Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 13 dňami

Najlepšie hodnotené firmy

Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

SLOVAKTUAL - 18.01.2019

Nazor

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Pravenec

Pozitíva firmy

Zaujimava praca, korektny nadriadeny, vyplaty vzdy dany termin na ucte , vela zaujimavych benefitov

Negatíva firmy

Nemam co vyplnit

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Hurbanovo Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Dobrý kolektív

Negatíva firmy

Mohol byt vyšší plat

DORA Gastro - 18.01.2019

Ok

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky

Pozitíva firmy

Platia nacas

Negatíva firmy

Vela spoluovcanov .. nik nechce pracovat

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Prístup

Negatíva firmy

Nemám

Pozitíva firmy

Všetko. Skvelý kolektív. Dobrá práca ktorá ma baví. Platové podmienky sú veľmi dobré. Skvelé obedy. Počas špičky samé darčeky čo som nikde ešte nezažila a to už mám odpracovaných dobrých pár rokov. Toto bolo moje najlepšie rozhodnutie, že som sa stala zamestnancom AMAZONU.

Negatíva firmy

Zatiaľ nič.

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Trnava Perspektíva

Pozitíva firmy

Obedy

Negatíva firmy

Prehnané normy, prestávka po 4 hodinách, prístup nadriadených nič moc, zbytočné papierovačky.

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Prešov Perspektíva

Pozitíva firmy

Bo dlhej dobe celkom dobrý plat

Negatíva firmy

12hodinove smeny, len raz za dva týždne voľný víkend, sklady tovaru na inom poschodí, po každú vec ktorú chcete ukázať zákazníkovy sa nabehate, počas 12h smeny len pol hodinová prestávka, žiadna možnosť na osobný život, dovolenku treba nahlásiť rok vopred, žiadna šanca na voľno, ani neplatené, nepustia vás ani vlastnú svadbu, vedúci sa k zamestnancom správali ako k handram, kričali po nás bez dôvodu,

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

kolektív

Negatíva firmy

neobjektívne kontroly od ľudí ktorí nevedia ako to v tomto odvetví funguje

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Firma bola veľmi ústretová, má výborné vedenie, ponúka širokú škálu benefitov, práca je adekvátne ohodnotená, zaujímajú sa aj o nastavenie medziľudských vzťahov, komunikujú pravidelne očakávania, ich naplnenie či nenaplnenie, pravidelne organizujú školenia

Negatíva firmy

Odišla som len z osobných dôvodov, v mojej pozícii som nemala voči firme žiadne výhrady.

U-Shin - 18.01.2019

Alcatraz

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Košice Perspektíva

Pozitíva firmy

rádoví zamestnanci u-shin-u sú fajn kolegovia, aj niektorí teamleadri. Sú to veľmi šikovní ľudia.

Negatíva firmy

Pocit ako v prísno stráženom väzení (SBSkári taktiež kontrolujú tašky hádam sa boja že ukradnem tie ich ******** kľučky od Dacie načo by mi bol taký ****) , mnohoroční zamestnanci tam fungujú na tabletkách (ibalgin, aspirín, prašky na spanie, cigarety a bohvie čom ešte) alkohol nie je taktiež výnimka no toho je tam pomenej lebo dávajú fúkať. Všeci sú tam ******* z vyšších nadriadených neviem prečo, keď im môžem hocikedy povedať nech si tú ******** prácu strčia hlboko do ******, majú hlboko podhodnotené stavy najviac ľudí chýba na linkách ale dosť i vo sklade preto zamestnanci musia vedieť obsluhovať celú linku (5-20 stanovíšť) dali si na to taký krásny názov že polyvalencia, Klamú ľudí - poznám niekoľkých kolegov čo sa uchádzali o post skladníka cez inzerát ale oni ich natlačili za pás lebo tam im chýba najviac ľudí, nútia ľudí pracovať aj cez výkendy (soboty, naštastie nedele aspoň nechajú voľné), nezmyselné normy - za smenu máte napr. vyrobiť 500 kusov pritom na zostavenie jedného kusu máte napr. 60 sekúnd ( tzv. optimálny čas na výrobu súčiastky aby bol zákazník spokojný) presihnutím napr. nad 512 kusov sa vytvára nadbytok ktorý poškodzuje firmu (komponenty zaberajú skladové priestory a pod.) lenže supervízor chce aby ste každú hodinu vyrabali 120 kusov čo je za 7,5 hodiny cez 850 kusov- má toto logiku? Jedine takú že chcú aby ste dreli nestihli ste sa ani napiť vyšťať a oni mali pocit že ťa neplatia za nič. Jednoducho buzerácia a tyrania. Našťastie som to bral ako exhibíciu niesom odkazaný na ich milodary, idem preč. Aj keby to bol jediný zamestnávateľ na SK radšej si usteliem pod mostom ako tam pracovať. Ochraňujte seba a svoje deti pred U-shinom peace ;)