Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 12 dňami

Najlepšie hodnotené firmy

Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

CEMM THOME - 24.03.2019

Hrozne

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Prešov Perspektíva

Pozitíva firmy

Vyplata nacas, nic viac

Negatíva firmy

Pri P, ocr, PN ziadne bonusy. 4x je clovek ukrateny kvoli PN. Nedostanete bonusy, nizsi plat. Tak si nicite dovolenku na lekarov

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Odporúča

Pozitíva firmy

Firemne benefity Volitelna pracovna doba

Negatíva firmy

Vedenie je nekompetentne, odchadza vela skusenych pracovnikov a su prijmane nahrady zvacsa po politickej linke

Pepco - 23.03.2019

Zle

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Nic

Negatíva firmy

Všetko je postavené na hlavu,všetko a to doslova. Zásobovanie neskutočne veľa v kuse tovar ,plný sklad ,odbyt žiadny ale tovar každý deň . Nadriadení si robia co chcú ,nikto ich nekontroluje, predavačky ťahajú jak kone 12 h. Denné. Manažéri ani nevedia že predavačky existujú, všetko riešia len s vedúcimi ,ich názor má váhu ničí iný. Ľudia nemajú inú prácu tak to trpia, ale do kedy?

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

....

Negatíva firmy

Negatív je viac, ako pozitív. Veľmi nízke finančné ohodnotenie pre rádových zamestnancov, ale pre niekoho to neplatí. Benefity žiadne pre zamestnancov. že sú ovocné pondelky, alebo masáže to sa nedá brať, ako benefit. na masáže je poradovník a viacej dostane sa tam manažment, alebo pracovník z kancelárie, ako radoví zamestnanci, ktorí pracujú v sklade, lebo nemá čas, priestor dostať sa tam. ešte si nejakú čiastku musí zaplatiť zamestnanec nemá to úplne zadarmo. Prémie žiadne, zamestnanec nemá žiadnu motiváciu. Máloktorí vedúci pochváli. Ak zamestnanec spraví chybu tak je zle, ale nevšimnú si dobré výsledky predtým. Práca je stereotypná po dlhšom čase. Ak zamestnanec je šikovný a chce sa dostať na lepšiu pozíciu, musí sa kamarátiť väčšinou z vyššie postaveným, lebo ináč nemá šancu. Vyberanie na vyššie, lepšie pozície je netrasparentné, chaotické. Od zamestnanca očakávajú zručnosti, ale nevedia ho potom poriadne ohodnotiť, len pridávajú prácu za ten istý plat. Keď niekto chce vyšší plat, tak nie je mu vyhovené. Buď dostane odpoveď, že dosiahol strop svojej pozície. Manažment si neváži zamestnancov. Zamestnanci, čo sú tam dlhé roky, tak odchádzajú. Keďže je nedostatok zamestnancov musí sa často nadčasovať, alebo prísť aj v sobotu. V poslednom období sa prijali ľudia na vyššie pozície, aby sa zmodernizovala firma. Ale opak je pravdou. Je tam väčší chaos, ako to bolo predtým. Ľudia sú už z toho unavení. na vyšších pozíciach sú niektorí ľudia, ktorí by tam ani nemali byť. tvária sa veľmi dôležito.

BONATO - 23.03.2019

Recenzia

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Skvelý pracovný kolektív,flexibilná pracovná doba, systém odmeňovania. Pracujem v tejto spoločnosti a mám dieťa, nikdy by som však nemohla povedať, že by má firma obmedzovala. Keď som potrebovala voľno, ísť na PN alebo Očr, nebol s tým problém. Ani pred a a ani po čerpaní. Čo sa týka ukončenia pracovného pohovoru s pani či to tu komentovala, pani bola v skúšobnej dobe a ako všetci vieme, vtedy s Vami ukončia pracovný pomer bez dôvodu - a túto možnosť máte naopak aj Vy v skúšobnej dobe. Som vo firme spokojná a myslím si, že firma je spokojná so mnou, aj napriek tomu že som matka.

Negatíva firmy

Žiadne

Pepco - 22.03.2019

Praca denne

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Negatíva firmy

Praca v pepcu je len o percwntach,kolekciach ktore si aj tak zakaznik nevšima.Všetko diriguju Poliaci a my Slovaci sa zase prisposobujeme.Vela prace tažko zarobene peniaze.Rozmyšĺam o inej praci..veru v potravinach nie je toljo roboty.

