Teta drogéria - 23.01.2024

super

Súčasný zamestnanec Pred 8 mesiacmi Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

čistota, super komunikácia s nadriadenými, školenie v školiacom stredisku nadmieru spokojná som na pozícií manažér predajne, všetky potrebné informácie + podklady ako manuály som dostala všetko sme si reálne prešli zvyšok je už len prax, ale školiteľka je na telefóne v prípade dodatočných otázok, pracovne postupy sú všade iné treba sa len aklimatizovať inak je to fajn.

Negatíva firmy

minimálne nestoja ani za zmienku

Ďalšie recenzie firmy Teta drogéria

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky

Pozitíva firmy

Čistota

Negatíva firmy

Poodtrhane lišty z cenovkami, komunikatívnosť nulová, zaškolenie nulové, radšej povedali že maju toho veľa a nemajú sa mi kedy venovať, a nezaškoleného/nú mňa postavili za pokladňu ....Arogantnosť ..... Pracoval/la som na pokladni ale každý systém je inný a nedá sa to naučiť ak Vám to nik nevysvetlý poriadne a s trpezlivosťou. Za dva dni mi povedali že už to mám pomali vedieť. Ako hovorím žiadna ochota. Radšej sa v kancelárii smejú , komunikujú medzi sebou, ohovárajú nových zamestnancov a podobne. Ani sa nečudujem že od nich zamestnanci odchádzajú.

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Perspektíva

Pozitíva firmy

10% zlava pre zamestnancov na nákup

Negatíva firmy

Vedenie nezaujímajú nedostatky na predajniach Vedúce a predavačky musia platiť straty pri inventúre i keď je to protiprávne, pretožs zamestnávatel nedbá na zabezpečenie svojho tovaru a majetku Na viac ako 98 % predajní absencia SBS, napriek agresívnym zákazníkom a zlodejom Veľakrát chyby vo vyplatnej páske a nikto sa o tom s nami baviť nebude Hádzanie viny na vedúce a predavačky v prípade pokuty od SOI ak vedenie niečo zanedbá, pritom info a cenovky chodia centrálne z vedenia!

Odporúčanie pre management

Je mi jasné, že vedenie sa nebude zaoberať nedostatkami. Vie sa o nich ale neriešia to. Stále im nedochádza prečo nastáva odliv zamestnancov. Pracovať za XXX eur v čistom v Bratislave, a mať hmotnú zodpovednosť za tovar vo výške od XX tisíc eur, sa môžu hanbiť!

Teta drogéria - 02.10.2018

Super

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky

Pozitíva firmy

Plat pristup k zamestnancom

Negatíva firmy

Nemam