PCexpres - 28.03.2019

Slovenská firma

Bývalý zamestnanec Pred 5 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Mladý tím , našli dieru na trhu...

Negatíva firmy

Starostlivosť o zamestnanca na bode mrazu, nezmyselné sankcie, firemné benefity nijaké , štandardné povinnosti zamestnávateľa zanedbávané, až ignorované. Neustále menené platové podmienky.

Ďalšie recenzie firmy PCexpres

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

Vo firme som pôsobila 3 roky na TPP. Pokiaľ by na mojej strane nebola situácia kedy bolo nevyhnutné sa presťahovať, bolo by to určite dlhšie. :) Mám potrebu oceniť túto firmu a manažérov za jej prístup k zamestnancom nakoľko v kolektíve som sa cítila ako člen rodiny. Manažéri sú zamestnancom vždy oporou, poradia/pomôžu ak sa zamestnanec ocitne v zložitej situácii, ak sa vyskytne s niečim problém, hľadajú spoločné riešenie. Okrem skvelej atmosféry na pracovisku a výborných kolegov vedia zamestnanca odmeniť prémiami narozdiel od iných firiem ktoré Vám síce sľúbia no reálne nič naviac za svojho pôsobenia neuvidíte. PCexpres navždy bude mojou srdcovkou a vždy si ich budem vážiť a aj naďalej len odporúčať. ĎAKUJEM.

Negatíva firmy

Tlak vedenia na manažérov ktorí robia často aj nemožné pri čom ich pracovné nasadenie je vysoké a naozaj obdivuhodné.

PCexpres - 02.01.2019

Recenzia

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Kolektiv Moznost rozvijat svoj plat podla sikovnosti Pracovna doba (kratky/dlhy tyzden) Nadriadeny RMA (pristup na urovni) Na dany kraj slusne platove ohodnotenie Moznost privyrobenia si nadcasmi Praca ktora ma bavi :)

PCexpres - 04.11.2018

Celé zle

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Ľudia

Negatíva firmy

Plat, prístup