Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 9 dňami

Najlepšie hodnotené firmy

Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

101 drogerie - 14.08.2022

Neodporučam

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky Senica Perspektíva

Pozitíva firmy

Čistá robota

Negatíva firmy

Nedocenená robota zo strany nadriadených. Ziadna motivácia,ziadne odmeny,len prikazy a zakazy.

OBI - 11.08.2022

Nespokojnost

Súčasný zamestnanec Pred 2 roky Bratislava

Pozitíva firmy

nic

Negatíva firmy

plat, prostredie, vela prace, malo zamestnancov

DHL Logistics - 07.08.2022

Varovanie

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky Perspektíva

Pozitíva firmy

Praca v pohode

Negatíva firmy

Prijmu ludi a po 2 tyzdnoch ich prepustia

Odporúčanie pre management

Treba si važiť ludi

JYSK - 05.08.2022

Nezážívná práca

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

proces zapracovania

Negatíva firmy

táto firma je posadnutá vyšším predajom, to v praxi znamená, že budete tlačiť na zákazníkov, niekedy až nepríjemne a niekoľkokrát za sebou aby kúpili drahší alebo doplnkový tovar, ktorý väčšina ludí nepotrebuje alebo naň skrátka nemá peniaze. Jysk si volí neprirodzený prístup k zákazníkovi s cieľom vyšších tržieb, alebo umelých ukazovateľov ktoré nemajú žiadnu výpovednú hodnotu - nútenie zákazníka dať opakovane recenzie na staffino a podobne. Čo sa týka pracovnej náplne, nie je tu zhon ani žiaden chaos, ale zato chýba nejaká organizácia zmien. Vyššie pozície sú v praxi obyčajní predavači. Nezáživné prostredie, malý počet zamestnancov a stereotyp, ktorý vás naozaj prestane po týždni baviť. Neodporúčam pracovať v Jysku, je to ťahač času a energie, bez žiadneho východiska a s hlúpymi pravidlami firmy. Nemôžem zabudnúť na prehnané šetrenie firmy, kde vám diktujú kedy a ako mať zažnuté svetlo, na koľko môžte mať pustenú klímu a podobne. Pre mňa bola táto firma tri kroky späť, neurobte túto chybu a zvoľte v podobnej sfére inú firmu.

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Asi iba plat na čas, a že raz bol dokonca bonus na vianoce

Negatíva firmy

Katastrofálne pracovné podmienky, špina všade kam som si sadol, pri nástupe dajú jedny onosené monterky v ktorých máš byť polroka, absolútny nezáujem o zdravie a bezpečnosť pri práci, keby som si nevypýtal respiračnú masku tak by mi ju nikto sám od seba nedal. Štyria elektromechanici mali urobiť revíziu za osem hodín prácu na ktorú by nestačilo ani osem zamestnancov tak, aby boli urobené podľa noriem. Všetko BOZP sa obchádza. Benefity žiadne, strava otras, o plate ani nehovorím. Absolútne si nevážia svojich zamestnancov, ktorá je kľúčová pre celú prevádzku železníc. Ak tam pôjdete niekedy robiť, tak naozaj veľa šťastia, inak sa takejto práce vyhýbajte oblúkom.

Odporúčanie pre management

Znížiť počet zamestnancov na manažmente na polovicu, a ich platy dať radšej rádovým zamestnancom, aby mali aspoň normálnejšie ohodnotenie

Datalogic - 03.08.2022

Datalogic

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky Zavar

Pozitíva firmy

Dobry kolektiv

Negatíva firmy

Bol som jeden z prvych zamestnancov , zaskolenie sme mali 2 mesiace v taliansku , co bolo fajn, ale po prichode na slovensko sluby ktore nam dali nedodrzali, ani financne ohodnotenie ani benefity , zobrat si dovolenku bolo nemozne - obycajny kapitalisti. zmluva bola tak postavena ze zvyhodnovala zamestnavatela a zamestnanec tahal za kratsi konec- a bola v taliancine. nebol som tam spokojny a preto som odtial odysiel.

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky Perspektíva

Negatíva firmy

Nepríjemná komunikácia Neochota

BMS servis - 03.08.2022

rodinna firma

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky

Pozitíva firmy

pracovna doba

ZAREN - 01.08.2022

Katastrofa

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky Trnava

Pozitíva firmy

Skrátená pracovná doba

Negatíva firmy

VŠETKO - systém práce, - jednanie a komunikácia vedenia, - nadčasy - nepreplatene - mzda je almužna Vyhrážky vedenia pokiaľ sa nedarí plniť ciele. Žiadne povzbudivé slovo. Stáva sa predsa, že nie vždy sa musí len dariť. Sú dni kedy proste práca nejde na 100 % a to hlavne počas dovoleniek. Toto si zrejme neuvedomujú, že sú obdobia kedy termíny sa spĺňajú horšie avšak nie chybou zamestnanca. Najhorší zamestnávateľ akého som kedy mala !!!

PROMOTERI.EU - 01.08.2022

5*

Súčasný zamestnanec Pred 2 roky Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Pán Lázók má dokonalý a profesionálny prístup ku podriadeným. Som maximálne spokojný.

Negatíva firmy

Žiadne