Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 8 dňami
Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

Pet Center - 31.01.2024

Úbožiaci

Súčasný zamestnanec Pred 8 mesiacmi

Pozitíva firmy

Nič

Negatíva firmy

Priatelku nechá Pet center samú na smene v obchode a okolí kde niesú kamery. Bola okradnutá a táto úbohá chudácka firma s nespočet pobočkami a obratmi jej škodu dáva nahradiť. A to nie napr.k výplate. Ale hneď. Peniaze ktore v kase chýbaju táto spoločnosť chce hneď od človeka ktorý na ne pracuje . Hanba. Takže ak sa tam chcete ludia zamestnať tak počitajte s tým že keď vám niekto priloží zbraň k hlave a vypýta kasu musite sa nechať zastreliť ;) inak je to vaša chyba a do druheho dňa musite škodu nahradiť. Takže podte sa nechať okradnuť alebo zabiť alebo pracujte zadarmo.

ELMAX ŽILINA - 31.01.2024

Hodnotenie

Bývalý zamestnanec Pred 8 mesiacmi

Pozitíva firmy

Výplata vždy načas.

Negatíva firmy

Okrem mzdy uvedenej v pracovnej zmluve nečakajte žiadne benefity. Práve naopak, kde môžu, tam vám uberú. Názory podriadených nikto nepočúva. A mal by, pretože mnohí z nich sú schopnejší a rozumejú sa svojej práci viac, ako tí, čo ich riadia. Treba vymeniť manažment, aby sa firma posunula dopredu.

Odporúčanie pre management

Vymeniť a nahradiť schopnými rozhľadenými ľuďmi, ktorí by mali možno perspektívu túto firmu postaviť na nohy a nešlo by im len o presadzovanie vlastného ega.

Bývalý zamestnanec Pred 8 mesiacmi

Pozitíva firmy

pekné prostredie, odmeny za predaj

Negatíva firmy

nízky plat, absolútne neprofesionálne vedenie

DOKA DREVO - 30.01.2024

Strata času

Bývalý zamestnanec Pred 8 mesiacmi Banská Bystrica

Pozitíva firmy

Výplata načas

Negatíva firmy

Milión ani

Súčasný zamestnanec Pred 8 mesiacmi Banská Bystrica Perspektíva

Pozitíva firmy

Už nemá, akurát že Vám príde výplata načas.

Negatíva firmy

-žiadna perspektíva, cez agentúru tu ani nevydržíte dva roky aby Vás zobrali do kmeňa, medzi tým Vás 3 krát prepustia a prijímu -smrad, špina, hádžu Vás z pracoviska na pracovisko -arogantný majstri ktorí si myslia ,že zjedli všetku múdrosť sveta -kto mal šťastie bol prepustený s postupným pri hromadnom prepúšťaní a kto mal rozum odišiel aj bez odstupného -ešte pred rokom som tomu dával nádej, firma sa začala meniť... žiaľ sa vrátila do starých koľají

SECURITAS - 30.01.2024

Hodnotenie

Súčasný zamestnanec Pred 8 mesiacmi Prievidza Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Solídna spoločnosť. Čo sme sa dohodli, tak platí

Negatíva firmy

nič

DemiFood - 30.01.2024

Odporúčam

Bývalý zamestnanec Pred 8 mesiacmi

Pozitíva firmy

Ľudia zobuďte sa čo tu píšete pretože z vlastnej kusenosti nakoľko som pracoval tejto firme som bol spokojný čo tu píšete tie vaše blbosti že nadcasi a iné podobné veci nie je to tak neviem či ste prišli do práce sedieť alebo pracovať každej firme sa pracuje tu bol kľud žiadne naháňačky ani nadcasi a už keď tak boli dni ktoré o 15 hod sme išli spokojný domov a občas že keď bola práca tak o 10 minút na vyše to je aký nadčas? čistá firma o ktorú je starane a žiadna buzerácia keby z mojej strany môžem ostať tak ostanem a neodídem vôbec no žiaľ musel som tak nepíšte blbosti a keď píšete tak ty ktorý tam boli vždy niečo urobili čo nemali alebo sa zachovali ako dementi Vedúci Vedúca boli úplne fajn aj celé vedenie a keď boli naštvaný tak za našu sprostosť a samozrejme že povedali niečo zamestnancom keď mali nato dôvod právo takže ľudia ešte raz nepíšte to čo nieje pravda prestávka bola vždy ako malá byť

Tesco - 29.01.2024

Tesco

Súčasný zamestnanec Pred 8 mesiacmi Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

viete si nájsť dobrý kolektív

Negatíva firmy

vedenie obchodu sa absolútne nevedia správať k svojím zamestnancom ( treba asi spraviť školenie slušného správania sa voči zamestnancom), zamestnancom dávajú toľko roboty že ani 5ti by to za jednu smenu nestihli, sami nerobia nič len sedia v kancelárií. Nehovorím o tom aké harmonogramy sa robia že je jeden človek na smene max 2 a tí majú robiť všetko. Nehovorím o tom ak je niekto na PN alebo OČR to už ste tam absolútné sám, nikomu sa nedá smena prehodiť aby tam bol aspoň ešte niekto. Lebo ty to zvládneš aj sám 10 robôt ..10tich ľudí . A keď je niečo zle samozrejme za všetko môžete vy.

Odporúčanie pre management

školenie slušného správania voči zamestnancom, sú tak isto ľudia ako vy. Viac pomáhať na obchode nie len sedeť na r...

Bývalý zamestnanec Pred 8 mesiacmi Bratislava

Negatíva firmy

Čítala som mohol recenzií a môžem sa zhodnúť len na tom že jeden človek sa môže roztrhnúť a druhý .... Nevyjadrujem sa ... Aby človek od rána do večera lietal a nemohol by si spraviť ani 5 minút na prestávku ....

Bývalý zamestnanec Pred 8 mesiacmi Bratislava

Pozitíva firmy

asi tam take neni

Negatíva firmy

NEPRIATELSKY KOLEKTIV NEPRIJEMNY PROVOKACNY CAKA NA KAZDU ODROBINKU ABY MOHLI OHOVARAT ZLE ROBIT . NAJNEPRIATELSKEJSI A NAJFALOSNEJSI KOLEKTIV AKY SOM ZACIL ZA 30 ROKOV. UTEC KTO MOZES faloš v kolektíve, žiadne bonusy či prémie, tí čo robili najmenej tak sa tvárili ako najvacsi frajeri..