Bývalý zamestnanec Pred 24 dňami Staré Mesto Perspektíva

Pozitíva firmy

Veľké nič.

Negatíva firmy

- Nevyhovujúce zastarané pracovné prostredie + zastarané systémy SP, - dosadení vedúci z ulice na základe známostí (aj bez titulu), - žiadny HO, - otrasná komunikácia zo strany vedenia (drzé a arogantné správanie z pozície moci), - nevyplácanie odmien a zámerné hľadanie chýb - poverenie jedného člena z tímu, aby donášal a hľadal chyby na ostatných kolegov, - tlaky zo strany vedúcich na podávanie výkonu - stanovenie kvót, - meranie výkonnosti, - vedúci nemajú potrebnú kvalifikáciu po odbornej stránke, riadia oddelenie ale sami nevedia, akú agendu vykonávajú zamestnanci, - prijímanie kontraproduktívnych zmien na základe nálady, - papierovačky, práca pre prácu, papier pre papier, obrovská byrokracia, - apatia, nezáujem zo strany vedúcich, ich náplňou práce je schvaľovanie dovoleniek, sledovanie štatistík a poberanie platu za ničnerobenie, - nezmyselné hodinové porady a večná nespokojnosť vedúcich, - žiadny kariérny rast. Je to zbytočná a neprospešná robota, ktorá Vás neposunie nikam. Môžete ju vykonávať kľudne aj roky. Odporúčam sa sem nehlásiť.

Odporúčanie pre management

Ak už dosadzujete ľudí na vedúce pozície, overte si, či daný človek má aspoň VŠ, potrebné manažérske, komunikačné zručnosti a ovláda agendu, s ktorou pracujú zamestnanci. V opačnom prípade bude dochádzať k odlivu dlhoročných zamestnancov, čo vedie k vysokej fluktuácií.

Ďalšie recenzie firmy Sociálna poisťovňa

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Staré Mesto

Pozitíva firmy

Pracovná doba, plat a možnosť byť doma s chorým dieťaťom alebo sebou, voda na pitie na pracovisku, kuchynka, prispievajú na stravné, odmeny

Negatíva firmy

Zastaralé systémy, zastaralý nábytok, zastaralá budova, zastaralé wc, vedúcu pozíciu môže robiť človek iba s titulom, kolektív (samé ženy)

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky Staré Mesto Perspektíva

Pozitíva firmy

pracovná doba

Negatíva firmy

Neschopný management Zastaralé, nefungujúce systémy Zakomplexovaný kolektív Nízke platové ohodnotenie Pracovné prostredie mevyhovujúce štandardom 21. storočia

Odporúčanie pre management

Preštudovať si minimálne základy managementu a základy komunikácie so zamestnancami

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Staré Mesto

Pozitíva firmy

Rychle reakcie

Negatíva firmy

Chaos