Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Ľudia, najma kolegovia, a niektorý lokálny manažéri. Permanentý a flexibilny home office počas pandémie. Dosť voľného času počas HO

Negatíva firmy

Americký manažment je dosť drzý a arogantný. Mal som sľúbené povýšenie ktoré som nikdy nedostal. Málo konkrétnych benefitov.

Ďalšie recenzie firmy IBM

IBM - 10.10.2023

Vyborne

Bývalý zamestnanec Pred 12 mesiacmi Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Prijatelsky kolektiv, zaujimava praca.

Negatíva firmy

Nie su.

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

Benefity a plat (ak vychytate dobreho manazera) Medzinarodni tim (seda zona, pozitivne aj negativne).

Negatíva firmy

Medzinarodni tim - pokial vas manazer-cudzinec nepozna slovenske normy a zakony, moze sa stat ze vam zakaze chodit k lekarovi alebo vas nuti pracovat nadcasy bez nahrady. Preplacanie nadcasov je na mojom oddeleni zakazane ("je na tebe aby si si zobral len tolko prace, kolko zvladnes za pracovny cas" co by bolo logicke ak by bezny zamestnanec mal tu moznost). Po rozdeleni firmy (Kyndryl) extremny nedostatok ludi + casty freeze a neschopnost prijat novych ludi. Prekomplikovane a zbytocne procesy, pouzivanie zastaralych technologii na IT oddeleni! Pomaly az ziadny karierny rast. Flexi pracovny cas riadi manazer - ja musim pracovat od 9 do 5 bez moznosti flexibility. Pokial nemate teleworking zmluvu tak HO zavisi od manazera (takmer nemozne ju vybavit, lebo manazeri ziju v 90tych rokoch a aj po covide si myslia ze clovek z domu realne nevie robit).

IBM - 29.06.2022

Skvelá spoločnosť

Súčasný zamestnanec Pred 2 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Dobrý začiatočnícky plat, možnosť zlepšiť sa v angličtine, home office, príjemné pracovné prostredie, mladí a pohodovú kolegovia.

Negatíva firmy

Návaly práce počas closingov, absencia bonusov a variabilných zložiek mzdy, miestami nezmyselná práca, ak nemáte čas študovať čo všetko je za tým, čo robíte.

IBM - 21.03.2022

Firma pre absolventov

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

- super firma pre absolventov bez praxe, ktori nemaju velke ocakavania

Negatíva firmy

- platove ohodnotenie - smiesne benefity - totalna neflexibilita firmy a neschopnost ist s dobou V IBM robim 9ty rok a

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Home office

Negatíva firmy

- Platy - Ziadne benefity - Rodinkarstvo, kamaratstvo - Rodova nerovnost - diskriminacia chlapov - Management 90% zensky - Pokrytectvo na vysokej urovni Kompletna spolocna vypoved managementu.

Odporúčanie pre management

Robim tu uz 8+ rokov a jedina vec co ma tu drzala je super flexibilny home office. Ale uz je koniec, toho roku idem prec a uz ani len spominat nebudem tuto firmu. Vedenie firmy aj vseobecne je 80% az 90% zenske. Totalna diskriminacia chlapov. Platobne podmienky a benefity su katastrofalne - proste hanba! Furt vyhovorky ako "freeze" a maly budget... a kvartalne vysledky chodia ako firma zaraba miliardy akoze wtf??? :D Management si fakt mysli, ze si to nikto z nas necita??? no a management... asi len kazdy 10. manager ma priemernu IQ... Toto ostatne sa tam dostalo len ako rodinka, kamaratka, kamaratik a pod. Nikto si nevazi sikovnost! Budu sa tvarit akoze "super sikovny" a pokracuju s cicanim, zuvanim cloveka az kym celkom nezhori... potom samozrejme zabudnu na teba alebo ta vyhodia zo dna na den... Proste vsetko zalostne az smiesne, tragi-komadia. O kompetentnosti zamestnancov ani nebudem hovorit... Neviem kto to vybera ale katastrofa... Poriadne po anglicky vie mozno kazdy 5. zamestnanec a pracovat s pocitacom vie mozno jeden z 10tich. Firma len pre tych co sa vedia mega tlacit do zadkov a kamaratov/rodiny managerov.

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Jedine pozitivne je Home office - absolutne nic ine.

