Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 8 dňami
Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

TAXON - 20.09.2023

Amaterizmus

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Horná Streda Perspektíva

Pozitíva firmy

Vôbec žiadne

Negatíva firmy

Od pohovoru až po výpoveď absolútny amaterizmus. Neochota a nezáujem nadriadených a riaditeľa. Pol roka som mal pocit, že ma prijali omylom a čakajú kedy odídem.

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Slovensko

Pozitíva firmy

Dovolenky je dosť , práca v teplom a v čistom prostredí.

Negatíva firmy

Orange na začiatku ohúri , akí sú všetci priateľskí. Pravda je taká , prejdeš za roh a už ťa ohovarajú. Ty mušíš z každej strany dávať 100 % . Ale oni nemusia. Peniaze nevyplacajú načas , dokonca ani nenapíšu , že je niekde chyba. Doprosovať sa za pomoc a potom ešte spraviť z teba hlupáka. Hneď na začiatku si zaškatuľkujú každú osobu . A ak sa im náhodou nehodíš do partie alebo vyčnievaš , ideš z kola veľmi rýchlo von.

KUEHNE + NAGEL - 19.09.2023

Praca v KN

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

Firemna kultura, starostlivost o zamestnancov, rozvoj

Negatíva firmy

Som spokojna

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom

Pozitíva firmy

Rýchle pridelenie do práce .

Negatíva firmy

Neadekvátne a neprosperujúce ubytovanie v nehygienickich podmienkach. Splatnosť mzdy veľmi neskorá až do posledného kalendárneho dňa v mesiaci. Na každej ubytovni ktorú zabezpečia, sú ploštice .

CEMM THOME - 16.09.2023

Žiadna sláva

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Prešov

Negatíva firmy

Arogancia niektorých vedúcich Slabé platové ohodnotenie

Petit Press - 15.09.2023

celé zle

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

pozitíva firmy žiadne

Negatíva firmy

ani taká základná vec ako káva na pracovisku nebola, neustála kontrola zhora, buzerácia, človeku nedali ani čas sa zabehnúť, vysoké nároky napriek slabému trhu v okrese, plat ani nekomentujem...minimálka

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Kechnec Perspektíva

Pozitíva firmy

- Zamestnanecké benefity ako multisport karta, Benefit plus,.. - Zamestnanci sú väčšinou priateľskí a nápomocní, čo sa týka však nadriadených už je to horšie, niekedy pretvárka ale záleží od človeka... - Stravovanie priamo v areáli obedy/večere - Mladší kolektív (keďže ľudia stále odchádzajú a prijímajú veľa absolventov a ešte neskúsených ľudí) - Vhodné možno pre absolventa na získanie nových skúsenosti, avšak neodporúčam ako dlhodobú záležitosť - Doprava do práce pre white collars - ale obmedzene