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

-základné veci čo by mali byť samozrejmé všade ako - mzda načas, oficiálne

Bekaert - 22.03.2019

Uff

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Perspektíva

Pozitíva firmy

Benefity

Negatíva firmy

Ak už ste ochotný prijať ujmu na zdraví väčšinou dychanim ťažkých kovov, proste dostaním rakoviny, alebo pri nepozornosti Vám môže ublížiť stroj, pričom Vám síce bezpečaci na školení povedia že nedotýkajte sa idúceho drôtu (aj na “automatickej” linke pri ktorej operátori aj tak museli stať a pomôcť jej a ak sa spytate či je to v pohode tak Vám povedia že to je bekaert to si zvykneš tu je všetko doj.... a ak by ste sa náhodou obrátili na to čo Vám povedali na školení nemyslím že by ste s tým obišli) 12 hodinový režim ranná, nočná 2 dni voľno kde prvý deň polku prespite a na druhý deň tiež viete že na další pôjdete do prace znovu či je sviatok, víkend za x€ po skúšobnej dobe. Tak stále musíte pritakávať a je to naozaj jedno komu aj keď je to len operátor. Mne konkrétne sa stala vec že nemenovaný operátor videl že práca mi už išla tak ma tam nechával samého asi 80% času a keď som raz prepočul (cez špunty) začal na mna zjapat , v tom momente mi praskli nervy a tiež som začal zjapať po ňom (myslím si že je to prirodzene že Vám nebude ľahostajne že niekto berie plat za vašu prácu úplne na to kašle, keďže vidí že to už viete a dovolí si na vás ešte otvárať ústa), samozrejme majstrovi zreferoval svoju pravdu že som sa vraj hral cely čas na mobile, to že to tam robia naozaj všetci na každej smene (pretože z 12 hodín minimálne 7 nič nerobíte, ak ste šikovný tak aj viac a každému príde atraktívnejšie pozerať 7 hodín so mobilu ako na odvíjajúce sa cievky) to si ľudia na ľudských zdrojoch vôbec nevšímajú a naozaj im na Vás nezáleží aj keď Vás nablaznia na rôzne benefity, obzvlášť teraz keď Vás ľahko nahradia Srbi alebo Ukrajinci. Takze ak si nechcete zničiť zdravie, mat voľne aspoň vikendy, nerobiť so zakomplexovanými dôchodcami(poprípade ľudmi s porušením psychickým zdravím) tak sem ani nechoďte a ak pôjdete tak naozaj sa vhybajte konfliktom aspoň zo začiatku (aj keď budete vedieť že máte pravdu) .

syncreon - 21.03.2019

Synceeon Nitra

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Dopravu máte zadarmo s rôznych smerov

Negatíva firmy

Neskutočne zle zorganizovanie niektorý team lidry sa správajú k pickerom ako k odpadu prehadzuju ich s úseku na úsek keď sa niekde nestíha... Ak nemáte vlastne jedlo nenájete sa maximálne sladkosti pretože nieje k dispozícii žiadna vyvarovňa ani nič podobné... A od pondelku do štvrtka máte povinné nadčasy ak ich neodpracujete zoberú vám bonus

Pozitíva firmy

Dobré 2 kolegyne, to je všetko..

Negatíva firmy

No kde začať. Človek s nádejou na lepšiu prácu zostane citovo vyprahnutý po 3 mesiacoch. Ale zoberiem to od začiatku.. Recenzie na túto firmu sú hrozné, bohužiaľ sú aj pravdivé. Nastúpila som sem, pretože som očakávala, že si konečne nájdem stabilné zamestnanie a že aj zamestnávateľ bude fajn. Môžem si teraz hlavu o stenu trieskať, aká som bola naivná. Školenia boli síce zaujímavé, lenže je to také kvantum informácii, až z toho na konci dňa bolí hlava a na ďalší deň si človek nič nepamätá. Po týždni idete "naostro" volať s ľuďmi, roztraseným hlasom sa im snažíte predať dovolenku pričom si pripadáte ako totálny amatér. Samozrejme, je to jasné aj tým ľudom, že ste zase jeden z tých, čo niečo ponúka, avšak toto je ten lepší prípad - oni si zadali tú požiadavku na dovolenku. Keď ale ľudom poviete, že je to drahšie ako si oni naklikali na stránke (a nebavíme sa tu o rozdiele 10€) a už tú dovolenku nechcú, tak potom začnú prehováračky a kalerábiky do hlavy, aké je to výhodné atď, atď.. Ak ale ľudí takto neprehovárate, nastávajú od vedúcich otázky - ,,Prečo si klientovi neponúkla nejakú alternatívu, ktorá by bola pre neho aj dostupná?" .. Je veľmi smutné, že nech sa akokoľvek snažíte, v deň výplaty Vám zostanú len oči pre plač. Ešte smutnejšie na tom je to, že každý okolo Vás tým ľudom hovorí to isté čo vy, darí sa mu síce predávať, ale každý zamestnanec je pod takým neuveriteľným tlakom, a prečo to vlastne? PRETOŽE KAŽDÝ JE NAHRADITEĽNÝ!!! Načo je ale takýto tlak dobrý? Človek sa neustále musí rozhodovať v tej rýchlosti v hlave, aby tým ľudom nepovedal nejakú milnú informáciu, pretože potom môže nastať nejaká finančná penalizácia atď. Všetci sú kariéristi, chcú veľa predávať. Možno dakedy bola radosť tu pracovať, ale teraz to tak určite nie je. Zostávať na nadčasoch, ktoré nemáte platené, pretože musíte preberať toľko a toľko klientov denne. Je to proste hnus. A prečo som teda bývalý zamestnanec? Dostala som výpoveď hodinu pred koncom pracovného dňa, 5 dní po ukončení skúšobnej doby. Ako keby sa nevedeli rozhodnúť, či som pre firmu prínosom alebo nie. O dosť divnejšie je, že mi bola podsúvaná možnosť kariérneho rastu na junior teamleadera. Keď som to odmietla, tak som o 2 týždne na to dostala výpoveď. A vraj nemám také výsledky ako moji kolegovia? Každý sa snaží robiť maximum čo je v jeho silách. XYkrát som denne počula od klientov, že som milá, že sú radí že im nimi dopytované informácie rada preverím, atď.Avšak toto nikomu z vedenia nič nehovorí. Čím viac náborov každé 3 mesiace budú robiť, tým bude celé call centrum pustejšie, pretože postupne odíde každý! A na druhej strane som rada, že som tú výpoveď dostala, pretože sa mi v novom zamestnaní dýcha podstatne lepšie :).. Ja len želám trochu viac empatie každému z vedenia, potenciál tam je, ale dokým sa nezmení prístup tých, ktorí to môžu zmeniť.. Veľa šťastia všetkým čo tuto uzavrú pakt o zlých snoch po dobu trvania 3 mesiacov. Amen