Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 9 dňami
Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Pracovala som v Michalovskej pobočke - kolektív bol super - s platom som tiež bola spokojná na podmienky východu

Negatíva firmy

- nutnosť dorábať si sviatky, čo viem nikde to tak nefunguje - panovačná a arogantná vedúca predajne - rozhádzané zmeny krížom krážom vôbec neplatil krátky a dlhý týždeň To boli hlavné dôvody prečo som odišla

Pozitíva firmy

Dobré finančné ohodnotenie. Platia vždy načas. Je to veľký podnik, uplatnenie si nájde každý, kto niečo chce dosiahnuť a má záujem sa presadiť. Ale chce to čas. Dobrý kolektív. Aj vedúci sa polepšili :)

Negatíva firmy

Za posledné roky výrobu ovplyvňuje situácia vo svete, niekedy nieje čo vyrábať a potom sa to musí dohnať. Z čoho vyplývajú nariadené práce počas víkendu (soboty, no maximálne 2 do mesiaca) Pracuje sa v tempe na linke, keď niekto vypadne, tak sa práca rozdelí medzi ostatných.

Odporúčanie pre management

Viac súdržnosti a lepšia spolupráca medzi zmenami.

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom

Pozitíva firmy

Práca s e-shopom

Negatíva firmy

Robíte všetko, chodíte na iné prevádzky, niekoľko krát za deň do banky, predajcovia nestíhajú takže robíte inventúru, pomáhate obsluhovať, hľadáte veci na predaj, ktoré treba umývať, čistiť, fotiť (a nie je ich málo), vykladáte tie veci, ktoré sú na predaj, vybaľujete, zabaľujete eshop, chodíte na prieskum,ktorého cesta nie je preplatená, zakladáte veci vo svojom mene, chodíte rozmieňať peniaze aj iným pobočkám, trháte burinu, upratujete kanceláriu a iné spoločenské priestory, zametáte dvor a všetko, čo vám povedia musíte urobiť a to za minimálnu mzdu. Vedúca si na vás bude ventilovať svoju frustráciu a "dokonalosť" . Bude chcieť aby ste to robili rýchlo a bez chýb. Už len jedna chýba vás dá na čiernu listinu. Chcete paragraf alebo dovolenku? Dá vám ho, ale tým ste si vykopali jamu do zeme. Neustály tlak, neviete, čo presne je vaša pracovná náplň, lebo to nevedia ani oni. Proste ste tam pre všetko. Urobíte niečo z vlastnej iniciatívy a správne, aj tak dostanete podžub, lebo ste to urobili sami od seba. Neurobíte to, dostanete podžub, lebo ste to neurobili. Myslíte si, že vám niekto pomôže keď nestíhate? Omyl. Ale vy pomáhať musíte! Keď nevynesiete smetie, bude tam dovtedy, pokiaľ ho nevynesiete. Občas budete mať pocit, akoby ste pracovali s deťmi.

HENKEL SLOVENSKO - 30.08.2023

Henkel

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

Home office, henkel shop

Negatíva firmy

Kinder management, low wages, nepotism, job role with many tasks, underpaid, good employees treated like doormats. Don’t recommending.

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Prievidza Perspektíva

Pozitíva firmy

Nič

Negatíva firmy

Povýšenecke správanie,slabučka nadriadená, zlý kolektív

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Staré Mesto

Pozitíva firmy

Pracovná doba, plat a možnosť byť doma s chorým dieťaťom alebo sebou, voda na pitie na pracovisku, kuchynka, prispievajú na stravné, odmeny

Negatíva firmy

Zastaralé systémy, zastaralý nábytok, zastaralá budova, zastaralé wc, vedúcu pozíciu môže robiť človek iba s titulom, kolektív (samé ženy)

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

nič (výplata načas je samozrejmosť, nie privilégium čiže to ako pozitívum nerátam)