Negatíva firmy

- Nedostatočný onboarding/zaškolenie v priebehu prvých 3 skúšobných mesiacov - neskôr mne vyčítané, že nemám znalosti a informácie, ktoré mi mali byť podané už na začiatku - Nízky NIELEN nástupný plat - Problémy sa buď neriešia alebo sa hasia na poslednú chvíľu - organizovaný chaos - Veľmi ale veľmi zlá komunikácia medzi oddeleniami aj v rámci 1 oddelenia, nájdu sa ale aj ľudia, ktorí komunikovať vedia - Mladší kolektív - keďže ľudia stále odchádzajú a prijímajú veľa absolventov a ešte neskúsených ľudí - Často tlačia na ľudí, ľudia robia prácu, ktorá by im nemala prináležať - Doprava do práce je obmedzená, ak človek nemá auto a nevie šoférovať, nemôže si prispôsobiť pracovnú dobu úplne ako chce a je problémovejšie si ísť hocikedy niečo vybaviť do mesta, alebo neskôr dôjsť do práce - Platové ohodnotenie jednotlivých oddelení a ľudí nie je adekvátne k ich reálne vykonanej práci - Neochota si udržať ľudí, prístup nadriadených - Žiadna motivácia, skôr naopak ľudia sú tu momentálne maximálne demotivovaní, frustrovaní a sklamaní z tejto firmy... - Žiadny kariérny postup - Príliš sa tlačí na výrobu na úkor kvality - vedenie firmy by malo prehodnotiť priority - Kvalita jedla vo firemnej kantíne je na slabšej úrovni, asi ako školská jedáleň - Na každom oddelení je podstav, či už white collarov pracujúcich v kancelárii alebo ľudí vo výrobe, preto je viac roboty naloženej jednému na krk a robí aj za piatich - podstav zapríčiňuje, že novému zamestnancovi sa nemá veľmi kto venovať a vysvetliť mu chod procesov atď. vo firme - podstatný problém pre absolventa bez skúseností - Množstvo dôležitých informácií zistíš aj dávno po skúšobnej dobe... - So zamestnancami sa zaobchádza len ako s číslami, pokiaľ ide o operátorov tí sú vnímaní len ako čistí idioti, vždy sa nájde nejaká hlúposť, kvôli ktorej im stiahnu peniaze z výplaty a nájdu si dôvod prečo si na operátoroch honiť vlastné ego - Face 2 Face meeting medzi 4 očami, kde by malo ísť o vzájomné zhodnotenie, teda zamestnanca nadriadeným a opačne, si porozprával svoje iba nadriadený a moja strana mu bola ukradnutá BYTOSTNE SILNO NEODPORÚČAM! ĽUDIA MÁTE NA VIAC!

Odporúčanie pre management

- Viac si vážiť svojich šikovných, usilovných a spoľahlivých zamestnancov a zaujímať sa o nich - Vymeniť manažment, upratať od základov - Prestať plytvať zdrojmi - Zlepšiť dopravu aj stravovanie - Motivovať ľudí - Zlepšiť onboarding nových ľudí - Zlepšiť komunikáciu, či už medzi oddeleniami, aj v rámci oddelení - Príliš sa tlačí na výrobu na úkor kvality - vedenie firmy by malo prehodnotiť priority.

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava I

Pozitíva firmy

Nesťažujem si, pracujem tu krátko takže zatiaľ som spokojná. Práca mi vyhovuje pri deťoch, smeny si môžem vybrať.

Negatíva firmy

som tu krátko, zatiaľ som nič nenašla

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Košice Perspektíva

Pozitíva firmy

Nič

Negatíva firmy

Na objekte v KE (BCT) je veliteľ ktorý šikanu na pracovisku, vysmieva sa, ponižuje ak sa ozvete tak už vás sleduje čo robíte, kontroluje,a robí naschvali a hlavne pomstieva sa, a rozdeľuje ľudí na svojich obľúbencov a tých ktorých nemá v láske. Hovoriť manažérke je zbytočné ona sa ho zastáva a obidvaja idu ruka v ruke. Obidvaja používajú strach a vyhrážky a vymýšľajú si nezmyselné zákazy a príkazy atď.Čo sa týka platu minimalka + hala bala príplatky,peniaze za dovolenku,PNku alebo doprovod hotovosti v obálke a výplatná páska ktorá príde na email je smiešna samé nuly aby človek v tom sa nevyznal.

Odporúčanie pre management

Je to už zbytočné

Pozitíva firmy

Nič

Negatíva firmy

Pracujem v potravinárstve dlhé roky,ale Coop Jednota najhoršie doteraz,jednajú s ľuďmi ako s dobytkom,keď vás nepotrebujú oodkopnu ako psa,vôbec to nie je taká stabilná spoločnosť,je to jeden veľký bordeľ,nikdy viac!za falošným úsmevom srší toľko zlá že to až pekne nie je!!! ohováranie zákazníkov, bezohľadnosť, žiadne výhody,správanie otrasné, proste veľmi zlá skúsenosť....