Flexibilný pracovný čas, nie je to stereotypna práca
Jednanie niektorých nadriadených s podriadenými. Bez ľudskosti
Flexibilita zamestnancov
Zložka príspevok na uniformu ktorá sa nezaratava do hrubého platu.
Mladý kolektív, flexibilná časová doba, príplatky a odmeny na základe výkonov, práčka a žehlička k dispozícii
Stále rovnaká práca dookola, slabá ochrana pred popáleninami, najnáročnejšia práca v noci (málo personálu na zmene a hrozne veľa roboty)
Jeep on going! Veľmi dobre vyškolení manažéri
Mojou pracou bolo McCafee ako baristka. Bola som tam sama za seba, pokiaľ sa nestihalo tak sme si všetci navzajom pomáhali, užasný kolektív, vyhovujuci vedúci, pekný plat.
Niekedy sa stalo, že som mala končiť o 22:00 a končila som nakoniec o 1 v noci. Ale to nebol aź taky problem.
- Moznost flexibilneho pracovneho casu (system na baze mesacneho planovania) - 50% zlava na jedlo a pitie pocas pracovnej doby - teamove eventy - moznost karierneho rastu v pomerne kratkom case - obdrzanie "benefitky" (sluzi na rozne zlavy v prevadzkach Mcdonalds aj mimo pracovneho casu)
- Hlucne, hekticke a horuce pracovne prostredie - Po case extremne monotonne a stereotypne (Neustale opakujuca sa cinnost aj v ramci zmien ako takych)
Profesionálny prístup je zachovaný aj napriek prostrediu mladého kolektívu s priateľskou atmosférou Možnosť kariérneho postupu
Po dlhšom čase dochádza k vyhoreniu mnohých zamestnancov. Je to náročná práca z psychickej aj fyzickej stránky
Mladý a priateľsky kolektív, s ktorým sa dobre spolupracuje nakoľko si Mcd od začiatku výchova toho zamestnanca formou úvodného tréningu kde sa postupne učí všetky stanoviska a štandardy spoločnosti. Motivačne akcie pre zamestnancov každý mesiac a ešte pre mna osobne obzvlášť to že je tam fakt 90% mojej smeny nával zákazníkov a tím pádom mi tá smena ujde úplne rýchlo.
Tak v globále asi celkovo v gastronómii mame malo zamestnancov