Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 11 dňami
Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

GRANDOPTICAL - 07.05.2019

Grandoptical

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava I

Pozitíva firmy

Kľudná a čistá práca. Férový šéf a celkom dobré platové podmienky.

Negatíva firmy

Nutnosť práce o víkendoch ale tomu sa asi v práci v obchodoch proste nedá vyhnúť.

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Flexibilný pracovný čas.

Negatíva firmy

Na zamestnancov sú kladené také nároku, že sa od nich automaticky očakáva nadčasovanie, najmä kvôli nedostatku zamestnancov. Nadčasy ale nie sú automaticky preplácané, ich preplatenie si musíte žiadať u nadriadeného, niekedy aj opakovane. Navyšovanie platov je mizerné, práca nie je adekvátne finančne ohodnotená.

JYSK - 04.05.2019

Dobre

Bývalý zamestnanec Pred 5 roky Bratislava

Pozitíva firmy

platové ohodnotenie ,

Pepco - 03.05.2019

Pepco

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Široký výber tovaru.

Negatíva firmy

Zmeniť smeny! Robiť 3 dvanásťhodinové smeny je veľa pri tejto ťažkej, namáhavej práci a mať deň voľno je nonsens. Vedúca také smeny nemá. Zrušiť produkt týždňa, keďže z toho zamestanec nemá nič a je to úplne zbytočné, sú to hlúpe čísla v nezmyselnej tabuľke. Ak zákazník nechce, tak si to jednoducho nekúpi. Predavačka nie je povinná sa klaňať zákazníkovi.

Odporúčanie pre management

Mali by ste urobiť poriadok s dodávkami tovaru, to nikomu nevadí,že celý deň je človek v práci, niekedy sa stane,že "nie je" robota a tovar príde večer? A vždy len rečičky,že to riešite...Mali by ste viac medzi sebou komunikovať a niektorým vedúcim zraziť hrebienok , myslia si, že ak sú kamarátky s manažérkou,že môžu všetko.

LIAD - 01.05.2019

Už nikdy

Bývalý zamestnanec Pred 5 roky Nové Zámky

Pozitíva firmy

Vyplata na cas.

Tesco - 30.04.2019

Dá sa

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava Odporúča

Pozitíva firmy

Celkovo hodnotím firmu pozitívne. Dá sa s nimi dohodnúť na dochádzku. Vychádzajú v ústrety Matkách s deťmi.

Negatíva firmy

Nízky plat, benefity

Klauke - 28.04.2019

Operator

Bývalý zamestnanec Pred 5 roky Dolný Kubín

Pozitíva firmy

Nenarocna praca,plat nacas s vedenim sa dalo dohodnut,

Negatíva firmy

vela team leader,zle zaskolenie

Invia - 24.04.2019

2 roky v Invii

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

V spoločnosti ma čaká 3. letná sezóna, čo asi vypovedá samo o sebe. Prístup firmy k zamestnancom je práve tým, čo hodnotím ako najväčšie pozitívum. Predovšetkým v zmysle prístupu nadriadených, ktorí človeka nikdy nenechajú, aby sa v tom ,,plácal" sám. Úprimne, v začiatkoch som bola presne ten typ vystrašeného nováčika, ktorý si neveril a myslel si, že na to nemá, moja nadriadená ma ale podržala, čo robí do dnes. Rovnako ako kolegovia, s ktorými si radíme aj ohľadom práce, radšej sa však cez obednú pauzu vyvalíme na terase a podebatujeme a všetkom možnom (tiež sme len ľudia :) ) Práca je určite náročná, ako každá práca s ľuďmi, ale nevidím v tom žiadnu tragédiu. Na akciách, ktoré si robíme (mnoho z nich hradí firma) má človek dosť priestoru, aby si vyvetral hlavu a uvedomil si, že je to práca ako každá iná, sú lepšie dni aj horšie. Všetko je to len o človeku, či čaká, že mu nejaký zamestnávateľ prestrie červený koberec a bude ho prosiť, aby u neho pracoval, alebo sa človek cca orientuje v tom, ako funguje dnešný svet a uvedomí si, že v máloktorej firme sa o neho takto postarajú. Mne osobne teda v predchádzajúcich zamestnaniach nikto neplatil školenia a to aj mimo SR, nerobil nám chaty a večierky, či tímové akcie, nemala som nadriadených, s ktorými by som si mohla len tak pokecať alebo sa zasmiať. A platovo? Do každého zamestnanca sa vloží maximum na to, aby sa mu darilo. A to nie len na úvodných školeniach, ale aj priebežne, kedykoľvek má dotyčný záujem. Potom je možné si pekne zarobiť. napríkad aj na dovolenku, ktorú si potom vyberiete naozaj odborne :)

Negatíva firmy

Denno denná kominukácia s ľuďmi vie dať zabrať.

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Práca v Invii, je veľmi zaujímavá, pestrá, no nie je pre každého. Pracujem tu už niekoľko mesiacov a musím uznať, že spoločnosť ponúka nie len kariérny, ale z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že aj osobnostný rast. Je dôležité disponovať dobrými komunikačnými vlastnosťami, vedieť sa obracať v každej situácií, pretože to si práca s ľuďmi vyžaduje. Napriek tomu, že začiatky nie sú nikdy jednoduché, Invia zabezpečuje bezplatné školenia a zaučenie, za ktoré by si iné firmy pýtali horibilné sumy. Treba dať tomu čas a všetko sa pohne tým správnym smerom. Ak ste šikovný, dokážete si na odmenách zarobiť nie malé peniažky a veľa precestovať. Celé je to len o tom, nezľaknúť sa a systematicky si prácu rozdeliť - vyhnete sa stresu. (teda aspoň mne to pomáha :) ). V neposlednom rade by som chcela vyzdvihnúť vedenie a kolektív, sme jeden veľký tím, na ktorý sa môžem stopercentne spoľahnúť. Keď nastane problém, nikdy mi nikto nepovedal nie, nepomôžem ti. Ja som v svojej práci spokojná, dokážem si slušne zarobiť, spoznať veľa nových ľudí a kariérne sa posúvať. Záleží na každom predajcovi, ako sa k tejto pozícií postaví. Či je to chuť pracovať alebo len si odrobiť svoje...

Negatíva firmy

Každá spoločnosť má svoje chybičky, ale je to len o vašom postoji a o tom, akú si tu prácu VY spravíte.

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky

Pozitíva firmy

Bohatý sociálny program, pozitívny prístup vedenia k riešeniu otvorených úloh; čisté ergonomické a bezpečné pracovné prostredie

Negatíva firmy

riešenie úloh (niekedy) , ktoré nevyplývajú z pracovnej činnosti, ale je to výzva a človek sa vždy niečo nové naučí