Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 8 dňami
Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

Bývalý zamestnanec Pred 12 mesiacmi Bratislava

Pozitíva firmy

ak je dobry kolektiv tak super

Negatíva firmy

nastup novych menezerov/ odpad z inych firiem ktorym nezalezi na ludoch, planeo poistovnictvo, plus predavac rovna sa upratovacka, sluha , vykladac kamionu , opravar, prerabac predajni .firma bola pekne rozbehnuta a dokazali si vychovat svojich ludi no to uz je prec a ide to dolu vodou

Amazon - 03.10.2023

Práca v Amazone

Súčasný zamestnanec Pred 12 mesiacmi Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

1.niekoľko typov úväzkov 2.prístup k zamestnancom 3.možnosť učiť sa a kariérne rásť

Negatíva firmy

Veľká firma veľa ľudí veľa inovácií všetkým to nevyhovuje.

Bývalý zamestnanec Pred 12 mesiacmi Bratislava

Pozitíva firmy

Mzda na čas

Negatíva firmy

Pracovala som v Kauflande na oddelení pultov. Čo sa týka samotnej práce, tá ma bavila, ale počase som mala pocit, že pracujem na celých pultoch sama. Čo sa týka vedenia, nebudem ani komentovať. Ked človek lieta celý den, je logické, že sa spotí a náhle prechladne a to nevravím o tom koľko krát som bola seknutá a podobne. Ked sa rozhodnete ísť na PN automaticky dáte vedieť ako prvému vedúcemu pultov a on je povinný poslať túto infomáciu dalej. To sa asi nestalo nakoľko mi další den vyvolával riaditeľ a aj personálna so slovami "čo to má znamenať, kde som ?" a pod. Čo sa týka pracovného času, pracovala som z minúty na minútu, pretože rozpis sa menil každú chvíľu a to, ani nevravím o tom zadalení dní, kedy som pracovala aj týžden vkuse ranné smeny. Pokial dobre viem a dobre som počula, na oddelení mäsa, by mal pracovať mäsiar, ktorý o tom mäse vie niečo viac, ako dievča čo tam pracuje 8 mesiacov a z toho prvý krát na mäsa ma dali vo štvrtok čo asi ako každý vie je ten najťažší den v týždni a ešte k tomu prišla kontrola a zákazník mi dal studenú sprchu ked som mu nevedela odpovedať na otázku či je to mäso zadné alebo predné, + že som nemala za to ani zaplatené kedže som bola pridelená na párkoviny, syry a salámy. Mala som šťastie, že som mala ochotného kolegu, ktorý mi aspoň vysvetlil ako sa zapisujú jednotlivé veci pri mäse. Týmto som chcela len povedať, že ludia ktorý pracujú v kancelárií a riadia sa číslami asi reálne nestáli na prevádzke a nezažili si to. Ešte jedna taká vec - ked sa nám pokazil stroj na krájanie, riaditeľ behal okolo mňa, ako splašená sliepka a tváril sa ako on všetko vie pritom nevedel ani rozobrať stroj a zistiť v čom je chyba, ked som stroj rozobrala, po dvoch mesiacoch čo som tam pracovala, spýtal sa ma, "ty vieš rozobrať stroj?", mala som kopec vecí na jazyku, čo by som mu povedala, ale zdržala som sa. Moja práca v Kauflande skončila skrz toho, že som bola chorá a riaditeľ mal mindráky z toho že mu tam nemá kto robiť, čiže mi dal okamžitú výpoved.

GymBeam - 02.10.2023

Super

Súčasný zamestnanec Pred 12 mesiacmi Košice Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

- zaujimava napln prace - super mzda a benefity - prilezitosti karierneho rastu - super vizia a plany spolocnosti - stabilne prostredie - vyborny kolektiv a sikovni ludia, od ktorych sa da ucit

Negatíva firmy

nic mi nenapada... mozno len to, ze toto nieje velmi firma pre ludi z korporatov, ktori su zvyknutí, ze v praci nebudu nic robit a budu sa poflakovat. Inak ja som max spokojna a nemam fakt co vytknut.

Deloitte - 02.10.2023

Excellent !

Bývalý zamestnanec Pred 12 mesiacmi Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Amazing company !

Negatíva firmy

No negativity.

Bývalý zamestnanec Pred 12 mesiacmi Bratislava

Pozitíva firmy

Work from home, mobil aj na vlastne ucely.

Negatíva firmy

Vedenie, manazment, postoj k zamestnancom.

