Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 10 dňami

Najlepšie hodnotené firmy

Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

Nissens - 31.07.2021

Nissens praca.

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Čachtice Odporúča

Pozitíva firmy

Zaujimava praca

Negatíva firmy

Vzťahy medzi zamestnancami a manažmentom

Odporúčanie pre management

Zlepšiť komunikaciu

MAHLE - 31.07.2021

Rodinný podnik

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky Dolný Kubín

Pozitíva firmy

Istý príjem.

Negatíva firmy

Kariérny rast pre "našich ľudí".

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Na firme sa mi páčilo, že vyriesili všetky problémy, ktoré nastali. Plat bol veľmi dobrý, keďže boli smeny rozdelené spravodlivo. Veľmi sa mi páči systém na predajniach a ako sa pani predavačky snažia. Dole klobúk, že sa udržíte (z vlastnej skúsenosti) pred ľudmi, ktorí pýtajú nemožné a prístup je k nim stále ústretový. Minimálne čo som ja zažila.

Negatíva firmy

Nič

Pozitíva firmy

veľmi malo

Negatíva firmy

prestávka po 7 hod prace...

Tesco - 28.07.2021

Tesco ...

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Jedine kolektív zamestnancov, ktorí spolu vychádzali veľmi dobre a veselá atmosféra na pracovisku.

Negatíva firmy

Neustále znižovanie počtu zamestnancov. Slabé vedenie prevádzky s nedostatkom skúseností. Tlak vedenia na prevadzky a zvyšovanie výkonu. Všetko išlo na úkor kvality. Asi by sa mali zamyslieť nad tým kde je chyba a nie všetko hádzať na svojich zamestnancov, ktorí musia robiť pod tlakom.

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

- obrovská flexibilita - nikto nesleduje dochádzku, nikde sa neklikáte, značíte si iba dovolenku - skutočne pekné offices - príjemný neformálny kolektív, vzhľadom na to, že sa jedná o bankové IT centrum, tak sa neriešia štandardné bankové formality - sick days v priebehu roka, ktoré si môžete vziať kedy chcete bez dokladovania alebo prosíkania vedúceho, dovolenka navyše podľa počtu odpracovaných rokov, po 10 rokoch bonus 1000eur k výplate - home office už štandard na 50% pračovného času (počas korony úplne bez obmedzení) - káva/čaj/ovocie v kuchynke je štandardom + cafeteria benefits - stravné lístky sa firma od začiatku r. 2021 pýta (aj keď ešte nemá zákonnú povinnosť), či ich zamestanci chcú dostávať alebo radšej chcú peniaze k výplate, aby nemuseli so sebou nosiť strané lístky, resp .stravné karty - nadpriemerné platy v rámci Shared Service Centers v Bratislave a k tomu ešte vysoké ročné odmeny (v závislosti od výkonu) a zároveň garantovaný 13. a 14. plat pre každého (bez závislosti od výkonu alebo hospodárenia firmy) - multisport card - fajn kolektív a nápomocné HR za každých okolností - priateľský a úplné otvorený management (vrátane toho najvyššieho) - vynikajúca pracovná atmosféra, otvorená komunikácia, možnosť rastu - podpora vzdelávania, možnosť rôznych profesionálnych certifikácii na náklady firmy

Negatíva firmy

- pre niekoho to môže byť vysoké tempo (mne to naopak vyhovuje) a to, že firma je relatívne malá (cca 200 zamestancov), takže občas každý robí všetko - málo sa firma promuje na pracovnom trhu

Odporúčanie pre management

Pokračujte v tom čo robíte

Kaufland - 28.07.2021

Otras

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Žiadne, možno tak výplata načas.

Negatíva firmy

Málo zamestnancov... to minimum čo je, tak robia všetko... nie je normálne aby bol 1 na non foode, 1 na zelenine 1 na drogérií a to trvalo ... bežne 2 pokladníci a keď je veľká rada ľudia nadávajú na nás prečo nás nie je viac... hneď nám vulgárne nadávajú. Brigádnici? skoro žiadny. Hlavne že je ľudí čoraz viac. Odmietam pracovať v takých podmienkach.

Odporúčanie pre management

zamestnajte viac ľudí

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Príplatky za víkendy, ale tie keby nemuseli dávať tak ich ani nedajú...

Negatíva firmy

Idú z vás zodrať za pár šupov, v súčasnej situácii si človek nenavyberá, dajú vám minimalku, chcú od vás aby ste ťahali čo najviac hodín. Osobne keby som mala ísť robiť na TPP,tak fakt len z veľkej núdze. Tesco veľmi veľmi zlý zamestnávateľ. Ešte aj keď bola korona žiadne príplatky navyše ani nič až po polroku či roku pár šupov. Otras fakt... Vedenie ako kde ako kto natrafí, až na jednu vedúcu tak inak nič moc. Chcú od vás aby ste všetko vedeli, či kasa, či pekáreň, či samoobslužné pokladne. Proste človek na všetko. A nedajbože sa dostať do expresu tak tam dupľom. Pri kase keď neponuknete registráciu tak je zle. Neustále chodia kontorly, čistá buzerácia. Ako zamestnávateľa určite neodporúčam!!!!

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Dobry podnikatelsky koncept

Negatíva firmy

Novy zamestnanci su brani ako cisla, od zaciatku nastupu sa clovek na pobocke citil ako na pritaz. Prvy tyzden su skolenia ktore maju pripravit cloveka na konkretnu pracu. Koncept skoleni mi prisiel vsak slaby a vela veci sa ani neprebralo. Viac by cloveku pomohlo sediet den dva priamo pri dobrom predajcovi, aj ked pripustam ze to mu moze byt neprijemne. Po tyzdnovom skoleni je clovek hodeny do vody. A nie je to sranda. Aj napriek skusenosti s pracou s ludmi som sa citila neskutocne pod tlakom. Skusenejsi kolegovia aj ked chceli pomoct tak nemali cas pretoze boli enormne zahadzani vlastnou robotou s nonstop vyzvanajuci telefonmi. Od teamleadra som niekolko krat dostala odpoved: prepac, nemam na teba cas. Co si myslim ze je trochu smutne ak si chcu zamestnancov udrzat. Bohuzial od zaciatku mi bolo jasne ze velmi si ich udrzat nechcu. Stale nam bola pripominana skusobna doba a nutnost byt co najlepsim. Za tych par tyzdnov co som tam posobila dalo vypoved 5 ludi, nikto sa nad tym ani nepozastavoval, je to tam velmi bezne.

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky

Negatíva firmy

Žiadnemu živnostníkovi neodporúčam aby sa cez nich niekedy zamestnal. Dohodnete si hodinovku