JYSK - 05.08.2022

Nezážívná práca

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

proces zapracovania

Negatíva firmy

táto firma je posadnutá vyšším predajom, to v praxi znamená, že budete tlačiť na zákazníkov, niekedy až nepríjemne a niekoľkokrát za sebou aby kúpili drahší alebo doplnkový tovar, ktorý väčšina ludí nepotrebuje alebo naň skrátka nemá peniaze. Jysk si volí neprirodzený prístup k zákazníkovi s cieľom vyšších tržieb, alebo umelých ukazovateľov ktoré nemajú žiadnu výpovednú hodnotu - nútenie zákazníka dať opakovane recenzie na staffino a podobne. Čo sa týka pracovnej náplne, nie je tu zhon ani žiaden chaos, ale zato chýba nejaká organizácia zmien. Vyššie pozície sú v praxi obyčajní predavači. Nezáživné prostredie, malý počet zamestnancov a stereotyp, ktorý vás naozaj prestane po týždni baviť. Neodporúčam pracovať v Jysku, je to ťahač času a energie, bez žiadneho východiska a s hlúpymi pravidlami firmy. Nemôžem zabudnúť na prehnané šetrenie firmy, kde vám diktujú kedy a ako mať zažnuté svetlo, na koľko môžte mať pustenú klímu a podobne. Pre mňa bola táto firma tri kroky späť, neurobte túto chybu a zvoľte v podobnej sfére inú firmu.

Ďalšie recenzie firmy JYSK

JYSK - 05.01.2023

Už nikdy viac

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

kvalita zaškolenia

Negatíva firmy

Vo firme som bol viac rokov na vedúcej pozícii, firma má privysoké nároky na zamestnancov a obrovskú fluktuáciu. Neustále nadčasy, šetrenie na oblečení pre zamestnancov, žiadne extra benefity. Vyhodnocovanie miliónu výsledkov a nezmyseľných čísel ako umelo vynucované hodnotenia na staffino s čo najlepším priemerom, čo neodráž realitu.

JYSK - 11.11.2022

Nikdy viac

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

Prepracovaný systém zaskolenia

Negatíva firmy

Zákazník na poslednom mieste...preferujú len čísla predaja....veľký tlak vyvíjaný na zamestnancov ohľadne doplnkového a vyššieho predaja a predaja na kase ..úplná katastrofa staffino

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Kariérny postup, platove ohodnotenie , nechapem komentáre nižšie. jYSK je skvela firma kde si zamestancov vážia , a šikovných odmeňujú. Je to práca v malom obchode je samozrejmosť a logické ponúkať doplnkové služby a robiť vyšši predaj. Navýšenie platov by chcel každý zamestanec ale začo keď už je problém ponúknuť doplnkový výrobok zákazníkovi ? V jysku by som zostávala aj naďalej bohužiaľ momentálna situácia sťahovanie mimo SR ma donútila ukončiť pracovný pomer v Jysku. keby sa niekedy vrátim opäť na Slovensko jysk bude určite jasnou voľbou. Na predajni je naozaj skvelý kolektív a skvelý tim ľudí aj na vyšších pozíciách , veľmi priateľsky.

JYSK - 07.09.2022

JYSK super práca

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Platove ohodnotenie , kariérny postup

JYSK - 22.03.2022

Do jysku nikdy viac

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Jediné pozitívum bolo skončiť a odísť

Negatíva firmy

Pracoval som v Jysku dlhšiu dobu, na začiatku vám nasľubujú úžasný kolektív, super prácu, ako všetko funguje, realita je taká, že nič nefunguje, zlý kolektív, si v podstate človek pre všetko, nováčikov využívajú na všetko a keď náhodou niečo nestihneš, lebo bolo napr. veľa zákazníkov, ktorým sa trebalo venovať, predsa zákazníka neodmietneš s vetou “nemám čas, musím vykladať tovar” lebo to používali všetci zamestnanci, tak hneď sa všetci sťažovali ako nerobíš dostačujúco. Jysk ide dolu vodou a ak sa neuvedomí, že zákazník ma byť na prvom mieste, tak to nikdy nebude dobre. Keby sa dalo dať 0 hviezdičiek tak dám 0. Tvoj osobný život pre jysk neexistuje, pokiaľ nežiješ pre jysk tak to nie je určite práca pre teba.

Odporúčanie pre management

Zamyslieť sa nad tým koho tam zamestnávajú.

JYSK - 16.03.2022

Nikdy viac

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Kolektiv, školenia

Negatíva firmy

Zle naplánované smeny - dva (nieto ešte tri) po sebe nasledujúce dni voľna boli skôr výnimkou než bežnou vecou, na každého zamestnanca iný meter, malo ludi na smene na to, koľko roboty bolo treba urobiť. Čiže bud nebola hotová robota alebo obsluzeni zákazníci podľa predstáv vedenia. V oboch prípadoch ste skončili za neschopných. Zamestnanecká zľava 20% ale 5% z toho vám šlo dole z výplaty. Keď bolo hodnotenie zamestnávateľa, nútili vás tieto dotazníky vyplniť. Nieste len predajca ale "človek na všetko". Stále vyššie a vyššie nároky ale výplata nezmenená. Keď sa niečo nespravilo podľa predstáv, vedenie vám to dalo "vyžrať"

