Súčasný zamestnanec Pred 6 mesiacmi Žilina

Ďalšie recenzie firmy Prima banka

Prima banka - 01.08.2024

Neodporúčam

Bývalý zamestnanec Pred 1 mesiacom Žilina Perspektíva

Pozitíva firmy

Výplata príde na čas, ku koncu mesiaca príspevok na stravu. 2x do roka teambuiding aj s malou pozornosťou. Pred sviatkami taška s reklamnými predmetmi pre zamestnacov.

Negatíva firmy

Veľa nadčasov ráno, to iste po práci s tým, že je nemožné čerpať nadčas lebo po uplynutí týždňa sa nadčas stornuje. Čo sa týka lekára nemožnosť čerpať celodenku musíte si vziať pol dňa lekár pol dňa dovolenku aj keď je lekár v inom okrese. Systém na servis a predaj jednoduchý, ale to je všetko. Aby vam poslali výplatu, musíte mať účet v prime. Asi pošlú aj inam, ale s nátlakom na otvorenie účtu - kývnete. Nijaké zvýhodnené produkty pre zamestnanca. Nijaký príspevok na ošatenie (formálny prísny dress code). Zastaralé fungovanie, človek je len číslo. Veľká fluktuácia zamestnancov. Nemôžete povedať svoj názor. Nadradenosť niektorých zamestnancov. Nie sú parkovacie miesta pre zamestnancov v mestách kde je problém s parkovaním ak dochádzate autom môže byt problém. Treba byt 100% a bez omylov inak to dajú pocítiť. Stres pre zbytočnosti. Interne fungovanie nevyhovujúce, podpora počas 3mesiacov zaúčania, potom sa prevracajú oči. Ako skúsenosť dobrá len preto, lebo zistite že takto robiť nechcete.

Odporúčanie pre management

Investovať do systémov Vkladomaty

Bývalý zamestnanec Pred 10 mesiacmi Žilina

Pozitíva firmy

Výplata na čas Team building

Negatíva firmy

Nesplnili čo sľúbili, platy neboli pravidelne prehodnocované, žiadne benefity, zamestnanci platia za účet banke, slabá možnosť kariérneho posunu

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Žilina Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Jednoduchosť. Jasné podmienky. Každoročné zvyšovanie mzdy. Možnosť zarobiť si okrem fixneho platu aj na proviziách a odmenách v sutaziach. Zrozumiteľné produkty, Jednoduché systémy. Spravodlivé odmeňovanie.

Negatíva firmy

Nemožnosť si čerpať nadčas 1 hodinu týždenne- porady. Nemožnosť čerpať celodenného lekára, aj keď je vyšetrenie v inom okrese/kraji.

Odporúčanie pre management

Umožniť čerpanie prikazaného nadčasu - 1 hodina týždenne - porada. Možnosť čerpať celodenného lekára, keď je vysetrenie mimo okresu.