Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9539 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

PRIMA ZDROJ - 13.05.2024

Príšerne

Bývalý zamestnanec Pred 5 dňami Považská Bystrica

ALD MOBIL - 12.05.2024

Recenzia

Bývalý zamestnanec Pred 6 dňami

Najlepšie hodnotené firmy

Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

Pozitíva firmy

Žiadne nie sú!!

101 drogerie - 23.04.2024

Neúcta

Bývalý zamestnanec Pred 24 dňami Senica

Negatíva firmy

Zamestnanec je menej ako rohožka do ktorej si utrieť nohy. Manažérka nemá jasno v pravidlách. Keď príde pochvala nič akuratvysetruju

mobil online - 23.04.2024

ideme ďalej

Bývalý zamestnanec Pred 24 dňami

Pozitíva firmy

dosť veľa veci na dosť dobrej úrovni vzhľadom na to, že ide o nie veľkú slovenskú firmu. človek sa tam cíti proste dobre. Čo musím vyzdvihnúť je osoba senior manažéra. Pár krát za život človek stretne ľudí, čo to robia strašne dobre a toto je taký človek ;-)

Súčasný zamestnanec Pred 25 dňami Bratislava

Pozitíva firmy

Výplata na čas a to je všetko. ????

Negatíva firmy

Žiaľ aj táto firma patrí medzi tie kde nezáleží na zamestnancoch ako píše na profesia… kariérny rast… vôbec to tak nie je. Za 5 rokov skúsenosti vidím …. Aj má dali vyššie a aj dajú dole a chcú aby si robil zadarmo ďalej na vyššej pozícii. Benefity úplne slabé. Kto chce rast rozvíjať, neodporúčam tuto firmu! Vyššie posty radšej obsadzujú zamestnancami z vonku. Čiže im je lepšie prijať človeka úplne nového a skoliť, školiť…

Bývalý zamestnanec Pred 28 dňami

Pozitíva firmy

Neschopnosť vidieť 2 kroky dopredu

Negatíva firmy

Klamstvo, intrigy, neschopnosť

Bývalý zamestnanec Pred 29 dňami

Pozitíva firmy

-kolektív

Negatíva firmy

Táto firma by sa mala nad sebou zamyslieť, z vlastnej skúsenosti viem, že táto práca je pre ľudí ktorí si nechajú skákať po hlave a nechávať sa ponižovať. Pracovala som tam dlhšiu dobu, zo začiatku keď som tam nastúpila bolo všetko super, v práci som strávila viac než 200h/mes. Ale po čase sa to začalo všetko kaziť. Plány ktoré sa ťažko plnili na 100% variabil ktorý nebol platený správne, výplaty ktoré boli zle vypočítané a každý mesiac nižšie a nižšie. Prístup nadriadených katastrofa. Vždy urobili zo zamestnanca debila komunikovali s vami ako s postihnutími, hodnota človeka tam neexistovala. Neustály nátlak odôvodnenie preco si meskal minútu, prečo si berieš paragraph a dovolenku. Všetko muselo mať dôvod ze prečo, ak ty si sa spýtal prečo je to tak ich stala odpovedať bola neuvedená na správnu mieru. Špinavé koberce, smradlave stoly v jedálni, pavučina ktorá nebola upratana roky. Smrad v interiéri. Vedúci ktorí do prace chodili chorí a nakazili polku oddelenia. Criticali udelené za každú vec (talk time, dovolené kontakty, dlhé zvonenie, zle odkomunikovana ponuka etc...) Všetko postavené na hlavu, tak aby zamestnancom nebola vyplatená daná čiastka. To že firma je v mínuse neznamená že za to budú trpieť zamestaneci. ..katastrofa.

Textile House - 18.04.2024

Katastrofa

Bývalý zamestnanec Pred 30 dňami Senec

Pozitíva firmy

Pekné oblečenie

Súčasný zamestnanec Pred 30 dňami Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Skvelý kolektív, nenáročná práca, príjemné pracovné prostredie. Vedenie O.K.

Bývalý zamestnanec Pred 1 mesiacom Bratislava II

Pozitíva firmy

Nalákajú vás na super pracovné podmienky a benefity, ale potom zistíte, že je tam tak zle, že bez tých benefitov by tam nikto nevydržal ani mesiac.

Negatíva firmy

Nemajú problém sa zachovať ako najväčší **** a vyraziť vás po tom, čo dáte výpoveď v zamestnaní a čakajú na vás, v skúšobnej dobe bezdôvodne, resp. že rušia celé oddelenie.

Súčasný zamestnanec Pred 1 mesiacom Banská Bystrica Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

skvelý kolektív, pravidelná valorizacia mzdy, výplata načas, rôzne benefity, snaha o zmenu firemnej kultury, školenia a zaškolovanie pri nástupe, dodržiavanie BOZP a všetkých zákonných predpisov.

Negatíva firmy

Časté prepúšťanie a následne prijímanie nových, trhanie kolektívov.