Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 11 dňami

Najlepšie hodnotené firmy

Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Perspektíva

Pozitíva firmy

Hadam len to, že vyplata je pravidelná .

Negatíva firmy

Je toho velmi vela - nebyt vo veku v akom som, nebola by som tu. Platy su velmi nizke, poriadna vyplatna paska to je neznámy pojem. Nato, ze pracujeme aj o víkendy, niekedy nocne nemame ziadne príplatky, ak odmietneme nieco co nemozeme tak je hned zle a vyhrážanie, ze vypoved bude hned. Normy su vysoké, ist na wc je nemysliteľné, hned sa na vas pozera ako na ... pocas leta,kde je v hale hrozne teplo nemame ziadne prestávku navyše a ak ano tak nam to vezmu z tej 1 poobednej co mame. Nadriadeni s nami jednaju ako s odpadom, ked idete pytat dovolenku, nemôžete ziadat pondelok ani piatok musíte si vybrať den v strede tyzdna nie na konci alebo začiatku. Ak niekto dochádza do prace musi si platiť drahý autobus v ktorom zeny stoja pocas jazdy,ziadne priplatky za dopravu.

Customer Center - 17.04.2020

Stres

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky

Pozitíva firmy

Výplata na čas, dobrý kolektív

Negatíva firmy

Stres , nátlak ,neustále napomínanie a žiadna pochvala

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Košice Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

VSEH je profesionálny a stabilná spoločnosť, v ktorá ponúka množstvo benefitov. Dáva možnosť rozvíjať sa po odbornej stránke a veľa prostriedkov investuje aj do individuálnych rozvojov vašich kompetencií. V rámci spoločnosti je veľa možností postupu na manažérske pozície. Čo je výborné, že vedúci zamestnanci pravidelne komunikujú so svojimi podriadenými a dávajú im spätnú väzbu, chvália podriadených a ohodnocujú ich. Som hrdá na to, že tu pracujem a že sa mi darí niektoré procesy inovovať a zmeniť.

Negatíva firmy

VSEH je materská spoločnosť pre dodávateľa aj pre distribútora a niekedy je to problém pre zákazníkov.

Dell - 16.04.2020

Chaos a ignorancia

Bývalý zamestnanec Pred 4 roky Bratislava

Pozitíva firmy

* siroke spektrum mimopracovnych aktivit * moznost komunikovat v anglictine a inych jazykoch

Negatíva firmy

* nakladaju ludom az kym neodidu, hlavne ze life balance je medzi firmenymi hodnotami * bud sa naucis posuvat pracu dalej na niekoho ineho a chvalit sa cudzim perim, alebo robis od svitu do mrku * ludia sa snazia za kazdu cenu zviditelnit - aj na ukor druhych, arogancia, vzajomne obvinovanie sa a intrigy su v mnohych timoch sucastou ich kultury * zamestnanci pracuju so zaostalymi pocitacmi a softverom - xkrat denne zamrznuty pocitac a padnuty softver je normalka * prava ruka nevie co robi lava, totalny chaos, ignorancia a zbavovanie sa zodpovednosti na vsetkych leveloch

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky

Pozitíva firmy

V tejto firme pracujem 13 rokov a začal som ako operátor kde som pracoval 4 roky . Ďalších 6 rokov som pracoval ako produkčný technik a následne som dostal možnosť robiť majstra. Za tento čas som mohol vidieť ako táto firma pracuje .Chápem že veľa ľudí ma veľa svojich názorov preto chcem podotknúť že toto je môj názor . Za čas v ktorom pracujem vo firme Bekaert vidím že firma je dobrým zamestnávateľom v mojom okrese a však zaleží na akom oddelený pracujete . Vždy to zaleží od (môj názor) aký manažér danej divízii šéfuje .Na mojom pracovisku mám manažéra ktorý dava príležitosť vyniknúť a možnosť kariérneho rastu . Vždy si zástava zamestnancov aj v časoch ak príde k nevyhnutnému prepuštaniu v tažkych časoch .... samozrejme vždy sa najde niekto kto nebude súhlasiť ale povedzme si pravdu ... aj keď niekto poruší pravidla a ma dostať trest aj keď ten najvyšší nebude súhlasiť .Ale pokračujem k hodnoteniu: Plat : pre niekoho dosť pre niekoho málo ... zaleží na tom koľko čakáte ... zaleží na na vašom životnom štýle ... Pasova robota : na to tu zabudnite ... máte svoje stroje resp... svoju prácu a tu si mate spraviť ... koľko ste na prestávke nás nezaujíma .. keď stroje idú ste na obede aj 50 min ... dať si kávu .. zapálite si aj mimo legislatívnych prestávok... len si to načasujte a nikto vás nebude buzerovať ....ale len aby som nepísal tie dobre veci ...tak bezpečnosť je tu ne prvom mieste .. žiadne riskovanie zdravia nemôže byť..aj za nenosenie okuliarov môže vaša kariéra skončiť .Kvalita je tiež vyžadovaná .. Jednoduché pravidla ale treba ich dodržovať lebo sú na vašu ochranu . Každopadne na zhrnutie doporučuje firmu Bekaert ako zamestnávateľa keď chcete stabilne zamestnanie z priemerným platom a možnosťou kariérneho rastu .

Negatíva firmy

Niekedy jednoduché veci trvajú dlho .

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Bratislava I Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

minimum byrokracie, ziadna komplikovana struktura (aj najvyssie sefstvo je "na dosah"), ludsky pristup k akemukolvek problemu, benefity formalne (plat, bonusy, ...) aj neformalne (lyzovacky, letne vikendy s rodinami, teambuildingy, kvartalky, vzajomne vzdelavanie zamestnancov - workshopy, ...)

Negatíva firmy

sikovni ludia byvaju obcas prealokovany, niektore procesy by uz chcelo sformalizovat a zautomatizovat ako firma rastie

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Košice Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Uvolnena a otvorena atmosfera. Ferove jednanie so zamestnancami. Siroky rozsah benefitov zamestnancov.

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Košice Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Stabilita, kariérny postup, prístup k zamestnacom, inovácie, elektronizácia administratívnej činnosti, skvelí šéfovia

Negatíva firmy

zanedbateľné negatíva

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Košice

Pozitíva firmy

Výsledky našej práce sú viditeľne (ale často krát aj neviditeľné a brané ako samozrejmosť) v každej firme či démácnosti (nie len) na východe Slovenska

Pozitíva firmy

Vzájomná otvorenosť. Benefity, ktoré sa už inde "nenosia". Možnosť rozvoja a kariérneho postupu.

Negatíva firmy

Ešte trochu zlepšiť vzdelávanie, hlavne v sofftových zručnostiach.

Odporúčanie pre management

Ešte trochu zlepšiť vzdelávanie, hlavne v sofftových zručnostiach.