Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 11 dňami
Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

Manuvia - 15.04.2020

Ferový

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky

Pozitíva firmy

Na čom sme sa dohodli, to bolo dodržané. Ubytovanie čisté. Keď som si chcel zarobiť viac, zobral som si nadčasy, výplata chodí na čas

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Košice Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Stabilne prostredie, istota, benefity

Negatíva firmy

nízka fluktuácia - malo nových myšlienok z externého prostredia

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Košice Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Pozitívom je inovatívny prístup k novým možnostiam, stabilná situácia na trhu, starostlivosť o zamestnancov, zmena v myslení.

Negatíva firmy

Dĺžka trvania interných procesov, niekedy zbytočná duplicita v práci.

Záložňa BREVA - 15.04.2020

*

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky

Pozitíva firmy

Plat, kolektiv

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Košice Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Priestor pre zavádzanie nových trendov, priestor pre rozvoj odborný i osobnostný. Skvelí spolupracujúci, príjemní a ústretoví kolegovia - nielen v najbližšom tíme. Priamy nadriadený, ktorý je skvelý človek, dokonale pozná svojich ľudí, úprimne sa o nich zaujíma - nielen po pracovnej stránke. Automatizácia jednoduchých procesov - úkonov.

Negatíva firmy

Veľká firma, viac procesov - viac krokov k získaniu niektorých rozhodnutí (ale už aj na tom sa pracuje :-) ) 51% účasť štátu a 49% akcionár - strategické rozhodnutia na týchto úrovniach niekedy trošku znižujú pocit istoty a stability v spoločnosti.

UNIPHARMA - 14.04.2020

NIKDY VIAC

Bývalý zamestnanec Pred 4 roky Bojnice

Pozitíva firmy

Možnosť zakúpiť si lieky za nižšie ceny

Negatíva firmy

Naháňanie zamestnancov, veľký nátlak-hlavne na rannej zmene. Čítačky veľmi často zamŕzajú čo spomaľuje pracovné tempo. Vo veľkom sklade je väčšina Vozikárov NEOCHOTNÁ! ČLOVEK SA IM MUSÍ PROSIŤ aby mu zhodili tovar. Následne na Vás kričí vedúca že Vám to dlho trvá. Naháňate sa, otrasný prístup vedúcich zmien- taktiež neochota pomôcť. V skúšobnej dobe Vás už v prvom mesiaci pošlú za linku. Na linke máte taktiež veľkú hmotnú zodpovednosť. No pod veľkým stresom sa veľmi často stáva, že hodíte daný liek do inej prepravky ako máte. Vtedy musíte zaplatiť celú sumu ktorá sa Vám strhne z výplaty. Niektoré lieky sú tam veľmi drahé, aj 300€, odporúčam si dávať na to veľký pozor a snažiť sa maximálne sústrediť. I keď to je v tejto firme nemožné, pretože budete behať rýchlo z uličky do uličky, rýchlo musíte nájsť liek, často sa stáva že daný liek na svojom mieste ani nie je a taktiež ani šarža nesedí. A to celé spôsobuje veľké spomalenie pracovného tempa, linka však stále ide a tak môžte robiť čo chcete ajtak nikdy nebudete stíhať. Každá prepravka má svoj limitovaný čas. Stáva sa, že Vás nechajú na linke samého a vy máte teda čo robiť, aby ste stihli včas posunúť 60 ešte prázdnych prepraviek z Vašej linky. Čítačka Vám dá často až 12uloh na jednu prepravku. Zo začiatku Vás tam budú posielať hlavne na poobednej. Poobedná je už o niečo kľudnejšia ako ranná v tom, že Vás do tej 18tej väčšinou nenaháňajú. Ale pokiaľ si zvolíte pomalšie tempo, tým dlhšie budete v práci. A to nie len vy, ale všetci na Vašej zmene. Očakávajte veľmi neskoré príchody domov, kvôli pravidelným denným nadčasom. Nikdy nebudete vedieť kedy skončíte v daný deň. Taktiež neodporúčam túto prácu tím, ktorí nie sú z Prievidze a nemajú ani auto, ani nikoho kto by ich do práce a z práce odviezol. Je to od ruky, a je na Vás, či budete chodiť peši alebo taxíkmi každý jeden deň, tam aj naspäť, skoro ráno aj v neskorých nočných hodinách. Ide to dosť do peňazí nechať sa každý deň tam odviesť taxíkom, nakoľko budete platiť za jednu cestu 3,50€ keďže idete z PD do druhého mesta. A keď sa vyberiete tam isť po svojich, tak kým prídete do práce Vás nohy bolia ako koňa a ešte viac začnú bolieť v práci kde budete 12hodin na nich stáť. Veľmi chýba firme zabezpečený veľký autobus pre zamestnancov. A nedá mi nespomenúť, že firma nie je ochotná spraviť pre svojich zamestnancov ani to, aby zabezpečila lampy smerom od brány až po koniec chodníka. V noci je tam veľká tma a musíte si svietiť telefónom. Veľa bývalých kolegýň takto spadlo a sa udrelo. Je to nebezpečné hlavne v zime keď je na ľad.

Bývalý zamestnanec Pred 4 roky Perspektíva

Pozitíva firmy

Zaujimava praca

Negatíva firmy

Neskore vyplaty, nekorektne spravanie majitelov voci zamestnancom, velmi vysoka fluktuacia zamestnancov,

Edenred - 05.04.2020

katastrofa

Bývalý zamestnanec Pred 4 roky Bratislava

Pozitíva firmy

nic

Negatíva firmy

vsetko od platu az po kolektiv

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Perspektíva

Pozitíva firmy

dobrá lokalita,prispevok na Dss , pred integraciou pracivné prostredie( po nej nie) notebook na prácu.

Negatíva firmy

táto firma vyzerala slubne žial- benefitovo sa vyhlasuje za top zamestnavatela ale narok na cerpanie pomerne slaby.Nemate nikdy žiadne informácie, nikdy o ničom a ked tak su len čiastkove.Platovo velmi velmi slabe a možnosť zvyšenia žiadna aj po rokoch. HR asi nič moc. Odmeny smiešne.

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Bratislava

Pozitíva firmy

nevidím žiadne

Negatíva firmy

strašne slabé platy, aj v tejto ťažkej situácii dlhé 12-hodinové smeny, nezabezpečenie ochrany zamestnancov, samé zákazy a nezmyselné príkazy.

Odporúčanie pre management

viac si vážiť zamestnancov a odzrkadliť to vo vyššom finančnom ohodnotení