Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 10 dňami
Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

Bývalý zamestnanec Pred 4 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Benefity, plat, rozvoj

Negatíva firmy

Vedenie, jednanie so zamestnancami, neustále zmeny, nejednotné pistupy práce. Človek sa na poslednú chvíľu dozvie, že s ním ďalej nerátajú - nezáujem, že v dnešnej dobe si nenájdete novú prácu zo dňa na deň.

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Perspektíva

Pozitíva firmy

- žiadne

Negatíva firmy

- nedosiahnuteľné nároky na zamestnanca - nízka mzda - psychický nátlak od nadriadeného - kolektív ( žiaden nie je na koľko sa každé dve mesiace mení, pretože vyhadzujú pravidelne celý Team a naberajú nových ľudí ) - žiadna motivácia - stres - slabý odmeňovací systém - povedia Vám že máte možnosť zarobiť až ... ale skutočnosť je taká že zarobíte Max polovicu z tej sumy (už aj s odmenami ) - negatívny prístup k zamestnancom ( budete sa cítiť ako vo väzení )

Odporúčanie pre management

Skúste trošku začať myslieť na zamestnancov..

Mazars - 02.03.2021

Mazars

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Bratislava I

Pozitíva firmy

Pekné priestory.

Negatíva firmy

Nulové benefity. Nesmierne veľa nadčasov, ktoré zamestnávateľ neprepláca a ani inak nepeňažne nevynahrádza. Minimálne zvyšovanie platu. Nulová bezpečnosť ochrany pracovných dát. Nezdravé prostredie a prístup vedenia a manažmentu k zamestnancom. Odporúčam pri výbere prehodnotiť väčšiu firmu, ktorá dokáže aspoň z istej časti zaplatiť zamestnancom ich prácu a zabezpečiť funkčné a efektívne systémy potrebné pre výkon práce.

DONGWON - 02.03.2021

Donqwon SK - Mzda

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Dubnica nad Váhom Perspektíva Odporúča

Negatíva firmy

Mzda v spolocnosti nezodpovedá naročnosti práce .

Pozitíva firmy

Ľudia pracujúci v office sú milý, otvorený a ochotný... Dobrá ergonómia pracoviska

Negatíva firmy

Málo ľudí - či už vo výrobe alebo v administratíve Veľa procesov o ktorých nikto nič nevie, HR - pre seba, nie pre ľudí.

INCON - 01.03.2021

Práca v Incon

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Prievidza

Pozitíva firmy

Práce je dosť a to si teraz v tejto dobe vážim. Sme dobrá partička, rozumieme si. Platové ohodnotenie je tiež dobré.

Negatíva firmy

asi nič

Nay - 28.02.2021

NAY elektro

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Kolektiv

Negatíva firmy

Plat

Odporúčanie pre management

Žiadne, je to obchod a tomu rozumejú

Electrolux - 28.02.2021

Dole vodou

Bývalý zamestnanec Pred 4 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Plat

Negatíva firmy

Vedenie

Odporúčanie pre management

Viac odbornosti

PRIMA ZDROJ - 26.02.2021

Otrasné

Bývalý zamestnanec Pred 4 roky Považská Bystrica Perspektíva

Pozitíva firmy

žiadne

Negatíva firmy

- celkovo katastrofa - zastaralá firma, bazírujú na normách a smerniciach, ktorá aj tak nikto nepoužíva, len im to pridáva na celkovom objeme ich práce - pripravte sa na dlhé porady, ktoré vám nikto nepreplatí - zastaralý systém riadenia, nulová flexibilta - nulová možnosť sebarealizácie alebo kariérneho rastu - všetko je prísne kontrolované a návrhy vlastných riešení okamžite zamietnuté - nulová firemná kultúra - všetci sa ohovárajú a navzájom donášajú na seba generálnemu - špinavé a zapratané pracovné priestory - systém riadenia ako za socializmu - generálny vás bude všade a na všetkom kontrolovať, odmieta delegovať svoju prácu, veľmi kontroluje a manipuluje so všetkými firemnými procesmi. Výkonný riaditeľ neexistuje, to svedčí o miere jeho autoritatívneho riadenia - neexituje tu vôbec žiadna pozitívna motivácia - práca je veľmi ubíjajúca, 95% tvorí iba administratíva na administratívu. Jednoducho sa Vám vytvára okrem samotnej práce, ktorú treba spraviť, ďalších tisíc administratívnych úkonov na to, aby bola pôvodná práca splnená. Je to frustrujúci kolotoč. - morálka zamestnancov a chuť do práce nulová, všetci sú rezignovaní čokolvek povedať, alebo zmeniť, vedia, že to nemá zmysel a prichádzajú do práce s odporom - špeciálne nech sa tomuto miestu vyhnú mladí ľudia, ktorí chcu kariérne rásť a vzdelávať sa. Zabije vás to. - pozrite si webovú stránku - grafika z 90.tych rokov. To len vypovedá a zastaralom riadení. Firma sa riadi pravidlami socializmu. - strašidelná byrokracia

Odporúčanie pre management

žiadne. kompletne vymeniť, začať generálnym. Investovať do firmy a celú zmodernizovať. Začať webom, ktorý je na smiech. Špeciálne v dnešnej digitálnej dobe.

Bývalý zamestnanec Pred 4 roky Trnava

Pozitíva firmy

dobrý plat pracuje sa 4 dni 4 dni voľna prijemný personál v kancelárii niekoľko párov pracovného oblečenia pranie pracovného oblečenia zamestnávateľom parkovanie v objekte spoločnosti

Negatíva firmy

kolektív má priveľa voľnosti, tak si robí čo chce keď vypadne človek, treba robiť za dvoch prekračovanie denného limitu, manipulácie s bremenami aj 2 násobne fajčiarske prestávky, bez monitorovania času (kľudne aj cez 30 minút) prach práca aj so skleným vláknom