Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 10 dňami
Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

EDYMAX - 15.06.2021

Nikdy viac

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Nic

Negatíva firmy

Plat drahe ubytovanie koodinator nikdy viac

mobil online - 14.06.2021

Katastrofa

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Perspektíva

Pozitíva firmy

Najlepšia regionálna manažérka

Negatíva firmy

Začnem tým, že pohovor do tejto firmy prebiehal v jeden deň, na druhý bol už nástup. Človek si nestihol zorganizovať potrebné veci a bolo nutné pracovat 4 dni vkuse 12 hodín denne. Okej. Keďže sa jednalo o novú predajňu, plán bol tak navýšený, že sa nedal splniť ani na 80 %, pritom predaj sme mali vyšší než mala väčšina predajní na slovensku, ktoré prémie dostali. Výplata mi prišla skôr ako výsmech a nie ocenenie zamestnanca, ktorý musí v rámci svojho voľna zaskakovať za kolegov v iných predajňach, lebo firma nemá absolútne poriešené dovolenky zamestnancov. Ževraj budú štedré nadčasy, no po výplate o tom veľmi pochybujem. Nemám chuť byť cely mesiac v práci, a na výplate uvidím príplatok pár eur. Je to hrozne demotivujúce. To už aj v predajni s lacnou obuvou majú väčší plat, menej hodín odrobených a majú zamestnanecké zľavy, o ktorých sa nám može len snívať.

Odporúčanie pre management

Určite by som odporučila managementu, aby mali poriešeného nejakého zaučeného brigádnika, hlavne cez leto, ktorý by zaskakoval zamestnancov počas dovoleniek alebo pn. Ťahať týždeň 12 hodinové smeny a za taký plat je na zaplakanie.

Calzedonia - 14.06.2021

Calzedonia

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Perspektíva

Pozitíva firmy

Benefity

Negatíva firmy

Vedenie spoločnosti

OBI - 13.06.2021

Najhoršia práca

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Nič

Negatíva firmy

Málo zamestnancov, fyzicky ťažká práca, práca v zime vonku (oddelenie zelená záhrada), vedúci v košielke fyzická práca ani vymeniť cenovky nič ...

FORMICA - 13.06.2021

Skusenost

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Nitra

Pozitíva firmy

Vyplata vzdy nacas

Negatíva firmy

Chaoticke riadenie , demotivujuce ohodnotenie prace - ziadne , vstahy na pracovisku.

ZSSK - 12.06.2021

Drankanie peňazí

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Nič azda len to že im ďakujem za všetky tie vrásky

Negatíva firmy

Toto sa firmou ani nedá nazvať, je to hanba Slovenska pretože mnoho peňazí sa vlieva dnu ale žiadne neteču do veci do ktorých by mali, každodenné meškania vlakov, nátlak z vyšších miest a dokonca aj infolinku máme spoplatnenu :-)

Kaufland - 10.06.2021

Kaufland

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

už žiadne, vytratili sa.

Negatíva firmy

Som tam 2roky ako zamestnanec a 2pred tým ako brigádnik. Zo začiatku chodil človek rád do roboty. Ale ako teraz všetko zle. Pracujem na pultoch a jedna katastrofa.. vedúci i riaditeľ sa vozia po zamestnancoch, čo by mali byť radi že tam majú fakt šikovných ľudí počúvame iba samé buzerácie a nič nie je dobre a stále niečo zle, doslova hľadajú každý deň za čo by nás zbuzerovali. Málo zamestnancov, nie len na pultoch ale na celej predajni!! Na jednu osobu je to veľa roboty a málo peňazí! Stres a nepravidelná pracovná dobra, koľkokrát nevieme ako robíme nasledujúci týždeň a aj keď je rozpis tak sa mení. Dovolenka nahlásená skoro rok dopredu a aj tak ju nedostanete. Ženy sa naťahujú s ťažkými bednami, či mäsovými výrobkami v chlade (najlepšie keď prídu aj 3-4 palety)... na 2h roboty a popri tom ešte stíhať všetko ostatné.. a to nie len pulty ale aj pekárky, mopro a ostatok predajne. jednoducho veľa roboty na jednu osobu! a to vymýšľanie z "hora" od ľudí ktorí sedia iba za PC, vidia iba čísla a idú rozkazovať a dávať rozumy. Odporúčam vyskúšať si túto robotu možno sa im otvoria oči že nie všetko čo za PC vymyslia funguje aj v praxi. Mali by sa viac zamerať na spokojných zamestnancov, lebo spokojný zamestnanec spokojný zákazník. Ešteže z tejto firmy odchádzam.

Pozitíva firmy

zaujimava, zmysluplna , dolezita praca...moznosti karierneho rastu..mnozstvo perspektiv

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky Bratislava

Pozitíva firmy

standardy, procesy, poriadok

Negatíva firmy

plat nic moc, obmedzene moznosti rozvoja

101 drogerie - 10.06.2021

Zleee

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Senica

Pozitíva firmy

Výplata v čas

Negatíva firmy

Veľa roboty, veľa času trávime v práci, žiadne ohodnotenie až toho mala nám zobrali len ako neplatiť, magerka zbytočný človek a núti nás využívať súkromný mobil na firemné účely, nezmyselné akcie a je ich veľa vyhrážky výpoveďou otras vedenie by sa malo prebrať a vážiť si predavačky, žiadne výhody pre zamestnanca aj na nás zarábajú hrôza