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Budem hodnotiť predajňu Trenčín nie celkovo Jysk. Práca je tu náročná, o tom niet pochýb. Kolektív bol vždy fajn. Zaškolovanie novačikov bolo vždy náročné a v čase, kedy som pre jysk pracovala sa ich tam prestriedalo mnoho. A prečo? Ľuďom sa nechce pracovať! Ideálne brať plat, bonusy, ktoré sa snažia získať "starí" zamestnanci" no snažiť sa a urobiť pre to niečo je často problémom. V jysku v tn som pracovala takmer 2 roky. Práca je náročná, ak nie si makač zbytočne tam nechoď, bude to strata času pre vás aj pre kolektív, ktorí sa vám bude snažiť sprostredkovať čo najviac informácií, aby ste sa zorientovali a čo najrýchlejšie dosiahovali vysledky. Manažér je tam mladý, perspektívy, zameraný na vysledky. Presne taký aký ma na tomto poste človek byť. Nemala som problem so smenami ako tu ľudia píšu. Treba otvoriť ústa a povedať, že potrebujem v daný deň voľno alebo vymeniť smenu. Nikdy s tým nebol problem, iba ak sa niekto z nováčikov rozhodol zo dňa na deň neprísť. Čo sa týka dovolenky rovnako som s ňou nemala problém plánuje sa na celý rok vopred. Apropo zamestnávateľ môže disponovať s vašou dovolenkou, takže nerozumiem predošlým hodniteniam v tomto smere. Jysk nikoho umelo nedrží, ak sa vám nepáči môžete odísť. Pri mojom ukončení prac. Pomeru sme sa dohodli na dátume úplne bez problémov. Bola to pre mňa perfektná skúsenosť a vnímam ju pozitívne. Porady sú vždy raz za mesiac aby sa prebrali vysledky a zamerali sa na konkrétny cieľ. Vždy bol priestor aj na názory zamestnancov čiže bola možnosť riešiť svoju prípadnú frustráciu. Prajem kolektívu veľa síl. Vždy sa rada zastavím, keď idem okolo, aj keď zo starého kolektívu je tam už len zopár ľudí :-)

Negatíva firmy

Negativom ale to skor na vedenie jysku ako takého je, že by sa v TN hodilo viac zamestnancov a pri aktuálnej situácii aj vyšší plat aby bolo pracovné miesto pre nováčikov atraktívnejšie a pomer plat vz. práca sa vyrovnal.

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Plat na čas

Negatíva firmy

Som tu zamestnancom pár mesiacov ale takého otrasného zamestnávateľa neprajem nikomu.Čím skôr beriem nohy na plecia! Manažér by sa mal spamätať alebo najlepšie vymeniť..Kolektív otrasný,faloš.

JYSK - 18.12.2020

Jysk

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Výplata na čas

Negatíva firmy

Náročnosť práce,málo zamestnancov,nepreplácanie nadčasov,manažér rozdeľuje dovolenku,nespravodlivé plánovanie dochádzky,vhodné pre ľudí bez osobného života,zlá atmosféra,si skladník,pokladník,upratovač a umývač toaliet od rána do večera,jediná pauza na obed ktorá vlastne ani nenii,zákazník je bohužiaľ na poslednom mieste!Pracujem tu len preto aby som mal z čoho žiť a platiť účty.

JYSK - 03.12.2020

Hodnotenie

Bývalý zamestnanec Pred 4 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Platové ohodnotenie

Negatíva firmy

Pracovná doba, náročnosť práce, práca počas víkendov, málo zamestnancov, rozdeľovanie dovolenky manažérom, nespravodlivosť v plánovaní dochádzky, už nikdy viac.....

JYSK - 04.05.2019

Dobre

Bývalý zamestnanec Pred 5 roky Bratislava

Pozitíva firmy

platové ohodnotenie ,

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Páčia sa mi platové podmienky, prístup k zamestnancom, bonusové ohodnotenie, profesionalita a dobrosrdečnosť zo strany manažérov.

Negatíva firmy

Nepáči sa mi pracovný čas.

JYSK - 23.11.2018

Spokojny zanestnanec

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Starostlivost o zanestnancov, školenia, platy, náročnosť prace.

JYSK - 08.11.2018

Drina

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Po dvou letech 5 tydnu dovolene, Ruznorodost prace, navysovani mzdy kazdy rok, plat,

Negatíva firmy

Personalni oddeleni resilo nizky pocet zamestnancu pozde- prace se dohani prescasema, vedouci prodejny neni vedouci - spis kluk/holka pro vsechno, jako vsude- nedoceneny staly zamestnanec - nove nabrany zam. ma stejnou nebo vyssi mzdu ????

Odporúčanie pre management

Drby do vedeni nepatří

JYSK - 13.08.2018

Super

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Otvorený, vždy správny prístup, vždy pozitívny

Negatíva firmy

Žiadne?

JYSK - 14.05.2018

Jysk zamestnávateľ

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Možnosť karierne rásť, zamestnanecké benefity

Negatíva firmy

Mnohokrát veľká náročnosť práce a prísne hodnotenie pri posudzovaní príplatkov