Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľa Teta drogéria

3 Hodnotilo 4 užívateľov
2x
0x
0x
1x
1x
4 užívateľov už hodnotilo
50% zamestnancov firmu odporúča
50% zamestnancov hodnotí firemnú perspektívu pozitívne
Kultúra a hodnoty
1x
Kariérne príležitosti
1x
Vedenie spoločnosti
2x
Rovnováha práca – osobný život
1x
Benefity
2x
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

Teta drogéria - 23.01.2024

super

Súčasný zamestnanec Pred 8 mesiacmi Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

čistota, super komunikácia s nadriadenými, školenie v školiacom stredisku nadmieru spokojná som na pozícií manažér predajne, všetky potrebné informácie + podklady ako manuály som dostala všetko sme si reálne prešli zvyšok je už len prax, ale školiteľka je na telefóne v prípade dodatočných otázok, pracovne postupy sú všade iné treba sa len aklimatizovať inak je to fajn.

Negatíva firmy

minimálne nestoja ani za zmienku

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky

Pozitíva firmy

Čistota

Negatíva firmy

Poodtrhane lišty z cenovkami, komunikatívnosť nulová, zaškolenie nulové, radšej povedali že maju toho veľa a nemajú sa mi kedy venovať, a nezaškoleného/nú mňa postavili za pokladňu ....Arogantnosť ..... Pracoval/la som na pokladni ale každý systém je inný a nedá sa to naučiť ak Vám to nik nevysvetlý poriadne a s trpezlivosťou. Za dva dni mi povedali že už to mám pomali vedieť. Ako hovorím žiadna ochota. Radšej sa v kancelárii smejú , komunikujú medzi sebou, ohovárajú nových zamestnancov a podobne. Ani sa nečudujem že od nich zamestnanci odchádzajú.

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Perspektíva

Pozitíva firmy

10% zlava pre zamestnancov na nákup

Negatíva firmy

Vedenie nezaujímajú nedostatky na predajniach Vedúce a predavačky musia platiť straty pri inventúre i keď je to protiprávne, pretožs zamestnávatel nedbá na zabezpečenie svojho tovaru a majetku Na viac ako 98 % predajní absencia SBS, napriek agresívnym zákazníkom a zlodejom Veľakrát chyby vo vyplatnej páske a nikto sa o tom s nami baviť nebude Hádzanie viny na vedúce a predavačky v prípade pokuty od SOI ak vedenie niečo zanedbá, pritom info a cenovky chodia centrálne z vedenia!

Odporúčanie pre management

Je mi jasné, že vedenie sa nebude zaoberať nedostatkami. Vie sa o nich ale neriešia to. Stále im nedochádza prečo nastáva odliv zamestnancov. Pracovať za XXX eur v čistom v Bratislave, a mať hmotnú zodpovednosť za tovar vo výške od XX tisíc eur, sa môžu hanbiť!

Teta drogéria - 02.10.2018

Super

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky

Pozitíva firmy

Plat pristup k zamestnancom

Negatíva firmy

Nemam