Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom

Pozitíva firmy

nič

Odporúčanie pre management

Kolektív sa zišiel super, no vedenie má nedostatky v manažmente ľudí. Plat nikdy nedosiahnete taky, ako bol slubeny, nakolko nikdy neviete na kolko % splnate normy, nikto vam to nepovie. V inzeratoch sa pisu vyhody, ktore zial nedodrzia - multisport karta, odmeny a pod. to tam nikdy nebolo. Smutne, ako sa tam ludia menia, niektori vydrzali par dni, ini z nutnosti par mesiacov, ale hned si hladali nieco nove.

Ďalšie recenzie firmy ŠPERKY

ŠPERKY - 28.11.2022

Príšerné

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Perspektíva

Negatíva firmy

Každá jedna osoba, s ktorou som pracovala, tvrdila to isté - pracovná náplň sama o sebe nebola zlá a práca by aj bavila, ale vedenie je absolútne príšerné. Šialené nároky na zamestnancov, príkazy, ktoré sa menia niekoľkokrát denne, absolútna nedôvera zo strany vedenia. Vedenie sa k vám chová ako k handrám, a keď bol kolektív fajn, tak sa ho vedenie snažilo rozbiť. Fakt práca, v ktorej ľudia ostávajú z núdze. Vysoká fluktuácia.

ŠPERKY - 16.12.2021

Chaos

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky Perspektíva

Pozitíva firmy

Celkom fajn kolektív, ktorý však rozbíjalo vedenie nezmyselnými príkazmi a zákazmi.

Negatíva firmy

Ludia by aj chceli efektivne pracovat, ale pokyny, ktore sa menia z tyzdna na tyzden sa nedaju ustriehnut. Hlavne vtedy, ak sa zisti, ze predosle poziadavky boli vlastne zle a nevedia si priznat chybu. Práca na 2 smeny v sklade, marketing a ine oddelenia na jednu smenu. Priestory nie veľmi príjemné. V lete veľmi horúco - žiadna klíma v "Kancelárii". Tuto pracu vezmu ludia z nudze, a ak najdu nieco ine rychlo odchadzaju. Vysoka fluktuacia. Najhorsie tam je, ako sa s ludmi jedna. Nadriadeni a vedenie v tom maju nedostatky. Bola to dobra skusenost, na co si v zivote dat pozor.

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky

Pozitíva firmy

Už dlho ziadne

Negatíva firmy

Práca ako taká nieje zlá, čo je vo firme zle a od toho sa odvíja všetko ďalej, je vedenie. Komunikácia pod úrovň, vedenie komunikuje formou príkazov, zákazov, sankcií. Všetko čo tam získate, je len odpor k tomu, čo ste mohli mať radi. Odchod je pre mnohých najväčšou úľavou v živote. Prácu v tejto spoločnosti, by som neodporučila ani svojmu nepriateľovi.