Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 11 dňami
Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

Bývalý zamestnanec Pred 5 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Pracovná náplň ako aj kolegojalita bola super, najväčšiu radosť na Z.Pieskoch mi robili zákazníci. Plat bol primeraný k pracovnej náplni, a aj pracovná doba bola super. Obrovské zážitky, no ešte väčšie skúsenosti

Negatíva firmy

Firma by si mala ponechávať zamestnancov, nie ich pri zmenevedúceho meniť

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Piešťany Perspektíva

Pozitíva firmy

Ziadne

Negatíva firmy

Vsetko udavaju oni, kedy a kolko si mozeme cerspat dovolenky, neuznavaju priepustky, nehovorim co s vami robia ak mate pn alebo ocr. Nadcasove hodiny nezaplatia, a cerpat si ich mozete len v zime a kedy chcu oni. Plat mizerny, ciste zdieranie. Sukromne zalezitosti ich nezaujimaju vobec, netoleruju nic.

PSA - 28.02.2020

Dobrá firma

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Trnava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Benefity, plat, možnosť sebarealizácie a kariérneho rastu, ľudský prístup

Negatíva firmy

Nepočúvame sa navzájom, každý chce všetko a hneď

Odporúčanie pre management

Mohlo by sa zlepšiť určovanie priorít

Bývalý zamestnanec Pred 5 roky Námestovo

Pozitíva firmy

Výplata chodila včas, získané pracovné návyky, práca nadčas v sobotu

Negatíva firmy

brutálny tlak na výkon, minimálna doba na zoznámenie sa s linkou a minimálna doba na zaučenie, čo sa týka nadčasov firma chcela 12 - hodinovky, niekedy 14 hodín pracovať v kuse, chýba logika v myslení, neskutočný chaos vo vedení

Bývalý zamestnanec Pred 5 roky Perspektíva

Pozitíva firmy

Pracovné prostredie

Negatíva firmy

Nadčasy, neprofesionalita

Bývalý zamestnanec Pred 5 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Flexibilná pracovná doba

Negatíva firmy

Nadčasy, neadekvátne finančné ohodnotenie, informácie sa dozvedáte až od kolegov v kuchynke, na niektorých oddeleniach vládnu medzi kolegami veľmi silné intrigy. Zvýšenie platu nemožné.

SVI - 26.02.2020

Vyrobarska klasika

Bývalý zamestnanec Pred 5 roky Liptovský Hrádok

Pozitíva firmy

Lahka manualna, cista praca, oproti inym vyrobnym firmam pomerne volna disciplina zamestnancov, bonusy za nadcasy, mesacne som si privyrobil aj xxx eur, samozrejme musel som mat vykon, ten nemali nesikovni ludia, kto chcel ten si vedel zarobit, kto bol lenivy a nesikovny, nie.

Negatíva firmy

Velka fluktuacia, cast premii podmienena kolektivnym vykonom, kedze tam robi a robilo vela slimakov, tak to bolo nesplnitelne.

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Košice

Pozitíva firmy

Stabilná spoločnosť, s množstvom benefitov pre zamestnancov. Možnosť rozvoja zamestnancov: absolvovanie školení, konferencií, workshopov, seminárov a pod., osobnostný rozvoj; možnosť pomôcť aj v rámci dobrovoľníckych aktivít.

Negatíva firmy

Tým, že je to veľká spoločnosť, niektoré procesy sú náročnejšie a dlhšie trvajú.

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Košice

Pozitíva firmy

Ako zamestnanec vysoko oceňujem internú kultúru spoločnosti. Zamestnanec je na prvom mieste. Máme výborné pracovné podmienky (napr. práca z domu, flexibilný pracovný čas, 5 dní dovolenky naviac... ), možnosti odborného a osobnostného rozvoja (projekty, tréningy, externé inšpirácie, či zdieľanie nápadov a podpora inovácií) a mnoho príležitosti ako sa zapojiť do športových, kultúrnych alebo dobrovoľníckych aktivít. Nepoznám lepšieho zamestnávateľa na našom skvelom východe:-).

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Košice Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Nadštandardná starostlivosť o zamestnancov, skvelé benefity, stabilita. Osobne mám šťastie na skvelý tím kolegov a nadriadenú. Zamestnávateľ ponúka veľa možností zapojiť sa do rôznych interných aj externých akcií.

Negatíva firmy

Tak ako v každej spoločnosti aj tu sú určité negatíva ale oproti predošlým zamestnávateľom v súkromnom sektore sú zanedbateľné.