Pet Center - 18.06.2024

Otras

Bývalý zamestnanec Pred 3 mesiacmi

Pozitíva firmy

Zvieratá

Negatíva firmy

Manažérka

Ďalšie recenzie firmy Pet Center

Pet Center - 24.07.2024

upadok

Bývalý zamestnanec Pred 1 mesiacom Perspektíva

Pozitíva firmy

praca so zvieratami,skolenia,predajne argumenty,sutaze medzi predajnami

Negatíva firmy

-postupne znizovanie narokov na odmeny z predaja -setrenie na nespravnych miestach tzn. jeden zamestnanec na 1 smenu=staznosti zo strany zakaznikov -zavadzanie zakaznikov s vernostnym programom a aplikaciou -zneuzivanie dobrovolnosti zamestnancov pri otvarani novych predajni zo strany menezera,tiez neprofesionalita a arogantnost menezera -rocne inventuri do neskorych rannych hodin koli nefungujucemu internemu programu -nevazenie si prace zamestnancov a nizky plat,nezmyselne otvaranie novych predajni obludnych rozmerov,kde zakaznici po uvedení predajne do chodu pridu koli zlavam,avsak potom cisla idu nahle dolu koli zisteniu,ze konkurencia odvedla to ma lacnejsie a aj ta aplikacia im funguje pre zakaznikov na povel.. -ani s odstupom casu zakaznici nie su spokojny s obsuhou,casta dodaleka kriciaca fluktuacia

Pet Center - 18.06.2024

Pohovor

Súčasný zamestnanec Pred 3 mesiacmi

Pozitíva firmy

Zvieratá

Negatíva firmy

Neviem ani kto so mnou robil pohovor lebo sa osoba ani nepredstavila, namyslenosť až po strop akokeby ich obchod bol jediný ktorý berie ľudí (neviem celú históriu Vašich prevádzok lebo ma to ani nezaujíma), staranie sa do súkromia (prečo dotyčnú zaujíma kde som bola na pohovoroch?) takže som rada že sa práca ani neuskutočnila.

Pet Center - 31.01.2024

Úbožiaci

Súčasný zamestnanec Pred 8 mesiacmi

Pozitíva firmy

Nič

Negatíva firmy

Priatelku nechá Pet center samú na smene v obchode a okolí kde niesú kamery. Bola okradnutá a táto úbohá chudácka firma s nespočet pobočkami a obratmi jej škodu dáva nahradiť. A to nie napr.k výplate. Ale hneď. Peniaze ktore v kase chýbaju táto spoločnosť chce hneď od človeka ktorý na ne pracuje . Hanba. Takže ak sa tam chcete ludia zamestnať tak počitajte s tým že keď vám niekto priloží zbraň k hlave a vypýta kasu musite sa nechať zastreliť ;) inak je to vaša chyba a do druheho dňa musite škodu nahradiť. Takže podte sa nechať okradnuť alebo zabiť alebo pracujte zadarmo.