Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Firma poskytuje hodnotné benefity, možnosti vzdelávania sa, širokú škálu absolventských, ale aj seniornejších pozícií. Evaluácia platov zamestnancov

Negatíva firmy

Trochu skamenelé štruktúry vedenia, dezinformovanosť nižšieho manažmentu a zamestnancov.

Ďalšie recenzie firmy AT&T

AT&T - 23.07.2023

avoid uverse

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

dozvies sa ako dlho si meskal z pauzy lebo manazer uz ma davno email :))

Negatíva firmy

nieco ako vw za pasom ale v office! :))

AT&T - 02.01.2023

životná chyba

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

výplata načas.

Negatíva firmy

Nesplniteľné požiadavky na zamestnancov, práca v US hours. Berú sa ľudia, ktorí predtým nerobili v IT a nevedia kde je sever a to je obrovská chyba bez predchádzajúcich skúseností. Ak idete na WC bez plánovania alebo neohlásene, tak máte z toho problém, prípadne padáka. Nemôžete prísť ani o minútu neskor z prestávky, prípadne meškať do práce. SVK management? Aký preboha, oni skáču ako amíci pískajú, za vlastný názor máte padáka. Práca sviatky/víkendy, žiadny voľný čas a osobný život.

AT&T - 15.12.2022

Vydrzal som 2 roky

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

skvely medzinarodny team, mala som stastie na team lidrov, benefity, kazdorocny rast mzdy, bonusy

Negatíva firmy

snad to najhorsie su zakaznici. bavia sa s vami ako s handrou. ziapu po vas lebo SALES im nasluboval hory-doly. ked nemate technika ktoreho mozete poslat do 3 hodin. (zvycajne je to tyzden) nezmyselne metrics, negativne hodnotenie od zakaznikov neraz patriace inemu agentovi. ak vam firma neschvali planovanu dovolenku zaciatkom roka - zabudnite. pri troche stastia si vdaka sviatkom polepite nejake dlhe vikendy. nocne sluzby - si predstavte, ze na vas krici frustrovany zakaznik o 4.30am. hovory jeden za druhym. povinne nadcasy. fluktuacia zamestnancov. velmi mizerne sance sa vo firme posunut. a "the extra mile" zvycajne znamena, ze vas zakazni

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Tréning a nesting trval 6 týždňov, kolegovia a support bol veľmi ústretový, chápali, že sme noví a každý sme z iného prostredia.

Negatíva firmy

Manažérka bola na mne zasadnutá od začiatku, po 2 týždňoch v produkcii ma vyhodila s tým že "nerobím čo mi povedala" manažérka, čo nikdy nerobila agenta, nevie o práci nič, na všetko sa musela pýtať, od prvého dňa sa ku mne správala ako keby som bola vo firme už rok. Keď ma vyhodila mala som najlepšie výsledky v tíme a pozitívny feedback od zákazníkov. Dovolila som si vziať si prestávku na 4 minúty, pričom som mala povolené len 2 minúty a okamžite mi ukončila pracovný pomer. Nechoďte do tej firmy, neoplatí sa to za ten stres.