Negatíva firmy

- Platy - Ziadne benefity - Rodinkarstvo - Rodova nerovnost - diskriminacia chlapov - Management - Pokrytectvo na vysokej urovni Robim tu uz 8+ rokov a jedina vec co ma tu drzala je super flexibilny home office. Ale uz je koniec, toho roku idem prec a uz ani len spominat nebudem tuto firmu. Vedenie firmy aj vseobecne je 80% zenske. Totalna diskriminacia chlapov. Platobne podmienky a benefity su katastrofalne - proste hanba! Furt vyhovorky ako "freeze" a maly budget... a kvartalne vysledky chodia ako firma zaraba miliardy akoze wtf??? :D Management si fakt mysli, ze si to nikto necita??? no a management... asi len kazdy 10. manager ma priemernu IQ... Toto ostatne sa tam dostalo len ako rodinka, kamaratka, kamaratik a pod. Nikto si nevazi sikovnost! Budu sa tvarit akoze "super sikovny" a pokracuju s cicanim, zuvanim cloveka az kym nezhori... potom samozrejme zabudnu na teba... Proste vsetko zalostne az smiesne, tragi-komadia. O kompetentnosti zamestnancov ani nebudem hovorit... Neviem kto to vybera ale katastrofa... Poriadne po anglicky vie mozno kazdy 5. zamestnanec a pracovat s pocitacom vie mozno jeden z 10tich. Firma len pre tych co sa vedia mega tlacit do zadkov a kamaratov/rodiny managerov. Este len ako zujimavost: Lidl pokladnik a nevzdelany linkovy pracovnik vo VW zarobi viac ako IBMer s vysokou skolou a viacrocnou praxou.

Odporúčanie pre management

Kompletna spolocna vypoved managementu.

IBM - 19.01.2022

Fem firma

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Pozivny je len HO absolutne nic ine.

IBM - 13.08.2021

NEODPORUCAM

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

vhodne pre absolventov ale max na 1-2 roky, priemerny plat, prispevok na DDS

Negatíva firmy

Priserny manazment. Tu moze robit manazera hocikto kto ostal v teame najdlhsie aj ked ma vystudovanu veterinarnu skolu alebo filozofiu. Pracujem v IBM stvrty rok a po niekolkych rotaciach vramci oddeleni je to len horsie a horsie. Samozrejme, zalezi kam sa clovek dostane. Zo zaciatku je vsetko super, krasne ale ked vas zaucia tak vas zodru ako poslednu handru a este sa cuduju ze si narokujete na preplatenie nadcasov za tie smiesne peniaze. Ocenovani su tu len workoholici a ti co su bez chrbtovej kosti. Od korony firma neponuka prakticky ziadne vyuzitelne benefity, ani flexibilna pracovna doba uz nie je taka ako zvykla byt a ked si clovek potrebuje odbehnut nieco vybavit, musi to vzdy oznamovat a zameskane hodiny si dorabat. Okrem fixneho platu sa neudeluju ziadne bonusy, ledva vam preplatia nadcasy. Ked sa chce clovek platovo posuvat vzdy sa to zasadne neda, nie je priestor na to, nie je budget - v podstate vzdy nejaka vyhovorka. Firma sa az od 1. jula 2021 zacala tvarit aky skvely penazny HO benefit ponukla svojim zamestnancom (17 EUR pred zdanenim! po roku a pol robenia z domu), pri tom len prisiel zakon do platnosti. Je pravda ze som mala moznost zaobstarat si kancelarsku stolicku a monitor z officu, bez poplatku. Ked zamestnanec odide, firma zasadne nehlada noveho cloveka iba pracu prerozdeli a ked sa ludia v teame stazuju na prepracovanost tak manazment si nevie vysvetlit preco su ludia zrazu pretazeni a dovoluju si stazovat sa. Manazment v Amerike je uplne mimo diania co sa deje na nizsich poziciach, ich rozhodnutia absolutne nedavaju zmysel a len demotivuju zamestnancov. Ludia neustale rotuju, ak mate ten isty team pocas celeho roka tak je to zazrak.

IBM - 02.05.2021

Nespokojnost

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Firma vyzera dobre v zivotopise. Fajn pre cerstvych absolventov na ziskanie skusenosti.

