Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 10 dňami
Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

McDonald's - 22.07.2021

Celé zle

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

žiadne pozitíva

Negatíva firmy

Zaškolenie? hahah.. okamzite ste v procese. cele zle

KUEHNE + NAGEL - 20.07.2021

Kocúrkovo

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Menšia firma Komplexné pozície s príležitosťou rozvíjať svoje vedomosti v odbore, avšak za malé peniaze

Negatíva firmy

-Neprofesionálny manažment -Firmu drží nad vodou pár ľudí ktorí to ešte nevzdali -Plač, vulgarizmy a ponižovanie tam vôbec nie je neobvyklé -Zavádzanie ohľadom platu a odmien -Takmer nulové benefity

DENIM - 19.07.2021

Neodporúčam !

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky Bratislava II

Negatíva firmy

Ešte som sa nestihol v spoločnosti ani poriadne zaučiť , pracoval som dva týždne . Snažil som sa z plných síl nadobudnúť všetky potrebné informácie ,aby som vedel viest prevádzku naplno a byt dobrým predavačom . Bohužiaľ jedného dňa som dostal výpoveď telefonicky bez udania dôvodu. Počul som že to je bežne , škoda že som o tom nevedel skôr . Nerozumiem , prečo majú stále niektorí zamestnavatelia za potrebu takto falošne zavádzať ľudí ktorí majú naozaj záujem o prácu . Hrôza . Nikdy viac . Ak chcete riadny TPP na dlhodobo určite neodporúčam tuto spoločnosť . Zaručene sa tu dlho neohrejete.

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Košice

Pozitíva firmy

dodržiavanie pravidiel, rešpektovanie ZP, férovosť, príspevok do DDS, pôžičky zo SF, firemné akcie, možnosť vzdelávania, klimatizované priestory

Negatíva firmy

staršie výrobné stroje

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Fajn kolektiv na mojej smene

Negatíva firmy

Ľutujem ze som sa rozhodla ísť pracovať do Billy,nezmyselné smeny,zlý manažment, rodinkarstvo,inšpektor pre vie co zamestnanci potrebujú každého jedného by som poslala makat na rajon na 3 mesiace, za takých podmienok nikdy viac,vedenie Billy by si malo uvedomiť ze konkurencia rastie veľmi rýchlo a ponúkajú už lepšie podmienky ako Billa tak som zvedavá ako im to dlho vydrží a dokedy sa im bude dariť lebo úroveň zamestnancov klesá a to sa odzrkadľuje aj na výkonoch zamestnancov.

Hanon Systems - 17.07.2021

Pravda

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Ilava

Pozitíva firmy

Výhod je dosť relax program firemná doprava lacna strava pod nástupu do kmena možnosť nastpu do odborov kde je viac výhod

Negatíva firmy

V lete sa tam nedá žiť stále si hádžu ľudí kade tade nutia nadčasy

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Kolegovia, snaha facility oddelenia o zlepšenie pracovného prostredia

Negatíva firmy

Nezaujímavá práca pri ktorej nemusíte poriadne ani rozmýšľať, nemožnosť karierneho rastu, nezaujímavé benefity v porovnaní s ostatnými service centrami v BA, nezáujem manažmentu, systém kde musíte vykázať každú minútu Vašej práce aby to vyzeralo, že servis je poskytovaný aj keď kvalitu nikto nerieši, tým pádom nemáte kedy využiť spoločenské priestory ktoré sú akože určené na odreagovanie sa zamestnancov. Tým, že zamestnanci si v teamoch delia prácu sami, nastávajú medzi nimi nezhody. Vedenie nevie oceniť šikovných ľudí. Pri odchode sa nedočkáte ani pomoci s vybavením a dohodnutím termínov zo strany HR.

Odporúčanie pre management

Skúste si spraviť prieskum o iných zamestnávateľoch

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Tréning a nesting trval 6 týždňov, kolegovia a support bol veľmi ústretový, chápali, že sme noví a každý sme z iného prostredia.

Negatíva firmy

Manažérka bola na mne zasadnutá od začiatku, po 2 týždňoch v produkcii ma vyhodila s tým že "nerobím čo mi povedala" manažérka, čo nikdy nerobila agenta, nevie o práci nič, na všetko sa musela pýtať, od prvého dňa sa ku mne správala ako keby som bola vo firme už rok. Keď ma vyhodila mala som najlepšie výsledky v tíme a pozitívny feedback od zákazníkov. Dovolila som si vziať si prestávku na 4 minúty, pričom som mala povolené len 2 minúty a okamžite mi ukončila pracovný pomer. Nechoďte do tej firmy, neoplatí sa to za ten stres.

SVI - 12.07.2021

SVI

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky Liptovský Hrádok

Pozitíva firmy

-

Negatíva firmy

Robil som od vidim do nevidim. Male ohodnotenie

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Lozorno Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

rodinná firma, skvelý kolektív