Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 12 dňami
Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

101 drogerie - 21.03.2019

Nikdy viac

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Senica

Pozitíva firmy

?

Negatíva firmy

Vo firme som pracovala skoro 6 rokov . Vypracovala som sa od brigadničky až po vedúcu predajne. Práca ma bavila ale neustále striedanie zamestnancov a vedenie manažmentu, žiadne školenia personálu ,na plát veľa povinností ,veľa akcií nie dobre vymyslené postupy pri akciách popri hlavných akciách aj akcie pri pokladni . A hlavne nebolo možné ustrážiť tovar pred zlodejmi a žiadny prístup od vedenia ,aby sa riešili tieto problemy kódmi ,bezpečnostnými kamerami a potom s tým súvisiace inventúry.

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Kolegovia.

Negatíva firmy

Nastúpili sme dávnejšie na nábory bolo nás viac. Už na školeniach sa mi niektoré veci nepozdávali. Avšak som sa nenechala odradiť, dúfajúc že to nebude take hrozne. Psychologické odpovede a otázky boli ešte ako tak v pohode na presviedčanie klienta aby si zájazd kúpil cez nás a cez výhody invii. Keď sme nastúpili prichádzali prvý klienti. Prislo presviedčanie klientov , tvorba ponúk. Ak sa Vám podarilo predať zájazd bolo to super. Tešili ste sa na odmeny z predaja dalších služieb. Akú super výplatu budete mat... po doslova oddretom mesiaci som sa tešila na prichádzajúcu výplatu. Človek, ktorý tam pracuje tvrdo a nezastaví sa (nevravím len o sebe, dokonca tam boli aj kolegovia ktorý boli aj o niečo lepší ) tak ten človek dostal za to takú výplatu že si aj zaplakať mohol za všetky tie odpracované hodiny a dni kedy nestíhal ísť poriadne ani na obed alebo nešiel vôbec ale jedol za počítačom lebo mal práci vyše hlavy. Stres z hovorov ktoré boli samozrejme nahrávane ( čo je ok,beriem) a následne vypočuté teamleadrom a toto si mohol inak a toto onak a prečo čo sa stalo že si to nepredal... Ako bolo spomínané vyhadzovanie po skúšobnej dobe je pravda. Vedúci boli zjavne motivovaný len číslami nie výkonom jednotlivých zamestnancov. Neustály stres keď nestíhate ale musíte splniť dennú prebierku klientov a naháňať sa ešte viac a odchádzať so slzami v očiach . Áno to je Invia a platy v invii ! Ďakujem . Už nikdy viac. Táto práca mi zostane na pamäti až do smrti ako zlá skúsenosť s prácou. Samozrejme že ma aj niečo naučila . Ale pomer dobrých a zlých myšlienok na tuto prácu Sa nedá ani zrovnať. Každopádne obdivujem ľudí ktorí dôkazu fungovať v tejto práci a prajem im len to dobré a možno aby pouvažovali, či sú dostatočne ohodnotené ich skúsenosti vedomosti a šikovnosť s predajom.

BONATO - 20.03.2019

FIRMA PROTI RODINE

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky

Pozitíva firmy

odmeňovanie na základe výkonu

Negatíva firmy

zlá resp. žiadna komunikácia na všetkých úrovniach. Ukončili so mnou prac. pomer v skúšobnej dobe, lebo som si dovolila ísť na 5 dní na očr s dieťaťom, ktoré malo teploty. Po ukončení očr ma čakali už s papierom v ruke, nádhera. Ak ste matka s dieťaťom firmu oblúkom obchádzajte.

METRO - 20.03.2019

Zamestnanie

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Ivanka pri Dunaji

Pozitíva firmy

Vyplata nacas

Negatíva firmy

Extremne ciele a naroky,znizovanie poctu zamestnancov, velmi nizke financne bonusy, fyzicky aj psychicky narocne na kazdom poste..

