Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Slovensko

Pozitíva firmy

Práca, ktorá napĺňa, priateľská nekorporátna atmosféra, zaujímavé benefity

Negatíva firmy

žiadne

Ďalšie recenzie firmy O2 Slovakia, s.r.o.

Bývalý zamestnanec Pred 10 mesiacmi Slovensko Perspektíva

Pozitíva firmy

90% zľava na paušál, čerstvé ovocie

Negatíva firmy

Absolútne najhoršia pracovná skúsenosť. Vedúca na pobočke absolútne zaujatá, žiaden záujem - ste pre nich len číslo. Plány nereálne, tlak na zákazníka, slabá orientácia na spokojnosť zákazníka. Plat nič moc. Z prístupu k zamestnancom mi bolo zle. Ak sa vám v tejto firme nedarí plniť plány a ste znechutení..skúste to inde. Ja už som ku koncu nepočúvala nič iné iba to aká som hrozná. A teraz som už 2 roky ako zamestnanec iného operátora, toho ružového a podmienky sú.. neporovnateľné. Tabuľky a plány preplnené. Očividne to nebolo mnou.

Odporúčanie pre management

Správajte sa k zamestnancom FÉR. A hlavne rovnako. Nevyberajte si favoritou a počúvajte ich. Keď im niečo nejde - pomôžte im a ukážte im ako. Lebo prístupom,ktorí máte ich len demotivujete a taký človek vám fakt čísla,zisk a spokojného zákazníka neprinesie.

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Slovensko Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Citim vďačnost za to ze som dostala moznost a šancu byt sucastou o2.Bola to zatial najlepsia moja praca a najlepší zamestnávateľ.Vďaka O2 som objavila moje silne stranky .Za 4 roky v O2 som raz karierne postupila ☆ ,pomohla som získat 3 Granty v Grantovej vyzve O2 férovej nadacii,ziskala som ocenenie najlepší obchodnik za rok 2020,moj napad na novy produkt bol vybrany a naozaj sa na nom realne pracuje čiže O2 vas počuva a je jedno na ktorej pracovnej pozicii ste . Zažila som aké to je vyhrávať a mat uspech .Ďakujem za požehnané roky .

Negatíva firmy

Asi žiadne .

Súčasný zamestnanec Pred 2 roky Slovensko

Pozitíva firmy

benefity , zlava na pasual , firemnz mobil , gastrolistky

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Slovensko

Pozitíva firmy

zhovievavosť firmy pre zamestnancov s obmedzením