Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Perspektíva

Pozitíva firmy

-veľa dovolenky -pruzny pracovny čas -milí kolegovia

Negatíva firmy

Síce sa NN tvári ako veľká a dobrá firma, ale prístup k zamestnancom o tom nesvedčí. -prísľub zvýšenia platu po skúšobnej dobe, ale žiadne zvýšenie nenastalo. U nikoho komu to sľúbili -náznak bossingu, intrigy -pracovanie v kolektíve, ktorý síce mate radi, ale všetci sú tam nespokojní -otrasné personálne oddelenie, ktoré sa vôbec nespráva ako by malo. Niekedy márne čakáte na odpoveď na svoje otázky a niekedy vám odpovedia cez nadriadeného s poznámkou, že mail od vás ich otravuje... Najhoršie HR aké si pamätám. -NN ako zamestnávateľa Neodporúčam, ale možno na iných pozíciách sa tam mali ľudia fajn.

Odporúčanie pre management

-Odporúčam profesionalnejsi a personalnejsi prístup zo strany HR. Kvalitou sú pod úrovňou aj priemerných HR oddelení. -chápem, že čísla vo firme sú dôležité, ale treba vedieť oceniť aj prácu ľudí, ktorí tie čísla vytvárajú. Ich platové ohodnotenie je výsmech.

Ďalšie recenzie firmy NN Životná poisťovňa

Súčasný zamestnanec Pred 7 mesiacmi

Pozitíva firmy

Možnosť práce na HO, 10 dni voľna naviac, relax day a podobné akcie ako večierky v prestížnych podnikoch, ročné odmeny, valorizácia platu, super kolektív , budova v starom meste, príspevok na dopravu

Negatíva firmy

Neregistrujem žiadne

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom

Pozitíva firmy

Benefity,možnosť práce z domu, naozaj sa o zamestnancov starajú

Negatíva firmy

Cena za lákavé benefity je privysoká, vysoké pracovné nasadenie. V minulosti odišlo veľa kvalitných ľudí, stratili sa informácié a noví zamestnanci sú stratení. Slabí manažeri.

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom

Pozitíva firmy

Flexibilný pracovný čas, nadštandardné benefity, plat, školenia, podpora, externá aj interná motivácia

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky

Pozitíva firmy

Benefity, plat

Negatíva firmy

Sľub work & balance, po nastupe zistenie len work & work, home office min. 10 hodin denne, 4 dnovy pracovny tyzden ktory slubuju je utopia