Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Sučany

Pozitíva firmy

Jednozmenná pracovná doba

Negatíva firmy

Slabé finančné ohodnotenie, často krát práca pod tlakom, zle nastavený nefunkčný systém od počiatku výroby po jej koniec.

Ďalšie recenzie firmy KraussMaffei Technologies

Súčasný zamestnanec Pred 6 mesiacmi Sučany

Pozitíva firmy

Žiadne

Negatíva firmy

Naslubuju hory doli a skutek utek . Deleno 2 všetko čo sa tu povie

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Sučany

Pozitíva firmy

Nie je tam nočná. To je ale jediné pozitívum.

Negatíva firmy

Amaterizmus, chaos, panika, improvizácia, kopec ľudí v kancelárii čo nemajú čo robiť. Nedodržiavanie BOZP vo viacerých smeroch. Smiešny plat na to čo chcú od zamestnancov.

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Sučany

Pozitíva firmy

Výborný kolektív (tí čo tu už robia dlhšie a hlavne nie sú to dosadení ľudia z manažmentu) Výborná robota aj z novými technológiami. Pomerne čisté prostredie.

Negatíva firmy

Ako tu už bolo písane jeden z najslabších vrcholových manažmentov ktoré som zažil - neodborný, arogantný, neschopný niečo riešiť (lebo nevedia čo zrobiť), system ktorý sa vo firme dodržiaval a fungoval úplne zničili, personálne oddelenie ide z vedením tzn. ľudia bokom (sťahovanie peňazí za každú neprítomnosť napr. darovanie krvi a aj dovolenku atď.), vytvárajú zlu klímu na pracoviskách. Kamaráti na pozíciach kde nepatria a ti čo tam máju byť ich musia trpieť.Manažment nie je z okresu dokonca ani z kraja, musel prísť až z ďalekého Východu aby to tam ... Hnus Firma KRAUSSMAFFEI je SUPER a nemôže za to, to nie je o firme je to cele o ľuďoch.

Odporúčanie pre management

ODPORÚČAM!!! Vymeniť vrcholový manažment za úplne novy, ktorý bude mat záujem firmu posúvať vpred - obsadzovať riadiace pozície odborníkmi (nie kamarátmi) a nie ich donútiť k odchodu. Radšej ich motivovať, ako aj ostatných zamestnanou a nie de-motivovať.

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Sučany

Pozitíva firmy

Dobry kolektív

Negatíva firmy

Nízka mzda