Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 9 dňami
Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

Súčasný zamestnanec Pred 2 roky

Pozitíva firmy

Plat, kolektív, kolegovia, pracovná doba

Negatíva firmy

Zatiaľ žiadne

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Vo firme Data Call som pracovala viac ako 4 roky a musím povedať, že skúsenosti ktoré som nadobudla u nich som zúžitkovala pri mojom kariérnom posune. Síce v inej spoločnosti, ale práca v Data Calle mi dala veľa obzorov a možností sa posunúť ďalej. Keď to celé skĺbim dohromady - projekty, prístup nadriadených, pracovné prostredie - osobne iba odporúčam.

Negatíva firmy

V tom čase nemali pre mňa priestor pre kariérny rast, kedy som sa chcela posunúť vopred, tieto pozície mali už obsadené v tom čase. Nemám žiadne negatíva. Práca myslím ako každá iná - ak sa snažíš, uvidíš to aj na výplate...

Odporúčanie pre management

Nemám podľa osobných skúseností žiadne, idú dobrým smerom si myslím. Rastú...

dm drogerie - 05.04.2022

Hodnotenie

Súčasný zamestnanec Pred 2 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Benefity, firemné časopisy, možnosť školenia, 13ty a 14ty plat, vzdelávanie

Negatíva firmy

Ak ste tu zamestnaný, nemáte čas na osobný život, nepreplacanie nadčasov (skráti sa vám dochádzka na další mesiac a aj to podľa hodín, ak sú vyššie- ani nepocítite že robíte menej ako mesiac predtým), vela prace na maly kolektív, meniace sa úväzky (a to nie o hodinu, ani o dve), fyzicky náročná práca, behate medzi viacerými predajňami - chodíte na výpomoci, ale každá predajna ma inak zavedené pravidla a postupy, pracovala som na viacerých predajniach a v každej bol problém s kolektívom a to celkovo(všade skoro iba ženy), ak sa prihlásite na školenie, je otázne či na neho vôbec budete mat čas kvôli dochádzke a hodinám….

Súčasný zamestnanec Pred 2 roky Slovensko

Pozitíva firmy

benefity , zlava na pasual , firemnz mobil , gastrolistky

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky Dubnica nad Váhom Perspektíva

Pozitíva firmy

komunistický režim výborne stravovanie

Negatíva firmy

nemožnosť si viac zarobiť základná mzda nie je moc velká o zvýšení platu nechcú ani počuť nevážia si starých zamestnancov novému dajú viacej na hodinu ako starému

Súčasný zamestnanec Pred 2 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Transparentnosť odmeňovania a jasné zadefinované ciele, Otvorenosť v komunikácií s nadriadeným a dokonca priamy kontakt s členmi predstavenstva, Vypočutý názor či návrhnuté riešenie (TB si tieto veci sama pýta), Široké možnosti vzdelávania a kariérneho rastu....práca v banke má jasné zadefinované hodnoty, ktoré vytvárajú miesto kde sa cítite dobre a kde sa chcete uplatniť, lebo veci ktoré sa robia dávajú zmysel. Nepíšem tu o veciach ako sú napríklad benefity, pretože tých sú "desiatky" a sú len čerešničkou na tom všetkom.

Negatíva firmy

Žiaľ v TB nemôže pracovať každý.....pretože neochotný, lenivý, sebestredný individualista, či povrchne zmýšľajúci človek sa určite v TB neuplatní.

STUDIO MODERNA - 02.04.2022

Sklamanie

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Moznost mat home office

Negatíva firmy

Firma pomaly ale iste upadá, prístup manažérov je otrasný, vždy majú pravdu len oni.. našťastie už tam nie som ale odporúčam manazerom a supervisorom trocha zmenit styl vedenia, nevazia si ludi, chcu iba vysledky. Vyhnite sa oblukom, ak sa dá

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky Odporúča

Pozitíva firmy

Flexibilita cez portál dantem prihlásenie príp. odhlásenie z brigády v časových limitoch, informácia pravdepodobného času inventúry

Negatíva firmy

Okrem druhu prevádzky ( supermarket, drogeria, oblečenie a pod.) by mohla byť uvedená bližšia lokalita prevádzky napr. ako OC Bory, OC Aupark a iné bližšie určenia v Bratislave, v iných mestách aj ulica však to nie je tajomstvo

Odporúčanie pre management

Na portáli prihlasovania na inventúry podrobnejšie uvádzať lokalitu prevádzky OC, ulica a aj názov

101 drogerie - 01.04.2022

Treba zmenu

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky Senica

Pozitíva firmy

Bohužiaľ som žiadne nenašla

Negatíva firmy

Pre túto firmu pracujem už naozaj dlho a je veľmi smutné, že recenzie zpred štyroch rokov sú stále aktualne… Je vidno , že Vám ide len o peniaze. Vobec si nevážite svojich zamestnancov, platy minimálne, žiadne odmeny… Neplatené záskoky, nadčasy…. Nemáte vobec vymyslené čo robiť ak je v jednej predajni viac ľudí PN kvôli covidu. Nemá ich ísť kto zaskočiť…..ľudia idu radšej chorý, s horúčkami do prace lebo nemá ísť kto za nich…..

CESAM - 31.03.2022

CESAM

Súčasný zamestnanec Pred 2 roky Nitra

Pozitíva firmy

vo výrobe pracujú milí a skvelí ľudia, ktorí sú nápomocní. HR ( ľudské zdroje) - sú asi jediným pozitívom v oblasti administratívy vo firme.

Negatíva firmy

Nedostatok personálu vo výrobe na montáži, čo vedie k nadčasom, ktoré sú zlé zaplatené alebo vôbec ich nepreplatia, nedostatočné platové ohodnotenie, neustále zvyšovanie objednávok, čo uvádza kolektív do stresu a niektorí to nezvládnu po fyzickej, či psychickej stránke a odídu. Dohodnúť sa s manažmentom a vedení na niečom rozumnom neprichádza k úvahe.

Odporúčanie pre management

Zlepšiť pracovné podmienky platovo, zlepšiť bonusy a dať zmysluplné a kvalitnejšie benefity, byť prívetivý k podriadeným a nebrať ich ako vec. ;)