Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 12 dňami
Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Nové Mesto nad Váhom Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

odmenovanie

Negatíva firmy

vysoke naroky

101 drogerie - 15.03.2019

Celé zle

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Senica

Pozitíva firmy

Žiadne

Negatíva firmy

Pracovala som vo firme viac ako 10 rokov, a však situácia sa stále iba zhoršovala. Benefity žiadne, charita na úkor výplat. Predpísaný pracovný odev, a však príspevok na prášok na pranie, alebo čistenie v čistiarní sme nemali. Neprofesionálny prístup vedenia bol demotivujúci. Časté striedanie predavačiek, ale aj managementu, určite neprispieva k dobrému menu, či prosperite firmy.

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Sučany

Pozitíva firmy

Výborný kolektív (tí čo tu už robia dlhšie a hlavne nie sú to dosadení ľudia z manažmentu) Výborná robota aj z novými technológiami. Pomerne čisté prostredie.

Negatíva firmy

Ako tu už bolo písane jeden z najslabších vrcholových manažmentov ktoré som zažil - neodborný, arogantný, neschopný niečo riešiť (lebo nevedia čo zrobiť), system ktorý sa vo firme dodržiaval a fungoval úplne zničili, personálne oddelenie ide z vedením tzn. ľudia bokom (sťahovanie peňazí za každú neprítomnosť napr. darovanie krvi a aj dovolenku atď.), vytvárajú zlu klímu na pracoviskách. Kamaráti na pozíciach kde nepatria a ti čo tam máju byť ich musia trpieť.Manažment nie je z okresu dokonca ani z kraja, musel prísť až z ďalekého Východu aby to tam ... Hnus Firma KRAUSSMAFFEI je SUPER a nemôže za to, to nie je o firme je to cele o ľuďoch.

Odporúčanie pre management

ODPORÚČAM!!! Vymeniť vrcholový manažment za úplne novy, ktorý bude mat záujem firmu posúvať vpred - obsadzovať riadiace pozície odborníkmi (nie kamarátmi) a nie ich donútiť k odchodu. Radšej ich motivovať, ako aj ostatných zamestnanou a nie de-motivovať.

Clamason - 14.03.2019

Katastrofa

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Nitra

Negatíva firmy

Celkovy chaos vo firme. Stres,jedna prestavka, zly vzduch, diely sa lakuju priamo vo vyrobnej hale a kazdy to vzdychuje. Buzeracia od rana do vecera , nerealne normy. Zeny musia dvihat aj 30 kilove zavazia

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Starajú sa o zamestnancov

Negatíva firmy

Veľmi zle a hlavne kolektív až do plaču

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky

Pozitíva firmy

Nič

Negatíva firmy

Práca aj cez štátne sviatky

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Banská Bystrica

Pozitíva firmy

Ziadne:-)

Negatíva firmy

Neodporucam zamestnat sa tu.Vyplata nula bodov,jednanie so zamestnancami nula bodov

KORO - 13.03.2019

zlé vedenie

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Rimavská Sobota

Pozitíva firmy

žiadne

Negatíva firmy

zlý prístup vedenia, zbytočné kričanie po ludoch, prístup

EKOTECHNA - 13.03.2019

Ekotechna

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky

Pozitíva firmy

Jedine pozitívum firmy je strojové vybavenie

Negatíva firmy

Chaos vo výrobe ,na kope sa skladá aj zváranie, žiadne odsávanie ,zima na halách ,nesystémové riadenie výroby ,zlý prístup k zamestnancom, vedenie si vôbec neváži ľudí

Prima banka - 13.03.2019

Prima banka

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Žilina Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Silná spoločnosť, ktorá stále napreduje. Efektívne školenia, ochotní kolegovia, spravodlivý riaditeľ. Spoločné akcie, odmeny, možnosť sa posunúť. Čo sľúbili to dodržali.

Negatíva firmy

Pracovná doba.