Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 9 dňami
Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Nerozumiem predošlým názorom, mám inú skúsenosť. Zvyšovali platy, stíham WC aj kávu mimo prestávky, mám možnosť náhradného voľna keď potrebujem odbehnúť k lekárovi, mám už dokonca možnosť kariérneho rastu. Prepustia ľudí ktorí nezvládajú prácu alebo svoju pracovnú pozíciu, ktorí sú viac PN alebo u lekára. Zrejme som skromnejšia, zodpovednejšia a šikovnejšia, keď som stále zamestnancom ☺☺

Negatíva firmy

Ocenila by som viac benefinov, ale kto by nechcel viac výhod, benefitov alebo peňazí? ☺

Pet Center - 01.12.2022

Peklo

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom

Pozitíva firmy

Starostlivosť o zvierata

Negatíva firmy

Oblastný manažér čistá hrôza

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Prešov

Pozitíva firmy

Dostupnosť MHD, SAD, vlak Výplata načas

Negatíva firmy

Vedenie firmy sa správa k ľuďom ako k otrokom. Trošku by to chcelo zlepšiť správanie vedúcich pracovníkov k podriadeným.

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

snáď jediné, zmluva na neurčito…len čo počúvam, tak to z nových málokto dotiahne až za skúšobnú dobu

Negatíva firmy

zlý systém zaučenia, chýbajúci personál, obrovské kvantum práce vs výška platu, “časové normy” na vyloženie tovaru

Odporúčanie pre management

prestať čakať, že s jedným človekom ( a za taký plat ) “vyzametáte” všetky oddelenia…prijať adekvátny počet zamestnancov, nie brigádnikov

ŠPERKY - 28.11.2022

Príšerné

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Perspektíva

Negatíva firmy

Každá jedna osoba, s ktorou som pracovala, tvrdila to isté - pracovná náplň sama o sebe nebola zlá a práca by aj bavila, ale vedenie je absolútne príšerné. Šialené nároky na zamestnancov, príkazy, ktoré sa menia niekoľkokrát denne, absolútna nedôvera zo strany vedenia. Vedenie sa k vám chová ako k handrám, a keď bol kolektív fajn, tak sa ho vedenie snažilo rozbiť. Fakt práca, v ktorej ľudia ostávajú z núdze. Vysoká fluktuácia.

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Trnava

Pozitíva firmy

Flexibilná pracovná doba, služobné auto Vám je poskytnuté hneď po zaškolení, príjem vie byť naozaj nadštandardný pokiaľ ste šikovní, firemné akcie naozaj stoja za to a darčeky od firmy sú super. Ja môžem iba odporúčať.

Negatíva firmy

jediná vec, ktorú by som vytkol je to, že práca začína okolo 16. No na druhú stranu, niekomu to môže vyhovovať pokial to má ako druhý príjem.

Pozitíva firmy

Žiadne

Negatíva firmy

Školenie : vedúca Vám povie nemám na Vás čas choďťe vykladať, nájdite si niečo- "príkladný prístup" chaos v sklade a na predajni, nefajčiari trpia na úkor fajčiarov, Manažer ovplyvnovaný klamstvami , ktorý nedá šancu sa ani ako brániť, za otázku či môžete prestúpiť do filialjy bližšie k bydlisku Vas vyhodí a to je realita a fakt.

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

-

Negatíva firmy

-slabsie benefity v porovnani s inymi shared centrami

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom

Pozitíva firmy

výplata načas

Negatíva firmy

totálny chaos tovar chodí z pobočky na pobočku nevážia si zamestnancov

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Perspektíva

Pozitíva firmy

jedlo ujde

Negatíva firmy

otrasné kancelárie, v zime zima v lete aj 45 stupňov, kancelária zastaralá, bordel, bez osvetlenia, žiadne okná sa nedajú otvoriť, bez vetrania, pracovné zmluvy iba akože, na najnižších sumách ktoré existujú, žiadna náplň práce, každý robí všetko, kumulované funkcie za minimálny plat, nepreplácanie dovolenie, marodiek ani nadčasov. Žiadna hmotná zodpovednosť, žiadne kompetencie, žiadne parkovacie miesta, niekedy sa nemôžte ani najesť, nie je určený čas na jedenie, čašník upratuje všetko aj záchody, vynáša smeti, žehlí a podobne, aj keď ide o reštauráciu jesť môžte iba cestoviny , pizzu a max raz za čas nejaké kuracie, aj to vám niekedy odmietnu urobiť, lebo sa im nechce alebo majú akože prestávku. A je toho ešte kopu.....napríklad vo firme nie sú žiadne benefity nič nefunguje

Odporúčanie pre management

normálne pracovné zmluvy, dať kompetencie ľuďom, prestávky, preplácať všetko podľa zákona, napísať náplň práce, vylepšiť podmienky pre zamestnancov, ohodnotiť ich, a dať nejaké bonusy