Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 9 dňami

Najlepšie hodnotené firmy

Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Nic

Negatíva firmy

Ziadna spatna vazba, Nenastaveny dochadzkovy system

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Prijemne pracovne priestory, v pohode kolegovia,

Negatíva firmy

Niekedy pristup k zamestnancom ako k posledným chudákom. Nadcasy sice platené ale povinne. Praca nad rámec pracovnej zmluvy. Dost velka fluktuácia ludi. Nestíhajú sa vyrábať zakazky nacas.

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Budova, v ktorej firma sidli

Negatíva firmy

Vedenie nie je profesionálne ani ľudsky zdatne, aby vytvorili pre zamestnancov prostredie, kde by sa im pracovalo dobre. Nezmyselny tlak, neustála zmena strategii, držanie ľudí v neistote a zákulisné hry

Odpoveď firmy PROFI CREDIT

Tu nechcete pracovať - odpoveď na hodnotenie

Ďakujeme za Vaše hodnotenie. Je nám ľúto, že vnímate naše úsilie, ako nezmysli, avšak zmeny, s ktorými sme sa v posledných rokoch museli vysporiadať neboli jednoduché. Vzhľadom na skutočnosť, že viac ako polovica našich zamestnancov pre nás pracuje už viac ako 3 roky, veríme, že podobný pocit je len ojedinelý. Prajeme Vám veľa úspechov. S pozdravom PROFI CREDIT Slovakia, s.r.o.

SHP Harmanec - 18.10.2018

Recenzia

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Harmanec Perspektíva

Pozitíva firmy

Pracovnici

Negatíva firmy

Skoro vsetko

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Pribylina

Pozitíva firmy

Vynikajúci mily usmievavy personál, kvalitné služby, najväčší wellness na SK aj pre zamestnancov a ich rodinných príslušníkov resp.kamarátov a známych za zvýhodnenu sumu, chutna strava, práca zábavou, možnosť zvýhodneného pobytu pre rodinných príslušníkov, poskytnutie zamestnaneckeho ubytovania, dobrý plat

Negatíva firmy

Čašníci a chyzne sa narobia, lebo je tam vždy plno ľudí, ale iné pozicie sa maju super

Pozitíva firmy

Bonus lanovky a kúpaliská vstup pre zamestnancov len za **€/lanovky, **€/kúpaliská Bešeňová a Tatralandia na celý rok

Negatíva firmy

Veľa šéfov a malo pracovníkov, kvantové striedanie nových zamestnancov, malo voľného času, nemožnosť kedy využiť benefity, na normu odpracovaných hodín nízky plat, nepreplacanie nadcasov, vysoké požiadavky na zamestnanca, praca pod tlakom, stres, uprednostnena kvantita klientov nie kvalita pre klientov, hodnotenie predajných zručností zamestnancov, negativne hodnotenie zamestnancov uprednostnene a na pochvaly vraj čas neostava, žiadna motivácia

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

- Zaujímavá práca - príspevok na stravu/ deň

Negatíva firmy

- Podpriemerné ohodnotenie - Konto pracovného času, čo v praxi znamená nikdy neviete kedy pôjdete domov z práce - Veľká zodpovednosť za minimálny plat a prémie - Účasť na dobrovoľných a mimopracovných aktivitách je jednou z oblastí Vášho profesného hodnotenia - Minimálne zvyšovanie platu po odpracovaných rokoch (napr. kolegyňa, ktorá pracuje pre SLSP 9 rokov má o **€ vyšší plat ako ja)

Invia - 18.10.2018

Smutné

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

....

Negatíva firmy

Ako človek čo tejto firme obetoval kúsok života vidím, že na každej recenzií je kus pravdy, či už na tej negatívnej alebo tej pozitívnej. Táto firma má skvelý potenciál byť nielen najlepším poskytovateľom výberu dovolenky ale taktiež aj byť najlepším zamestnávateľom. Bohužiaľ firma akoby prestala vnímať a počúvať ľudí čo a za posledné roky premleli firmou, a že ich nebolo vôbec málo, len si idú tvrdo za svojimi cielami a číslami, ktoré nedokážu naplniť pretože nemajú spolahlivých zamestnancov. Ale to, že vo firme je priemerná výdrž zamestnanca asi mesiac si môžu sami. Nehovorím, že každý človek čo sa uchádza o prácu je 100%tný, to si určite nemyslím, ale bola som viacnásobne svedkom ako Invia pustila alebo v mnohých prípadok aj sama vyhodila zamestnanca o ktorého by sa iné firmy trhali len kvôli tomu že sa nebáli vyjadriť k tomu, že Invia nefunguje tak ako by mala a že by mohla lepšie. S každým systémom odmenovania ako aj s pracovnou náplňou sa dá vždy pracovať a upraviť, firma by sa mala ale na prvom rade zamyslieť nad niečím úplne iným a vyriešiť to. A pri tomto ako to píšem, verím, že aspoň jeden človek z vedenia toto práve číta a zamyslí sa nadtým. Píšem to z pohľadu Bratislavského pracoviska - je treba vymeniť osoby pracujúce na vyšších postoch pretože tam jedna osoba dostala do ruky viac moci ako mala dostať a spôsobila obrovskú púšť. Táto osoba nieje vyslovene zlá, len je ťažké ju pochopiť a jej pracovné postupy, názory, prístup a samotná osobnosť firme veľmi uškodila a nerozumiem tomu ako si to niekto doteraz ešte neuvedomil a nič s tým neurobil. Takže, opakujem sa, firma má skvelý potenciál, práca je zaujímavá len momentálny nepríjemný, vyprahnutý a tak trochu smutný stav v tejto firme by mal byť veľkým výkričníkom aby sa zmenilo vedenie samotné alebo minimálne ich prístup. Ich heslo "každý je nahraditeľný" akosi nepreukázalo dobré výsledky ani pre ľudí a ani pre firmu tak je načase to heslo zmeniť a vdýchnuť do firmy opäť nový život, nové nápady, lepšiu atmosféru, lepší prístup a bude tam opäť tak dobre.

UNIOS - 18.10.2018

Firma unios

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Trnava

Pozitíva firmy

Dobry kolektiv peniaze načas kvalita prace

Negatíva firmy

Slabe vyplaty

ADECCO - 18.10.2018

Adecco

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

+dobra výpalata +flexibilný čas