Bývalý zamestnanec Pred 3 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Nič

Negatíva firmy

Strašné tlaky na zamestnanca, pomaly nemožnosť vziať si dovolenku, lekára a pod., berú Vás iba ako číslo, ktoré musí plniť nezmyselne vysoko nastavené plány, musíte sa pomaly klaňať klientovi, ktorý po Vás huláka. Často nefungovali systémy, potom si to odniesol zamestnanec, lebo na neho boli klienti nevrlí. To sa odzrkadľovalo aj na hodnotení zamestnanca klientmi. Keď bol klient nespokojný a zamestnanec za to nemohol dostal zlé hodnotenie od klienta a potom nedostal odmeny, bola zle hodnotená pobočka a na tohto zamestnanca pozerali ostatní zamestnanci ako na vraha. Najhorší zamestnávateľ akého som kedy mala.

Ďalšie recenzie firmy Tatra banka

Bývalý zamestnanec Pred 3 mesiacmi Bratislava

Pozitíva firmy

Pokial nepredavate, ale ste na administrativnom oddeleni/centrale tak sa mozno mate fajn.

Negatíva firmy

Rodinkarstvo vo vedeni, narok na karierny rast ma len vybrana pekna a do zadnych partii pchajuca sa bytost na ktoru musia mat akurat dost spiny aby si nevyskakovala. Inak karierny rast je naoko

Bývalý zamestnanec Pred 7 mesiacmi Bratislava

Pozitíva firmy

neexistujú

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

mzda príde vždy načas (aj keď jej výška je žalostná)

Negatíva firmy

v práci ste celý deň, od rána do večera

Súčasný zamestnanec Pred 2 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Transparentnosť odmeňovania a jasné zadefinované ciele, Otvorenosť v komunikácií s nadriadeným a dokonca priamy kontakt s členmi predstavenstva, Vypočutý názor či návrhnuté riešenie (TB si tieto veci sama pýta), Široké možnosti vzdelávania a kariérneho rastu....práca v banke má jasné zadefinované hodnoty, ktoré vytvárajú miesto kde sa cítite dobre a kde sa chcete uplatniť, lebo veci ktoré sa robia dávajú zmysel. Nepíšem tu o veciach ako sú napríklad benefity, pretože tých sú "desiatky" a sú len čerešničkou na tom všetkom.

Negatíva firmy

Žiaľ v TB nemôže pracovať každý.....pretože neochotný, lenivý, sebestredný individualista, či povrchne zmýšľajúci človek sa určite v TB neuplatní.