Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 10 dňami
Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

RIALTO - 28.06.2021

Hodnotenie

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Partizánske

Pozitíva firmy

Práca na jednu zmenu

Negatíva firmy

Veľmi nízky plat na to o akú náročnú práce ide , neochota poskytnúť dovolenku a zlý neférový prístup niektorých nadriadených k zamestnancom.

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky Nitra Perspektíva

Pozitíva firmy

Výborná pracovná klíma do kým nezačal gazdovať slovenský manažment

Negatíva firmy

Po 20 rokoch ma prepustili a nakoniec aj oklamali, konkrétne generálny manažér mi pri podpisovaní výpovede ústne "prisľúbil" odstupné aj s benefitom po 20 ročnej spolupráci. No keď som sa po dohodnutom termíne cca troch týždňoch ozval, tak ma vysmial a dokonca zložil telefón... Svinstvo po toľkých rokoch, neželám nikomu takýto koniec a je škoda že takýto ľudia sú na riadiacich pozíciách.

Pozitíva firmy

Nic

Negatíva firmy

Otrasny prístup zo strany veducej jeden clovek aby sa aj roztrhol, ani sa nečudujem prečo tak dlho niekoho hladali

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Komunikácia medzi rezortmi, nikto nemá s ničím problém, výborný plat a možnosť kariérne rásť. Samozrejme treba chcieť. Nemčina sa dá študovať popri zamestnaní aj na 40ke úväzku. Benefity, 13. a 14.plat rôzne školenia.

Negatíva firmy

Niekto tu raz napísal, že sprchové kúty by mohli namontovať a súhlasím

Lidl - 22.06.2021

Spokojná

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Plat, benefity, dynamická práca

Negatíva firmy

Niekedy je tej dynamiky až moc ????

mBank - 21.06.2021

katastrofa

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky Bratislava I

Pozitíva firmy

lokalita firmy

Negatíva firmy

- nepriateľský kolektív - firemné raňajky, kedy všetci povinne museli ísť na raňajky do kuchynky (síce hradené zamestnávateľov), ale nikto sa tam nerozprával (lebo ľudia mali svoje skupinky a s inými sa nebavili, neprípustné, aby niekto počul ich rozhovor) bolo hrobové ticho a extrémne ťaživá atmosféra - nelogické nápady managementu - nepočúvanie zamestnancov, ktorí reálne rozumeli veciam z praxe

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Prievidza

Pozitíva firmy

Ja som tu spokojný, vyhovujúce smeny a tiež sme dobrá partia

Negatíva firmy

ok

ANDREA SHOP - 20.06.2021

Katastrofa

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky Dunajská Streda

Negatíva firmy

Riešenie reklamácii je výsmech zákazníkom, reklamacia sa do 30 dni často nevyriesi, všeobecne rozbitý tovar chodí denno denne zakaznikom, takže bežné hádky z ľuďmi, dodaju aj 3 krát zákazníkovi rozbitý tovar, každý deň prídu nahnevaný zákazníci na odberné miesto, pripravte sa na vianočné sviatky pracovať 2 mesiace v KUSE pondelok - nedeľa,(november december) (skoro zadarmo bez odmien a zapletenych hodín, cca 300hod mesačne) nelegalny pracovný čas, pracuje sa aj v sobotu (cez cely rok sa štandardne pracuje 6 dni v týždni) komunikácia z vedením firmy neexistuje, na odberom mieste je práca nereálna, manipulacia s bielou technikou (napr. Americke chladničky, chladničky, rúry atd.) pracuje sa s malou rozbitou rudlou zalepenou lepiacou paskou, cez malinké dvere a cez malú drevenù rampu ktorá nema poriadne protiproti šmikovu podložku), nebezpečná manipulacia s tovarom, takmer nemožná a nerealna kvoli malému priestoru. Na sklade dostala ŽENA PRUH, dostal som výpoveď za to ze som došiel do prace chorý ale musel som prísť lebo veduci nakázal, (uznam ze som často meškávalked som mu hovoril ze som chorý, uzávierka trvá od 15 do 30 minút, velmy zla všeobecná organizácia, otvaracie hodiny su na googlu iné ako v smske objednavky, napriek tomu ze je majiteľ bohatý nebol schopný dat klímu ani ventilator do horucej miestnosti na betonovom priestore pri ceste, v lete to bolo na smrť,

Pro Vitae - 18.06.2021

praca zabavou

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky

Pozitíva firmy

moznost realizacie pri praci..

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky Odporúča

Pozitíva firmy

rodinná atmosféra, milý kolektív, brigadnici dostavaju stravne listky aj homeoffice, interne skolenia

Negatíva firmy

lokalita od ruky v raci, na zaciatku monotonna praca, potom lepsie