Negatíva firmy

ako na pracovníka na nižšej pozícii je na vás neustále vyvíjaný extrémny tlak. zo strany zákazníkov a takisto zo strany vedenia... všetko je vždy len vaša chyba a za všetko má zle len zamestnanec... zákazníci sú kapitola sami o sebe, o ich IQ radšej pomlčím... neustála potreba pomoci pri samoobsluhe, 90% zákazníkov ani nevie ako nájsť a nablokovať si rožok no a teraz k práci samotnej - chcú po vás aby ste robili všetko, a rýchlo a nezaujíma ich že za určený čas sa také množstvo práce stihnúť nedá... neustále na vás tlačia aby ste pracovali na 120% a za každú malú chybyčku dostanete napomenutie ako keby ste spravili niečo vážne, nedajbože si dovolíte zabudnúť na jednu vec z milióna ktoré vám nakázali spraviť, to je čistá katastrofa a vy ste ten najhorší vedúce pracovníčky a manažéri by si mali uvedomiť že nie všetko sa dá stále vkuse robiť perfektne na 100% a popritom ešte stíhať milión iných vecí z roboty vždy prídem naštvaný, unavený, frustrovaný, fyzicky vyčerpaný... a ešte im je málo a stále na vás budú tlačiť... zámerne zamestnávajú málo ľudí a nútia vás robiť nadčasy a ak odmietnete tak vás zdrbú za to že nie ste "tímový hráč" a že chudák vedúca ostane na zmene sama.... nooo mali ste na to myslieť keď ste nabrali tak málo ľudí že sa nič nestíha viac ako rok v tescu nevydržíte ak nie ste človek bez chrbtovej kosti ktorý dokáže prijímať urážky od vedúcich a vnucovať sa manažerom... táto robota vás zničí a vycicia z vás posledné zvyšky nádeje ktoré ste mali pre ľudstvo končím, dovidenia a prajem manžerom aby pocítili tie straty ktoré si sami spôsobujú svojimi čím ďalej tým viac hlúpymi rozhodnutiami

Odporúčanie pre management

Odporúčanie pre manažment? Správajte sa k zamestnancom ako k ľuďom!!! My nie sme stroje !!!

SWEP - 25.08.2023

Hodnotenie

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Seňa Perspektíva

Pozitíva firmy

Benefity firmy.

Negatíva firmy

Strasne narocna praca aj pre mladeho cloveka. Zdvíhanie ťažkých vyrobkov 12 hod v tempe, mimo prestavky. 1 kus niekedy aj 25 kg. Nizky plat za tak namahavu pracu. Spôsobilo mi to problémy s chrbticou a zapestim. Som nútený hladat nove zamestnanie ak nechcem mat este väčšie problémy s chrbticou. To mi odporucil moj lekar.

Odporúčanie pre management

Skuste si jednu smenu na testeroch az potom hodnodte normu poctu kusov. Po jednej smene padnete doma do postele a budete radi ze lezite.

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Slovensko Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Citim vďačnost za to ze som dostala moznost a šancu byt sucastou o2.Bola to zatial najlepsia moja praca a najlepší zamestnávateľ.Vďaka O2 som objavila moje silne stranky .Za 4 roky v O2 som raz karierne postupila ☆ ,pomohla som získat 3 Granty v Grantovej vyzve O2 férovej nadacii,ziskala som ocenenie najlepší obchodnik za rok 2020,moj napad na novy produkt bol vybrany a naozaj sa na nom realne pracuje čiže O2 vas počuva a je jedno na ktorej pracovnej pozicii ste . Zažila som aké to je vyhrávať a mat uspech .Ďakujem za požehnané roky .

Negatíva firmy

Asi žiadne .

Pozitíva firmy

Pozitíva žiadne nie sú

Negatíva firmy

Nikdy viac neseriózny prístup zavádzali ma odkedy som nastúpil snažil som sa s nimi vychádzať nedalo nebrali ma ako zamestnanca a dávajte si pozor čo podpisujete v zmluve