Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 10 dňami

Najlepšie hodnotené firmy

Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky

Pozitíva firmy

Pracoval som tu a celkom dobré skúsenosti.

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky

Pozitíva firmy

Čistota

Negatíva firmy

Poodtrhane lišty z cenovkami, komunikatívnosť nulová, zaškolenie nulové, radšej povedali že maju toho veľa a nemajú sa mi kedy venovať, a nezaškoleného/nú mňa postavili za pokladňu ....Arogantnosť ..... Pracoval/la som na pokladni ale každý systém je inný a nedá sa to naučiť ak Vám to nik nevysvetlý poriadne a s trpezlivosťou. Za dva dni mi povedali že už to mám pomali vedieť. Ako hovorím žiadna ochota. Radšej sa v kancelárii smejú , komunikujú medzi sebou, ohovárajú nových zamestnancov a podobne. Ani sa nečudujem že od nich zamestnanci odchádzajú.

BILLA - 26.08.2021

Otras

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Plat na čas

Negatíva firmy

Nadmerne vysoké nároky na pracovný výkon; očakáva nadčasy ako samozrejmosť; neúcta vedenia voči zamestnancom; nedoceňuje prácu; neberie v úvahu spätnú väzbu zamestnancov

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Prievidza

Pozitíva firmy

Práca je zaujímavá a nie monotónna. Je možnosť postúpiť po nejakom čase takže aj motivácia je. Kolektív v pohode.

Negatíva firmy

Niekedy sa s kolegami nezhodneme ale väčšinou sa to vyrieši

NESS - 23.08.2021

Dobrá skúsenosť

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Dobrá firma pre prvú prácu, dobrý manažment, ak máte urobenú svoju prácu tak je každý spokojný a máte voľno, fajn kolegovia, neformálna atmosféra.

Negatíva firmy

Priemerný plat, ťažko vyjednať vyšší

New Yorker - 23.08.2021

Nové Zámky

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky Perspektíva

Pozitíva firmy

Zľava 30%

Negatíva firmy

Rozpis nikde sa nerobí toľko dní po sebe 11ky na okolo v obchodoch. Strašne zlý rozpis služieb ktorý sa neustále mení. Tá istá hudba stále dookola. Vedúce sú arogantné. Nízky plat. Fyzicky namáhavá práca. Veľa nepreplatenych nadčasov ráno večer aspoň 30 min pred a po treba byť na predajni. Ak máte v pokladni viac nemôžete si to nechať no ak tam máte menej doplatite z vlastného.. "prepitné" si medzi sebou delia vedúce alebo si to zoberie vedúca ktorá v ten deň zatvára pričom oni na pokladni ani nerobia takže to nieje ich. Vedúca sedí v kancelárii a oddychuje. Vedúca si ide jesť kedy a ako často sa jej zachce ostatné máme dva krát 30 minút do sekundy presne ona má prestávku dlhú ako chce. Keď ma človek svoje dni alebo žalúdočny problém a teba mu si odskočiť len pohŕdavo kyva hlavou že už zase.. áno človek má potreby ktoré nevie ovplyvniť... Stane sa že za 5 hodín sa nenapijem možno raz lebo popri pokladni a milión ľuďoch treba aj kodovat a upratovať už ozaj nieje kedy.

Odporúčanie pre management

Viac pracovníkov na jednu smenu, kontrola vedúcich aj na kamerách nielen predavačky buzerovat. Lepšie spraviť rozpis. Zvýšiť plat

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Určite sa nájdu, ale nie pre mňa

Negatíva firmy

Školenie prebehlo za jedna a pol hodiny, aj to nám iba prečítali materiály a nič dokopy nám k tomu nepovedali. Potom nás hneď dali volať zákazníkom. Keď som mala otázky, nemenovaná nám nadávala a bola nervózna. V inzeráte napísali, že na začiatok neočakávajú skvelé výsledky a presne opak sa stal. V prvej polhodine volania nám dali počet hovorov a počet dotazníkov, ktoré sme museli splniť. Píšu, že robíte kedy chcete, nie je pravda. Povedia vám, že budete robiť od 8 do 16, nie je pravda. Nakoniec robíte od 10 do 19, k tomu každú jednu prestávku na toaletu si budete musieť odrobiť ako nadčas. Nadčasy vám však nepreplácajú. Je to rýchle tempo, nič nestíhate. Počítač musíte mať raketový a internet ešte viac, ak chcete aby to išlo aspoň zo štvrťky ako po masle. Nedajte sa zlákať ani prémiami. Je to práca pre niekoho, kto rád opakuje to isté, každý jeden deň osem a viac hodín vkuse. Čítate stále dokola to isté, ľudia vás zrušia alebo na vás začnú kričať v polovici, že nemajú záujem vo väčšine prípadov sa nedostanete ani za predstavenie. A stále dokola a dokola. Iba pre ľudí s dobrou psychikou.

Odporúčanie pre management

Trošku pravdy treba dávať do tých inzerátov a hlavne treba napísať tému práve prebiehajúcej kampane. Ja keby viem, že to budú len financie/politika. Tak sa ani nehlásim.

Franko - 22.08.2021

normálka

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky

Pozitíva firmy

voľnejší prístup aj majiteľ pracuje

Negatíva firmy

dosť obmedzujú fajčiarov a nútia chodiť 10 minút pred začatím pracovnej doby

BILLA - 20.08.2021

Otras

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Už asi nie sú

Negatíva firmy

Nová dochádzka, nestíhame, je nás málo, predajňa vyzerá otrasné. Ja len prosím o to, aby ten, čo to vynyslel, nech si to naozaj príde skúsiť...

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky Kechnec

Pozitíva firmy

sú nejaké??? iba že pravidelne príde sms s "výplatou"

Negatíva firmy

všetko okrem výplaty