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava I

Pozitíva firmy

Nakoľko rada pracujem s ľuďmi tak mi táto práca vyhovovala. Smeny boli fajn a aj s kolegami sa dobre pracovalo. Boli sme taký dobrý tým, len bohužiaľ som sa musela odsťahovať tak som odišla. Platovo ok, samozrejme by som chcela viac.

Negatíva firmy

Žiadne

EURONICS TPD - 19.03.2019

úplné dno

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky

Pozitíva firmy

možnosť networkingu s niektorými zákazníkmi a dodávateľmi, vo ZV predajni pár skvelých ľudí

Negatíva firmy

nulové interné vzdelávania, - absolútne žiaden kariérny rast, - mizivé benefity chalanovi, čo im chcel zlepšiť obraty - ponúkli post predajcu a x € miesto manažérskeho postu radšej si nechajú niekoho, kto nemá vlastný názor a aj keď to bude úplný tupelo bez odborných vedomostí a bude ziapať po zákazníkoch z 10metrovej vzdialenosti. Radšej pošlú preč toho, kto poukazuje na neschopnosť vedenia niektorých kolegov, či na porušovanie interných procesov. Po odchode manažéra žiadna náhrada, neviete o ničom, čo sa deje s predajňou z hospodárskeho hľadiska. Veľké varovanie pre všetkých - toto je miesto, kde vyhoríte ako sviečka a potom už nebudete mať chuť nič iné, len zostať a odtrpieť si to. Postupne si vybudujete klietku, z ktorej už nebude úniku. Vedeniu na Vás nezáleží a tie kecy o rodinnej firme a vzťahoch sú len korporátnou praktikou ako vyzerať navonok o čosi lepšie, ako ten hnoj, ktorí si neskôr zažijete. Po presvedčení, že Planeo a Okay elektro sú na tom v tomto ohľade veľmi zle. Poopravím svoju mienku a pridávam tam tento tragický kolotoč.

Odporúčanie pre management

pokusy boli, ale je to zbytočné

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky

Pozitíva firmy

napísal by som, že plat ... ale od jednej osoby z top 20 predajcov vo firme som počul, že sa jej kvôli tejto práci rozpadla rodina ... takže neviem, či to za to až tak stálo ;-) ...

Negatíva firmy

nezmyselné preceňovanie 70-80% zlatého tovaru každý utorok, len žeby si náhodou nesedel v robote zadarmo ... o tom, že polovica firemného tovaru je na miesto toho aby bola na pultoch furt dakde na cestách, by sa tiež dala napísať esej ... lebo tabuľky ;-) + veľmi fér jednanie zamestnávateľa voči zamestnancom, keď za ten istý "hriech" jeden dostane výpoveď, druhý pozvanie na Smolník, že ? :-) .... alebo rozprávka o tom, ako sa očista vo firme nakoniec nekonala ....

TRIGO - 18.03.2019

Všetko zle

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Nitra

Pozitíva firmy

Načas peniaze

Negatíva firmy

Zla kordinacia.oničom kordinator,robia si svama čo chcu.myslia si,že budete skakať ako chcu oni

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Čo je na tejto firme plus,je jedine zadarmo zabezpečená doprava...Nič viac.

Negatíva firmy

Každý si tu robí čo chce...Zamestnanci nevedia,čo je v ich náplní práce..niesú zaškolení..Niektorí opúšťajú pracovisko počas prac.doby a nikto to nerieší...A ty čo pracujú,lebo na to sú v práci,rak pracujú za dvoch...Ďaleko od parkoviska na pracovisko...cca 25 minút...A pípaky na dochádzku máte až v sklade...Šatne ďaleko,strava nezabezpečená..a nekonečné množstvo nadčasov-povinných...Na rodinu,a volný čas zabudnite... :-(

Pozitíva firmy

Benefity - doprava do práce, pol rožky na ranajky

Negatíva firmy

Ťažká práca za minimálnu mzdu, povyšenecky postoj vedenia voči zamestnancom, povinna účasť na schôdzach za darmo, atmosféra na pracovisku