Negatíva firmy

Pracujem v IBM 4 roky na finance pozicii a mozem konstatovat ze kazdym rokom to tu je horsie a horsie. Firma neponuka prakticky ziadne vyuzitelne benefity. Clovek ma jeden fixny plat, nieco ako 13. plat, odmeny ani preplacanie nadcasov neexistuje. Firma nebola schopna poskytnut ani prispevok na vybavenie domaceho HO tak ako ostatne firmy ked prisla korona. Vsetko potrebne na dlhodobu pracu z domu si museli zamestnanci obstarat na vlastne naklady. Pri odchode zamestnanca firma neprijme noveho cloveka ako nahradu ale rozdeli jeho pracu medzi ostatnych kolegov pripadne manageri nasilu poprehadzuju agendu v teamoch, takze clovek je kazdeho polroka zodpovedny za nieco ine a musi neustale riesit odovzdavanie starej agendy, preberanie novej agendy a naslednu aklimatizaciu, co je casovo aj psychicky vycerpavajuce a demotivujuce. Flexibilny pracovny cas je vyhoda skor pre firmu ako pre zamestnancov. Pocas uzavierok sa pracuje aj do polnoci, co teda ma byt kompenzovane tym ze pocas mesiaca mozme skoncit skor, ale prax je taka ze mnostvo prace to aj tak neumozni a namiesto toho tahame dalsie (nepreplacane) nadcasy aj cez mesiac . Ak teda nie ste v spravnom teame... NESKUTOCNE ROZDIELY medzi teamami/oddeleniami. Zatial co v niektorych teamoch maju prace vyse hlavy, neustale nadcasy a stres v inych teamoch maju ludia tazku pohodu a cele dni nic nerobia, castokrat za vyssi plat. To ako sa clovek ma v IBM zalezi vylozene od stastia na spravnu poziciu/team. Ja som jeden z tych menej stastnejsich...

IBM - 24.03.2021

Problem s ludmi

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Nadnarodna korporacia s velkym mnozstvom benefitov, technologicka spolocnost, takze sa snazia aplikovat aktualne technologicke trendy, pristup k mnohym nastrojom a materialom.

Negatíva firmy

Obmedzene projektove moznosti, velke rozdiely medzi ludmi na podobnych/rovnakych poziciach, je bezne ze neschopni ludia zarabaju viac, ako ludia, ktori za nich robia robotu. Stupajuci trend odchodu sikovnych ludi a ich nahradzanie novymi ludmi bez patricnych schopnosti a skusenosti.

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Benefity, praca z domu

Negatíva firmy

Po 10 rokoch vo firme len oznamia cloveku, ze konci projekt a nech si hlada nieco ine, absolutny nezaujem, ze kolko toho človek pre firmu spravil, nemaju problem zrusit cele centrum v Bratislave. Zamestnanec tu je len nula.

Odporúčanie pre management

Managementu je uplne jedno co sa deje so zamestnancami, sleduju len svoje projekty

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Bratislava

Negatíva firmy

Vycicaju cloveka a potom im je jedno co s nim bude. Nemaju problem dat vypovede aj cloveku co pre nich pracuje niekolko rokov...Nestabilna firma, setri kde sa da.

IBM - 13.12.2020

Podpriemerne

Bývalý zamestnanec Pred 4 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Home office, priestory

Negatíva firmy

Všetko ostatne, slabí manažéri ,, monkey business práca, vacsinou mladí absolventi po skole, žiadne reálne benefity, časté zmeny organizačnej struktury, vysoká fluktuacia

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Bratislava

Pozitíva firmy

- vyborne moznosti vzdelavania - super platove ohodnotenie podla schopnosti a skusenosti (aj pre cerstveho absolventa) - benefity - viac ako len homeoffice, treba si zistit viac o tom ako podnik

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Mladý kolektív

Negatíva firmy

Menezer nie je kompetentny. Nizky plat. Velmi zla angličtina v mojom tíme.

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Moderná budova na Patrónke, výhľad z okna, parkovanie v budove.