Súčasný zamestnanec Pred 12 mesiacmi

Pozitíva firmy

výplata načas, všetko sa prepláca

Negatíva firmy

veľa nadčasov, autá v katastrofálnom stave, nemáte sa kedy najesť, zamestnanec je na poslednom mieste,

MILSY - 01.10.2023

Cele zle

Bývalý zamestnanec Pred 12 mesiacmi Bánovce nad Bebravou

Pozitíva firmy

Ziadne

Negatíva firmy

Kolektiv najhorsi aky som zazil,platovo hrozne vzhladom na pracu nonstop sviatok,vikndy...vedúca na prevádzke najhoršie co som kedy zažil

Bývalý zamestnanec Pred 12 mesiacmi Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

- Benefity - Plat

Negatíva firmy

- Pracovný čas: Je síce flexibilný a môžete si povedať, kedy chcete pracovať, ale nie vždy vám vyhovejú. Okrem toho neustále pracovný čas naťahujú na maximálny počet hodín, ktoré môžete za týždeň odrobiť z dôvodu nedostatku zamestnancov. - Práca: Ide o fyzicky náročnú prácu, avšak problém je najmä v tom, že si nevážia snahu zamestnancov. Všetko musí byť rýchlo a pekne urobené, avšak obe tieto kritériá väčšinou nie je možné splniť naraz presne podľa očakávaní nadriadených, a tak dostanete vynadané nech už sa snažíte akokoľvek. Môže sa stať, že sa ani nedostanete na prestávku, pretože najprv musí byť všetko vyložené a upratané, čo sa častokrát nestíha. Novým zamestnancom sa nikto nevenuje a všetko sa musia "za pochodu" naučiť sami, čo má za následok robenie chýb, za ktoré vám bude opäť vynadané. - Kolektív: Na každej predajni je to iné, avšak z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že ohováranie a ponižovanie bolo na dennom poriadku, vždy sa našlo niečo, za čo mohli človeka skritizovať. Vedenie sa k zamestnancom správa ako k otrokom/veciam (česť výnimkám), vôbec si nevážia nových zamestnancov a berú ich iba "do počtu". Neustále porovnávanie zamestnancov - kto pracoval viac, kto menej, kto je viac šikovný, kto je pomalý, atď. Táto negativita medzi kolegami následne vedie k zhoršenému psychickému zdraviu zamestnancov, čo časom môže vplývať aj na fyzické zdravie. Vôbec sa nečudujem, že mnoho zamestnancov odchádza, pretože tento neustály tlak na psychiku človeka časom riadne vyčerpá.

Odporúčanie pre management

Odporúčam vedeniu správať sa k zamestnancom viac ľudsky a namiesto neustálej kritiky a nadávania zamestnancov riadne preškoliť, venovať sa im a neočakávať, že sa všetko naučia sami.

Bývalý zamestnanec Pred 12 mesiacmi

Pozitíva firmy

Spoločnosť Bekaert patrí v regióne k väčším a stabilnejším zamestnávateľom. Je špecifická svojim výrobným programom a zameraním. Určite vhodná na získanie skúseností a zároveň, ako odrazový mostík pre lepšie platené obdobné pozície v iných spoločnostiach. Má vybudovaný a celkom premyslený systém benefitov, relatívna možnosť absolvovania vhodných školení pre rozvoj osobnosti. Je tu zabezpečená vysoká miera bezpečnosti pre pracujúcich v prevádzkach, kde interné normy mnohokrát požiadavkami prevyšujú naše slovenské normy a požiadavky na bezpečné pracovisko.

Negatíva firmy

Ľudské hodnoty a hodnoty prínosu zamestnancov pre spoločnosť sú mnohokrát prehliadané, riadiaci pracovníci - manažéri vašu osobu vidia skôr iba ako číslo v tabuľke. Mnoho manažérskych pozícii zastávajú čerství absolventi zo škôl , alebo kúpení ľudia z externého prostredia bez skúseností , hlavne ohľadom riadenia a motivovania zamestnancov. Týmto ľuďom chýba sebareflexia, kompetentnosť, ale držia sa svojich stoličiek stoj, čo stoj. Tu v Bekaerte bohužiaľ nikto z manažérov nenesie zodpovednosť za svoje zlé rozhodnutia, hlavne tie ktoré sú mnohokrát kontraproduktívne voči zamestnancom, ale aj v hospodárení s financiami a so zvereným majetkom. Neočakávajte motivačné navyšovanie platu, napriek tomu, že konkurenčné spoločnosti ponúkajú lepšie finančné ohodnotenie na porovnateľnej pozícii. Bol som svedkom odchodu viacerých výborných odborníkov v danej profesii a zároveň loajálnych pracovníkov, hlavne pre neochotu nadriadených navýšiť ich plat aspoň o náklady na cestovné z a do práce. Nadmerné zahlcovanie pracovníkov administratívou, mnohokrát s nejednoznačnými pravidlami a neustálymi zmenami bez patričného školenia , alebo vysvetlenia. Ľudia sú mnohokrát vyhorení, demotivovaní, unavení, ale kvôli rodinám , hypotékam a viere v zlepšenie podmienok zostávajú. Čo je smutný , ale pravdivý fakt. Ak potrebujete adrenalín vo vysokej miere, prípadne máte železné zdravie, nadbytok životnej energie, dobre zarábajúceho partnera a prípadne uvažujete o rozvode, určite reagujte na niektorú z ponúkaných pracovných pozícii. Mojou úlohou nie je odrádzať potencionálnych zamestnancov, skôr sprostredkovať môj pohľad na situáciu vo firme , ako takú. Na základe skúseností v manažmente aj iných nadnárodných spoločností, viem , že základom zdravej a prosperujúcej firmy sú spokojní a motivovaní pracovníci a nie bezduché osoby, ktoré stratili zápal pre prácu a sú zamestnancami iba z nutnosti.