Bývalý zamestnanec Pred 1 mesiacom Perspektíva

Negatíva firmy

Hnusná firma, ktorá len využíva. Vedúca je arogantná, neznalá,chváli sa na predajni medzi zamestnancami ako ona nemusi nic robit, len sediet v kancelarii alebo fajčí a prestavkuje stále.

Ďalšie recenzie firmy Douglas

Súčasný zamestnanec Pred 4 mesiacmi

Negatíva firmy

Neprofesionalita, veduca ktora si absolutne nerobi svoju pracu a tie neskutocne intrigy to som este nikde nevidela. Sikovneho cloveka si absolutne nevazia. Praca pekna ale zamestnanci katastrofa a arogancia len posmesky a nic ine. Pamatam si, ked sa otvaral Douglas, vtedy mali zamestnanci profesionalny pristup a teraz tam uz zoberu hocikoho nereprezentativneho aj na vyssiu pozociu. Skoda, vidiet ako idu dolu vodou.

Bývalý zamestnanec Pred 6 mesiacmi Perspektíva

Pozitíva firmy

Školenia, odmeny za predaje vo forme kozm. produktov, pekné prostredie

Negatíva firmy

Neprofesionálne vedenie, vedúca sa vám vyhýba, nechce počúvať, robí si svoje a nerobí svoju prácu, radšej sa vám vyhýba-správa sa s odstupom a nadradenosťou. Musíte sa Vy ozývať, keď niečo chcete- čo by mala byť aj jej práca vás informovať o aktuálnych zľavách, akciách, atď. Zákazníci majú väčší prehľad o aktuálnych akciach, ako ona. Idete na školenie ani vám hotel poriadne nezabookuje, spolieha sa, však bude voľné. Odmeny vám len nasľubuje za predaje ale nedožijete sa ich- asi taká motivácia. Šikovného skúseného človeka si nevážia, radšej zoberú bez skúsenosti mladé žaby tesne po škole, aby ich mohli manipulovať, aby neboli náhodou múdrejšie ako ony. Rodinkárstvo a vyberenie podľa známosti na pohovore. Ohorováranie medzi zamestnancami, iných počúva, vás nevypočuje, lebo je zameraná. Keby som toto vedela, dám prednosť inej firme a ušetrím si nervy a užijem pekné Vianoce v rodinnom kruhu. Rodinný život ťažko zlúčiteľný s prácou, nemáte poriadne naň právo. Práca by to bola pekná, ale v inom kolektíve. Takže veľmi záleží od šéfky.

Bývalý zamestnanec Pred 8 mesiacmi

Pozitíva firmy

pekné prostredie, odmeny za predaj

Negatíva firmy

nízky plat, absolútne neprofesionálne vedenie