Negatíva firmy

Horšie platové podmienky a hlavne ŽIADNE VYUŽITEĽNÉ BENEFITY. V kuchynkách chýba čaj, zamestnanci si ho musia kupovať sami. Za kávu je tiež treba platiť a nie je poskytovaná zadarmo. Pri práci používame slúchadlá, ktoré si treba zaobstarať vo vlastnej réžii. Firma ich neposkytuje. Chýbajú také benefity, ako napr. jazykové kurzy, Edenred poukážky, preplácanie návštev plavárne alebo zľavnený/ bezplatný vstup do fitness centra. Namiesto toho ponúkajú Multisport kartu, ktorú si zamestnanci musia platiť sami. Obdobne zbytočným je aj benefit členstva v ProCare, ktorý využijú azda len cudzinci, ktorí nevedia po slovensky. Podobne zbytočnou je aj 24 x 7 Mental Health Helpline. Zamestnávateľ sa vôbec nesnaží o rozvoj zamestnancov podporou vzdelávacích aktivít.

Odporúčanie pre management

Vylepšite balíček benefitov. Umiestnite do kuchynky kávu a čaj zdarma.

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

- možnosti rastu - možnosť vyberu projektu - stabilita - nové technológie - finančné ohodnotenie je fajn

Negatíva firmy

- byrokracia - a niekedy zbytočne zložité procesy

IBM - 02.02.2019

.

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Odporúča

Pozitíva firmy

Benefity,platobe podmienky, kolektiv mladych ludi,karierne moznosti

Negatíva firmy

Nahraditelnost kazdeho zamestnanca

IBM - 18.01.2019

Ok

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Kariérne možnosti, finančné podmienky, zaujímavá práca, dobré benefity

IBM - 14.01.2019

Ibm

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Moznosti rast/ prestriedat pozicie, praca z domu

Negatíva firmy

Rocne bonusy takmer ziadne, agile

IBM - 11.01.2019

Spokojný zamestnanec

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Veľká flexibilita, možnosť neustáleho vzdelávania a napredovania. Voľnosť v spôsobe plenia úloh. Pocit dôvery v moje schopnosti zo strany manažéra. Neexistuje kontrola v zmysle kedy ste prišli do práce, kedy ste odišli, akú dlhú obednú prestávku ste mali. Pokiaľ si splníte povinnosti, vráti sa vám to v podobe dôvery a voľnosti. Samozrejme ale, nemôžte to zneužívať.

Negatíva firmy

Zmeny prichádzajúce z vyššieho vedenia, ktoré veľakrát nevie ako veci v realite fungujú a tak tieto zmeny vedia narobiť viac škody ako osohu.

Odporúčanie pre management

Pred vykonaním závažných zmien by bolo fajn získať viacero názorov od ľudí, ktorých sa zmeny bezprostredne týkajú a posnažiť sa nájsť zlatú strednú cestu namiesto len čistého aplikovania zmeny bez diskusie s ľuďmi.

IBM - 26.12.2018

Top

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Flexibilita, ustretovost, zaujem o tvoju osobu nielen ako pracovnika, moznost vzdelavat sa, moznost zmeny pozicie, podpora vyssieho managementu v pracovnej aj sukromnej oblasti

Negatíva firmy

Zvysovanie platu, ale to je vsade tak

IBM - 23.12.2018

Project Manager - IBM

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

volnost, pracovne podmienky, platove podmienky, pracovne prostredie, vzdelavanie

Negatíva firmy

zla povest ako korporacie, vysoka fluktuacia zamestnancov

IBM - 22.12.2018

IBM je fajn

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

home office, 100% preplacana PN, bonusova dovolenka, volno na zotavenie...

Negatíva firmy

pocas uzavierok praca cez vikendy, sviatky

IBM - 21.12.2018

ibm

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Home office

Negatíva firmy

Neistota,

IBM - 03.12.2018

hodnotenie ibm

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

skolenia, velki klienti, dobre meno, moznost rastu, interne zdielanie vlastneho softveru, patentov, skusenosti

Negatíva firmy

mensia flexibilita procesov (suvisi s velkostou firmy)

IBM - 02.12.2018

Flexibilna firma

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Odporúča

Pozitíva firmy

Flexibilna praca, vela moznosti rotacie, otvoreny a mlady kolektiv, rozne benefity, moznost prace z domu, 3 dni volna navyse

Negatíva firmy

Obcas nadcasy a prace po veceroch, pracovna napln je cyklicka podla uctovnych uzavierok, pracovna napln je dost kuskovana

Odporúčanie pre management

Vytvarat komplexnejsie pozicie

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Zabehnute procesy vzdelavania, vedenie zamestnancov na globalnej urovni s nadpriemernym zaujmom o ich celkovy prinos do firmy (prakticke, timove, komunikativne i technicke zrucnosti rozvijane na kazdorocnych povinnych ci dobrovolnych skoleniach)

Negatíva firmy

V pripade chybajucich zrucnosti auto managementu sa moze zamestnanec dostat do uzkych, kedze manegement ocakava vysoku uroven samostatnosti I schopnosti odhadnut casovu i timovu uroven obtiaznosti jednotlivych uloh.

