Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 11 dňami
Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

Pepco - 02.04.2020

Rýchlo uteč

Bývalý zamestnanec Pred 4 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Možnosť karierneho rastu

Negatíva firmy

Neskutočne množstvo prace -večer prídete domov a ste radi , že si ľahnete do postele , sukromny život sa s pepcom nedá zosúladiť . Nezmyselne zásobovanie tovarom,palety na dennej báze . Ubohe benefity resp.vyuzit sa dá len zamestnanecká zľava a aj to max 25%. Nemožnosť vyjadrit vlastný názor ,pretože potom Vás nadriadený neznášajú hlavne oblastná manažérka . Stále kontroly a buzerácia. Vypomoc iným predajniam. Nízke platove ohodnotenie. Inventúra počas otvorenej prevádzky Firma pepco ma žiaľ takmer samé negatíva,o pozitívach môžu hovoriť možno oblastný manažéri ale ten kto pracuje na predajni a musí si to odmakať, a k tomu neustále odpisovať na maily a zdvíhať telefóny ,kontrolovat predaj,zlodejov,vykladať palety,upratovať atd.. ten ma na to iný názor .

Odporúčanie pre management

Kontrolujte viac manažérov ako predajne. Personal na predajni robí maximum čo je v jeho silách a ak chcete aby sa znížila fluktuácia v tejto firme tak začnite od najvyšších .Dodavanie tovaru treba rozumne naplánovať .

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky

Pozitíva firmy

férová a otvorená diskusia , priateľská atmosféra, dobrý kolektív

Negatíva firmy

viac benefitov

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Senica Perspektíva

Pozitíva firmy

nevidim pozitiva, len zisk pre firmu, ani 10 eur odmien nemame

Negatíva firmy

zenu nas, ako besnych psov, vacsina z nas chce podat vypovede

Odporúčanie pre management

zamysliet by sa mali, ze aj personal su ludia, nie len nas driet za par drobnych

BONUL - 29.03.2020

Spokojný

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Nitra

Pozitíva firmy

Najschopnejšia Sbs-ka na Slovensku.

Negatíva firmy

V poriadku

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky

Pozitíva firmy

Práca je niekedy náročná, ale baví ma. Financie ujdú. + je že máme dobrý kolektív.

Negatíva firmy

nič

Datamars - 26.03.2020

skúsenosť

Bývalý zamestnanec Pred 4 roky Lužianky

Pozitíva firmy

žiadne

Negatíva firmy

chaotické riadenie , vzťahy na pracovisku ...

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

možnosť výberu smien, víkendové a sviatočné príplatky, vip premietania zadarmo, vedenie z veľkej časti normálni ľudia, ktorý pomôžu keď si nový a niečo nevieš/urobiš chybu. , super kolektív :) mzda vždy na čas, rôzne súťaže o peňažné odmeny atď.

Negatíva firmy

za 3 roky som nepostrehla žiadne problémy týkajúce sa vedenia firmy, ktoré by mi nejak vo väčšej miere prekážali. - v cinema city je prevažne mladý kolektív - hlavne študenti strednej školy, preto ak máš viac ako 20 rokov, volila by som inú brigádu - niekedy to trocha pripomína základnú školu (problémy aké zamestnanci medzi sebou riešia, ohováračky..)

Odporúčanie pre management

viac súťaží aj pre iné pozície ako občerstvenie.

Bývalý zamestnanec Pred 5 roky Žarnovica

Pozitíva firmy

práca pre top klientov ako je BMW, Rolls Royce. Ústretový prístup niektorých kolegov a nadriadených.

Negatíva firmy

Za všetko len jedna vec. Oznámenie výpovede sa dá urobiť aj normálnym ľudským spôsobom a nie tak, že majsterka vám tesne pred koncom smeny oznámi, že vo firme končíte a za pár minút si máte vypratať skrinku a odovzdať jej kľúče a vstupku. Keď sa jej pýtate prečo? Celá vaša agentúra končí. Keď budeme v budúcnosti potrebovať, ozveme sa vám. Žiadna empatia, bohužiaľ, mrzí ma to, dúfam, že si niečo nájdete, nemáme pre vás prácu, kvôli vírusu padli objednávky, človek by to pochopil. Čo som nepochopil je to zbytočne hrubé jednanie bez ohľadu na človeka a jeho situáciu.

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava I Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Práca v kolektíve a so zákazníkmi ma vždy bavila. Tu som našla z každého dačo, takže som spokojná. Jednanie zo strany zamestnávateľa je férové a vedúca je taktiež fajn

Pozitíva firmy

Výplaty včas

Negatíva firmy

Neľudský prístup k zanestnancom, nevhodný ľudia dosadení na vedúce pozície, neoceňujú nadčasy ani prácu navyše, vždy nájdu len niečo čo vytknúť, človek sa tam narobí veľa za bie až tak dobrý plat.