Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 9 dňami

Najlepšie hodnotené firmy

Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Slovensko Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Férové jednanie, ohodnotenie i ústretovosť

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Ľudia, najma kolegovia, a niektorý lokálny manažéri. Permanentý a flexibilny home office počas pandémie. Dosť voľného času počas HO

Negatíva firmy

Americký manažment je dosť drzý a arogantný. Mal som sľúbené povýšenie ktoré som nikdy nedostal. Málo konkrétnych benefitov.

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky Bratislava

Pozitíva firmy

žiadne

Negatíva firmy

Človeka tam nemá čo motivovať. Za odpracovaných 12 hodín som dostala zaplatené podobne ako pracovník ktorý si odpracuje 4h, vo výrobe. Prístup kolegov bol nehorázny a zaškolenie neprebehlo v normálnom tempe. Navyše by podľa mňa mal aj na trochu "obyčajnejšom/všednejšom" pracovisku panovať nejaký normálny slovník a nie že kolegyne kričali po mne jak na tržnici...Billa v súčasnosti ide dole vodou, a navyše jej konkurujú už iné reťazce. Mrzí ma to, vidieť tie prepracované ženy, nedostatok personálu a haos...nebol to pekný zážitok. Nuž dúfam že niekto bude mať tú skúsenosť očosi lepšiu.

BILLA - 07.02.2022

Centrála

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Bratislava

Pozitíva firmy

žiadne

Negatíva firmy

Nevážia si zamestnancov. Robiť za dvoch to áno ale zvýšenie platu? vôbec! Žiadna platová motivácia, žiadne odmeny, bonusy neatraktívne. Žiadna komunikácia, nikto sa o vás nezaujíma. Hrozný prísup k zamestnancom.

KOLIBA - 05.02.2022

Ani neskúšajte

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Hriňová Perspektíva

Pozitíva firmy

Žiadne

Negatíva firmy

Prístup k ľuďom, neodborný personál

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Home office

Negatíva firmy

- Platy - Ziadne benefity - Rodinkarstvo, kamaratstvo - Rodova nerovnost - diskriminacia chlapov - Management 90% zensky - Pokrytectvo na vysokej urovni Kompletna spolocna vypoved managementu.

Odporúčanie pre management

Robim tu uz 8+ rokov a jedina vec co ma tu drzala je super flexibilny home office. Ale uz je koniec, toho roku idem prec a uz ani len spominat nebudem tuto firmu. Vedenie firmy aj vseobecne je 80% az 90% zenske. Totalna diskriminacia chlapov. Platobne podmienky a benefity su katastrofalne - proste hanba! Furt vyhovorky ako "freeze" a maly budget... a kvartalne vysledky chodia ako firma zaraba miliardy akoze wtf??? :D Management si fakt mysli, ze si to nikto z nas necita??? no a management... asi len kazdy 10. manager ma priemernu IQ... Toto ostatne sa tam dostalo len ako rodinka, kamaratka, kamaratik a pod. Nikto si nevazi sikovnost! Budu sa tvarit akoze "super sikovny" a pokracuju s cicanim, zuvanim cloveka az kym celkom nezhori... potom samozrejme zabudnu na teba alebo ta vyhodia zo dna na den... Proste vsetko zalostne az smiesne, tragi-komadia. O kompetentnosti zamestnancov ani nebudem hovorit... Neviem kto to vybera ale katastrofa... Poriadne po anglicky vie mozno kazdy 5. zamestnanec a pracovat s pocitacom vie mozno jeden z 10tich. Firma len pre tych co sa vedia mega tlacit do zadkov a kamaratov/rodiny managerov.

Nay - 04.02.2022

Hodnotenie

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

- zamestnanecká zľava na tovar

Negatíva firmy

- nelogické rozhodovanie firmy - stresujúca práca za minimálnu mzdu - vedúci uprednostňujú iba tých, ktorí sú im sympatickí - ak má zamestnanec záujem prestúpiť na iné oddelenie v rámci Nay, tak vedúci to neschvália

Panta Rhei - 03.02.2022

Neodporúčam

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Perspektíva

Pozitíva firmy

Výplata načas, všetko na papiery, nové skúsenosti s prípravou kávy

Negatíva firmy

Za veľa muziky veľmi málo peňazí, s tringeltov na kartu uvidíte ledva polovicu, prehadzovanie s prevádzky do prevádzky, neustále otravovanie za nadčasy, musíte prísť o pol hodinu skôr do práce samozrejme zadarmo

Nay - 03.02.2022

Na nič firma

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Bratislava

Negatíva firmy

Nevychádza vústreti zamestnanca, nadriadený nedajú možnosť zamestnancovi prestúpiiť na iné oddelenie sú neochotní a vedia si zasadnúť na im nesympatické osoby, vedenie nelogicky vedie zamestnancov neefektívne rozhodnutia vysoké nároky na zamestnanca zaz mnimalnu mzdu

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky Petržalka

Pozitíva firmy

istá práca

Negatíva firmy

vsetci zamestnanci sú nútený odrobiť si fond pracovného času za sviatky