IBM - 02.11.2018

Recenzia

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Otvorený ľudia, žiadne predsudky, všetci sme si boli rovný ... aspoň v mojom okolí ;)

Negatíva firmy

Práca absolútne nezodpovedala tomu, čo mi recruiter predstavil počas pohovorov. Tiež ma veľmi negativne prekvapilo to množstvo papierovania (človek by očakával, že korporat ako IBM už bude v digitálnom svete), veľmi úzky priestor a zameranie ľudí - cítila som sa ako vo výrobnej firme, kde zamestnanci zapájajú do strojov na bežiacom páse stále len ten jeden a ten istý kábel.

IBM - 23.10.2018

Praca v IBM ISC

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

flexibilita

Negatíva firmy

vela prace

IBM - 22.10.2018

pohodova firma

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Odporúča

Pozitíva firmy

ked je rozumny manazer, tak je to super praca s dobrymi benefitmi

Negatíva firmy

nasilne zavadzanie novych metod do timov, kde sa tazko aplikuju vzhladom na charakter prace

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Odporúča

Pozitíva firmy

Prijemne pracovne prostredie, mnozstvo roznych benefitov a vyhod, zahranicni kolegovia, stabilita a moznost karierneho rastu.

Negatíva firmy

Klasicky korporat, mnozstvo byrokracie, na co sa vsak da zvyknut.

IBM - 06.10.2018

Super

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Technologie vzdelanie odmenovanie

Negatíva firmy

Korporat

IBM - 18.09.2018

V celku je to dobre

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Flexibilita moznost pracovat z domu moznost prepalacania nadcasov v niektorych oddeleniach

Negatíva firmy

Vsetko je o manazmente ak je zly manazer tak neni ani pohohda v teame

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Odporúča

Pozitíva firmy

Flexibilny cas, Homeoffice, voľnosť, pekny vyhlad z okna, parkovanie po vyziadani miesta.

Negatíva firmy

Absolutne neprofesionalny manazment. Kazdy ide na manazera dajakeho odelenia len preto ze je tam dlho a aby sa mohol karierne posunut. Velka zodpovednost manazera za rozdelovanie rozpoctu na team, absolutne demotivujuce pracovne podmienky. Polka ludi sluchadla v usiach a ani nepozdravia. Velke platove rozdiely u zamestnancov. Ziadne vyuzitelne benefity okrem flexibilnej prac.doby ktora tu drzi asi 99% zamestnancov.

Odporúčanie pre management

Nedavat do manazerskej pozicie ludi lebo si tam dlho a absolvuju dajake smiesne skolenie. Treba to vyberat kto na to ma vlohy.

IBM - 02.09.2018

odporucam

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

flexibilita, rozmanitost, moznosti

Negatíva firmy

korporatna birokracia

IBM - 30.08.2018

Hodnotenie IBM

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

nefinancne benefity, moznost pracovat z domu, mlady kolektiv, ustretovy a chapavy manazer, flexibilny pracovny cas

Negatíva firmy

nenasla som ziadne

IBM - 30.08.2018

Bez nadpisu

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

rozsiahly kolektív; zaujímavé teambuildingové akcie

IBM - 18.08.2018

Vcelku sa da

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Kolektiv, firemne parties , vlastny notebook, home offices,

Negatíva firmy

Nepreplaca nadcasy, nepozera sa na cloveka ako jednotlivca , pomaly osekava vsetky bonusy , ziaden 13-14 plat, viac prace za menej penazi

Odporúčanie pre management

Zamysliet sa nad sebou a byt viac ludsky , nedavat plane sluby len aby cloveka viac vyzmykali

IBM - 11.08.2018

Ibm kc

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Benefity, dovolenka, home office Learning, rôznorodosť profesii a zameraní

Negatíva firmy

Plat, mierne nedocenenie, v iných krajinách vedia ze my Slováci to spravíme za 1000€ mesačne v hrubom namiesto 5000€ v USA

