Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Prešov

Pozitíva firmy

kolektiv

Negatíva firmy

nikdy neviete kolko dostanete na vyplatu, ci minimalku alebo dobru vyplatu aj s premiami.. o vasej dovolenke rozhoduje zamestnavatel, polovicku vam minie len tak, ze vam kazdy tyzden da volno jeden den v stede tyzdna a tu druhu polovicku si musite naplanovat rok dopredu a stale nie je iste ci to tak aj bude. ak ochoriete alebo idete lekarovi hned minimalka.. nemozte sa dohodnut ani na tom ktore dni v tyzdni chcete mat volno kedze je obchod otvoreny kazdy den, .. plus platite si manka za uplne vsetko..

Ďalšie recenzie firmy Merkury Market

Merkury Market - 28.05.2023

Peklo

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Prešov

Pozitíva firmy

Zopár dobrých kolegov

Negatíva firmy

Prvé čo ma začali vo firme zaúčať boli intrigy. Očierňuje každý každého. Nie je tam žiadna organizácia práce. Neustále problémy v každom smere.

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky Prešov

Negatíva firmy

V skúšobnej dobe, len do počtu za minimálnu mzdu,bez odmeny za prácu.Odrobenych 16 dní,176 hodín.Ziadna maródka, žiadne manka,po 2 mesiacoch ma prepustil vedúci, ktorý nemá ani predstavu pracovať za pokladňou,ak by trebalo len zastúpiť počas prestávky.Chybaju pokladnici, ľudia sa sťažujú, že ich nemá kto obslúžiť a ceny sú uvádzané inak ako pri pokladni,kde zákazníci odchádzajú, tovar ani nezoberú alebo keď si potom všimnú rozdiel na bločku,tak chcú vrátiť tovar. Vedúci dáva práce, ktoré ani nesúvisia s vašou pozíciou,napr.utierat prach a lestit sklá na oddelení nábytku, a iné. Takže ste aj upratovačka.

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky Prešov Perspektíva

Pozitíva firmy

ŽIADNE

Negatíva firmy

Prístup zamestnávateľov ku zamestnancom Každý mesiac Vám strhujú manko z Vašej VÝPLATY! Žiadna perspektíva Materiály, programy po poľsky

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky Prešov Perspektíva

Pozitíva firmy

Je mi už protivna!

Negatíva firmy

Prístup vedúcich k zamestnancom je mizerný, preto nikomu neodporúčam žiadnu prácu v merkury v Žiline! Radšej úrad práce.

Odporúčanie pre management

Spytujte si sami svedomie. Alebo si to skúste sami..