Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 11 dňami

Najlepšie hodnotené firmy

Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

Textile House - 31.03.2019

Sem nechote

Bývalý zamestnanec Pred 5 roky Senec

Pozitíva firmy

Na zaplakanie

ŽOS Trnava - 30.03.2019

Otrasné

Bývalý zamestnanec Pred 5 roky Trnava

Pozitíva firmy

Nič

Negatíva firmy

Rodinkarstvo žiadne benefity

Pozitíva firmy

Nie sú žiadne pozitíva

Negatíva firmy

Všetko zle vedenie, prístup k zamestnancom zodrali by kožu z vás, nadčasy nenormalne kopu hodín a nezaplatené

Kaufland - 30.03.2019

Kaufland

Súčasný zamestnanec Pred 5 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

plat asi najviac z obchodných reťazcov, výplata na čas, zlavy u určitých partnerov, stránka pre zamestnancov na štýl zlavomatu, zamestnanecká zľavová karta a dovolím si tvrdiť že je to stabilná práca skrátka kym neurobíte kolosálny prúser tak máte prácu istú.

Negatíva firmy

V kauflande pracujem už takmer tri roky. (Jedna z Bratislavských filiálok) Pred tým som pracovala brigádne asi 3 roky počas strednej školy v Nitre. Ked som nastúpila každý mal svoju pozíciu a vedel čo má robiť. Neskor zrušili pozície a od vtedy to ide len do péčka. Zamestnanci su demotivovaný znechutený prídete do robty neviete čo máte skorej neviete kam vás pošlu. napr konkrétne moj prípad je ten, že robím všetko ked treba vykladať vykladám ked treba na pult robím pulťáčku, po novom zaskakujem na balenom mese ked má kolega volno lebo trvadia že nemožeme prímať ludí lebo sa šetria hodiny. neplatí jeden meter na všetkých niekto može šetko a vy makate ako šrob ani uznanie ani finančný bonus dostane ho presne ten čo nechodí do práce a robí iba domovku. (tak to funguje v rači ale to je chyba riaditela) a čo sa týka karierneho rastu ? 0. . su tam ludia ktorý su tam 10 rokov ovládaju svoju pprácu od zadu od predu a oni spravili z VST na VO kolygynu ktorá má málo nad 20 behom asi pol roka, lebo si rozumie z riaditelom. pritom začínala vtedy kedy ja vykladala yogurty. Akože celé zle komunikácia na bode mrazu riaditel hovorí veducemu s baleneho mesa že mi má plánovať viac smien s pritom sa ma ani nespýta na názor skrátka o vás bez vás. Hovorila som riaditelovi že to nieje práca pre ženu je tam zima tie bedne su ťažké nevládzem snimi paleta o meter vyžšia ako ja no skrátka celé zle. A najhoršie čo mi vadí ? že začínam mať pocit že som jední zamestnanec ktorý je keždý den niekde inde iný chodia napr na pulty streidať prestávky to beriem ako pomoc ok. ale ja ? nejaky pulťák je PN tak mne saju týžden riedne smeny na pultoch. NIKOMU TOTO NEROBIA IBA MNE. takže moj názor je taký takto sa chovaju ku mne urobte si sami názor. Ja sa chstám dať výpoved už bolo toho dosť pre mna. Ale tú prácu mám rada pokial by sa zmenilo vedenie kde by zo zamestnancami normálne komunikovli a bolo by tolko zamestnancov ako by byť malo rada sa vrátim.

Manuvia - 30.03.2019

Manuvia

Bývalý zamestnanec Pred 5 roky Perspektíva

Pozitíva firmy

Clovek naberie pracovne skusenosti

Negatíva firmy

Dvojaky meter, velmi zatazujuca administrativa

Odporúčanie pre management

Menej je niekedy viac

Amazon - 29.03.2019

najlepšia práca

Bývalý zamestnanec Pred 5 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

všetko je super

Negatíva firmy

nič sa nenájde je to najlepšia práca na slovensku až na to, že nie sú časté nábory nových zamestnancov

Odporúčanie pre management

viacej firemných akcií inak super viete čo máte robiť :)

Bývalý zamestnanec Pred 5 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Pružná pracovná doba

Negatíva firmy

Veľmi zlé riadenie spoločnosti, intrigy na pracovisku

Arisan - 29.03.2019

Neodporúčam

Bývalý zamestnanec Pred 5 roky Perspektíva

Pozitíva firmy

Pružná pracovná doba

Negatíva firmy

Chaotický prístup, zlá komunikácia, nadčasy, príjmu vás na jednu pozíciu a robíte rôzne ďalšie kumulované pozície. Neodporúčam

Pozitíva firmy

Kolektiv

Negatíva firmy

Slabucky plat, nedostojne zaobchadznie,

PCexpres - 28.03.2019

Slovenská firma

Bývalý zamestnanec Pred 5 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Mladý tím , našli dieru na trhu...

Negatíva firmy

Starostlivosť o zamestnanca na bode mrazu, nezmyselné sankcie, firemné benefity nijaké , štandardné povinnosti zamestnávateľa zanedbávané, až ignorované. Neustále menené platové podmienky.