Odporúčanie pre management

Zlepšiť školenia a skilly slovenských manažérov Ty ne-slovenský sú oveľa lepší

Pozitíva firmy

Financie, teambuilding, ľudia

Negatíva firmy

otvorený priestor, silná klíma :D

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Mlady kolektiv, vela narodnosti

Negatíva firmy

Platove ohodnotenie nie je zle, ale bonusy sa nedostavaju vobec, rovnako ako ani 13. plat atd. Nadcasy sa preplacaju iba ak clovek pracuje cez vikend alebo sviatok, viachodinova pracovna doba pocas "normalneho" tyzdna ohodnotena nie je. Sviatky ako Vianoce a Novy rok su najvytazenejsie, takze ziadnu dovolenku nedostanete.

Odporúčanie pre management

Vazte si ludi. Firma zaraba, ohodnotte ich

IBM - 19.07.2018

IBM CIO

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Neskutočne veľa benefitov. Množstvo zliav (obchody, autá, fitnes,...), príspevok na dôchodok, vzdelávacie kurzy a flexibilita Prijemne pracovne prostredie a úžasní kolegovia.

Negatíva firmy

Nič mi v tomto momente take výrazné nenapadá.

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

flexibilita pracovného času, komunikácia v angličtine a iných jazykoch, medzinárodní kolegovia, možnosť pracovať z domu

Negatíva firmy

niektoré pracovné systémy

IBM - 01.07.2018

finance

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

mnozstvo benefitov, moznost karierneho rastu, homeoffice benefit, vyborny kolektiv, flexibilny pracovny cas

Negatíva firmy

mnozstvo workload pocas peak period, neumerne v porovnani s nonpeak, neprehladnost vzdelavacich moznosti

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Dobry team, flexibilna pracovna doba, moznost pracovat z domu.

Negatíva firmy

Privela procedur, mnohe zbytocne.

IBM - 17.06.2018

Ok

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Home office, nepipanie sa, moznost odist v lete skor

Negatíva firmy

metoda agile, nepreplacanie nadcasov, ziadne benefity, praca cez vianocne obdobie

IBM - 15.06.2018

IBM

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Odporúča

Pozitíva firmy

flexibilita, moznost prace z domu, kariera, kolektiv

Negatíva firmy

komplexnost, caste zmeny

IBM - 12.06.2018

Praca v ibm

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

flexibilna pracovna doba benefity multikulturne pracovne prostredie

Negatíva firmy

mikromanagement neskuseny managemet fluktulacia zamestnancov politika zvysovania platov ziaden 13. plat slabe odmeny

IBM - 11.06.2018

Praca v IBM

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

firemny notebook, praca z domu, multisport karta, flexibilny pracovny cas, 3 bonusove dni dovolenky, karierny rast

Negatíva firmy

nie je moznost 13. platu

IBM - 08.06.2018

IBM

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

kolektiv a ochota kolegov navzajom si pomahat

Negatíva firmy

Ze sa casto pridava robota ("optimalizuje sa") a ak niekto odide jeho robota sa casto rozdeli medzi inych dvoch bez zmeny platu.

IBM - 03.06.2018

IBM hodnotenie

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Benefity firmy - sick days,bonusove dni dovolenky,flexibilny pracovny cas

Negatíva firmy

V poslednej dobe dost vela zmien na niektorych oddeleniach

IBM - 25.05.2018

Dobry start

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Home Office

Negatíva firmy

Nizky plat, zla organizacia firmy, neskuseni manazeri

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

I work 4 years in the Company and my conclusion is very positive. I have great experience and talent growth platform here. Outstanding and peple arround, always positive, thinking progressively. I like working here, because of this atmosphere

Negatíva firmy

Complex structure, but I understand that

Odporúčanie pre management

Career is not only pure results in figures, it’s biggest part of our life, be more human, less digital

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Multi-sport karta, home office, vela vzdelavacich programov

Negatíva firmy

13.plat nie je

IBM - 16.05.2018

Ibm

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Nefinancni benefity

Negatíva firmy

Byrokraticky moloch zviazany casto nesmyslnymi procesmi, asmosfera na pracovisku je velmi ovplyvnena manazermi

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Množstvo otvorených možností

IBM - 14.05.2018

Dobrá firma

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Zamestnáva ľudí, ktorí sa vyznajú.