Súčasný zamestnanec Pred 11 mesiacmi Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Vysoka profesionalita, atmosfera, praca na zaujimavom a netradicnom produkte. Mnozstvo benefitov - preplacane konferencie po celej Europe, kompenzacia platu pocas PN, sabbatical, prispevok na vzdelavanie a zelenu dopravu a viacero dalsich.

Negatíva firmy

Miestami narocnejsia koordiacia medzi pobockami v roznych krajinach

Ďalšie recenzie firmy Metrohm Research

Bývalý zamestnanec Pred 20 dňami Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Pre MRS som pracoval dokopy 5 rokov (4+1). Za 20 rokov mojej IT kariéry zatiaľ najlepší zamestnávateľ. Skvelý kolektív, podporujúce a kvalifikované vedenie, nadštandardné benefity, konkurencie schopné odmeňovanie. Špičkové priestory (office roka 2021). Zaujímavý produkt, dá sa veľa naučiť. Keď človek aktívne prejavuje záujem, je možnosť kariérneho posunu (tester->PO, BA; tester->dev; dev->ScM; …)

Negatíva firmy

Nič mimoriadne, management aktívne rieši všetko čo nejde tak, ako je očakávané.

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Perspektíva

Pozitíva firmy

Ústretoví kolegovia, mzdové ohodnotenie, tímový duch, je dovolené priniesť si psov do officu.

Negatíva firmy

Veľká fluktuácia zamestnancov, mikromanažment švajčiarskej centrály, neefektívny spôsob práce a komunikácie (míňa sa veľa energie na opakované meetingy namiesto toho aby sa o veciach rýchlo a efektivne rozhodlo), Firma má špecifický produkt a získané pracovné skúsenosti sú ťažko aplikovateľné v iných odvetviach. Slabé benefity, tlak na prácu na pracovisku (home office nie je veľmi vítaný), očakáva sa, že zamestnanci budú na všetkých calloch na kamere, neštandardné podmienky v pracovnej zmluve. Na prácu so systémami je potrebný mobilný telefón, ktorý ale firma zamestnancom nedáva, očakáva, že budú využívať vlastný telefón na pracovné účely.

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Profesionalita zamestnancov, platové podmienky, špičkový hardware, príjemné prostredie

Negatíva firmy

Slabšie benefity, nie idealne strategické rozhodnutia.