Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 10 dňami

Najlepšie hodnotené firmy

Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

Bývalý zamestnanec Pred 4 roky Perspektíva

Pozitíva firmy

výplata načas, všetko na páske, informačný systém

Negatíva firmy

veľmi malý prehľad o ponúkanom tovare, neustále a nezmyselné zvyšovanie plánov na odmeny, nedostatočné platové ohodnotenie, nezáujem o zamestnanca, podrazy zo strany manažérov, neustále nadčasy, ak je niekto na PN alebo má dovolenku treba ťahať aj 8-10 dní v kuse 11h. zmeny.

Odporúčanie pre management

upraviť "pracovný fond" tak aby sa nemusel dopĺňať hodinami navyše. Viac ľudí na zaskakovanie pri PN a dovolenke.

Bývalý zamestnanec Pred 4 roky Banská Bystrica

Pozitíva firmy

Dobré výrobky.

Negatíva firmy

Zúfalstvo, čo sa podarilo urobiť z bývalej rodinnej firmy za posledný rok. Otrasná atmosféra, všetci sú naštvaní, už si nikto nepomáha, lebo ho iba šéf tlačí do výkonu, tak si každý hľadí iba seba. Neuveriteľné, ako rýchlo sa dá premeniť dobrá firma na takú, kde nikoho ľudia nezaujímajú.

Bývalý zamestnanec Pred 4 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Plat nacas. Benefity

Negatíva firmy

Rodinkarstvo . Pristup zamestnacom . Nemoznost ist na prestavku. Robotu ktoru robili 3 robi jeden. Chaos. Prava ruka nevie co roby lava . Inspektorka je uplne mimo .

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Bratislava I

Pozitíva firmy

Pohodová práca v teplom prostredí. Je toho veľa čo sa dá naučiť a som rada že môžem pracovať s ľudmi.

Negatíva firmy

ocenila by som vyšší plat

ADECCO - 15.02.2021

Hrozná agentúra

Bývalý zamestnanec Pred 4 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Nič

Negatíva firmy

Pokiaľ sa nepýtate, nedostávate žiadne dôležité informácie. Ak ste u nich skončili, nečakajte že Vám vypracujú daňové priznanie, radšej Vám nepošlú mail s informáciami (na ktoré ste sa pýtali dostatočne vopred) aby Vám potom napísali že už nemáte nárok na vypracovanie ich firmou lebo ste neposlali žiadosť včas.

Pozitíva firmy

Jediné pozitívum je to, že sa nerobia nadčasy a dodržuje sa stanovený čas odchodu z práce. Príjemný kolektív v rámci rovnakej pozície, no to nie je pozitívum firmy ale osobnostná zásluha zamestnanca, nakoľko ak je niekto príjemný ľudia ho majú radi, ak je niekto nepríjemný ľudia sa mu vyhýbajú.

Negatíva firmy

Žiaden osobnostný ani profesijný rast. Ak zamestnanec ukáže, že má viac skúseností ako nadriadený je pekne "uprataný“. Práca na výkon a normu, ktorá len na úkor vlastných potrieb ako je ísť na wc alebo ísť do kuchynky sa nedá splniť. A ak sa aj splní alebo urobí viac, nečakajte odmenu ale navýšenie normy. Práca v zlých podmienkach. Riadiaci zamestnanec nesmie vykonávať prácu ako referent, dôvod je ten, že je na daný úkon pridrahý. Tak radšej nerobí nič ak má svoju prácu splnenú. Aj keď sa nestíhajú naplánované úkony. Spoločnosť väčšinou neakceptuje spätnú väzbu od svojich zamestnancov. Ak aj akceptuje, zásluhy si pripíše nadriadený alebo manažér, ktorý návrh podriadeného prezentuje na poradách ako vlastný. Firma presúva zamestnancov z BA do prevádzky v SC bez možnosti dohody.

Bývalý zamestnanec Pred 4 roky

Pozitíva firmy

Žeby knihy? Ale je to dosť málo...

Negatíva firmy

Plat je mizivý a kolegovia sa tu striedali ako na bežiacom páse. Na niektorých prevádzkach suplujete aj upratovačku. Ráno musíte prísť do práce skorej, ale tento čas vám nikto nepreplatí, to isté platí aj pri odchode z práce. Za celú 12 hodinovú smenu si nemôžete sadnúť. Dobrého šéfa môže behom niekoľkých mesiacov nahradiť psychicky labilná osoba, ktorá doslova terorizuje zamestnancov. Skrátka, ak by som mal túto firmu odporúčať, tak ozaj len ako poslednú možnosť.

Bývalý zamestnanec Pred 4 roky

Pozitíva firmy

Žiadne

Negatíva firmy

Veľké nároky vzhľadom na nízku mzdu

Pozitíva firmy

Individuálny prístup

HORTIM - 11.02.2021

Hortim nikdy viac

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Pracovný čas ( krátky dlhý týždeň)

Negatíva firmy

prístup ku práci aj zamestnancom, manuálna ťažká práca.. celý den zdvíhate ťažké prepravky ovocia a zeleniny, niekedy robota ide plynulo ale väčšinou stojíte kvôli nejakým problémom a potom vás naháňajú aby sa všetko stihlo, keď ste moc šikovný ešte vám pridajú robotu.. Určite neodporucam