Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 9 dňami
Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Poprad

Pozitíva firmy

* dávajú lístky do aqa city * lístky na hokej * dobra kuchyňa, bufet * možnosť ostať na nadčas * zabezpečuju taxík v sobotu do prace * pracovný odev zabezpečený * 8h. smeny * podľa pracovnej triedy sa určuje hodinová mzda

Negatíva firmy

Najväčšou chybou ktorú robia už veľmi dlho sú pracovné zmluvy. Predlžujú na mesiac alebo na dva a je to dosť na nervy. Môže sa tam robiť neviem ako dobre, ale tie zmluvy sú ozaj zle. Človek nikdy nevie kedy ho prepustia. Ďalšiu zlou vecou je, že dôležité veci, ako napríklad ci mi dajú, alebo nedajú zmluvu vám oznamia v hodine dvanástej. Nikto nič nevie. Ale vedienie už dávno to vie ci ostanete alebo nie ale nepovedia vám to, aby ste neušli preč skôr z roboty alebo aby ste ešte odpracovali celý mesiac :D ľudí si tam nevážia ste tam len ako číslo. Nikto vás nepochvali za odvedenú prácu ale ak sa urobí chyba radi vás skrytizuju. Ale to asi bude aj inde. Ak tam človek chce pracovať musí sa pripraviť na to, že zmluvu mu môžu predlžovať aj niekoľko rokov ak to nezmenia. Ďalej v lete sa tam človek ide roztopiť a v zime zase zima :D

UNIPHARMA - 11.02.2023

Tragédia

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bojnice Perspektíva

Pozitíva firmy

Firma nemá pozitíva

Negatíva firmy

Zavádzanie už na pohovore. Pracovné nástroje ako čítačka a vozík si musíš doslova ukradnúť. Nedodržiava sa bezpečnosť pri práci, musíš liezť do regálu vo výške 2 m. Neochota vedúcich. Nezaučia ťa, hlavne podpíš hmotnú zodpovednosť a rob. Niečo poškodíš, platíš a pri tom chaose a neporiadku čo tam je sa to môže veľmi rýchlo stať. Personálne oddelenie nefunguje, nikto tam nikdy nie je. Toto nepatrí do 21. storočia. Dobre si rozmyslu, či sa tam zamestnáš.

Odporúčanie pre management

Zaujímajte sa o zamestnancov, sú to ľudia

Hyundam - 10.02.2023

Bolo to drsné

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Žilina Perspektíva

Pozitíva firmy

Nič

Negatíva firmy

Práca operátora, vkladanie súčiastok do stroja, po pár smenach sa stanete bezduchym tvorom a máte pocit že vám prepne z toho, 8hod státia vás pripraví nielen o nohy ale aj o chrbticu....pri snahe sadnúť si v kuchynke zistíte že sa nedá lebo kapacita na toľko ľudí nepostačuje. Ľudia sú tu dodávaní agentúrou, každú chvíľu prichádzajú a odchádzajú. Práca za min.mzdu!

Odporúčanie pre management

Zlepšiť podmienky zamestnancov, keby si občas mohli sadnúť nemuseli by ste prijímať stále nových. Sú to ľudia nie zvieratá.

Covestro - 08.02.2023

Neodporúčam

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Možnosť home office

Negatíva firmy

Obrovský workload, prácu vám len pridávajú, platovo ste stále na tom istom. Výsledky sa berú ako výsledky celku, žiadne individuálne ohodnotenie. Vedúci zamestnanci (team leadri, manageri) si vôbec nevážia podriadených zamestnancov, dôležité sú len dosiahnuté výsledky, a je im jedno, že ľudia nestíhajú a dorábajú si robotu po večeroch alebo víkendoch. Vo firme je veľa pretvárky a ohovárania (aj zo strany vedúcich zamestnancov). Takmer nulová možnosť kariérneho rastu.

BILLA - 08.02.2023

Zle

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Negatíva firmy

Bola som rada že mám prácu ale nečakala som že tak richlo ukončí vedúca pracovní pomer mne aj koleginke makali zme snažili a ona nás odhodila ako handru ani nám vedieť nedala iba si názor zavolala že ukončuje pracovní pomer po 3 mesiacov

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Negatíva firmy

Prístup k ľuďom

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

vyššia mzda možnosť dohody benefity

Negatíva firmy

Chcú sa zbaviť zamestnancov, ale nie výpoveďou z ich strany. Urobia všetko preto, aby ste ju dali sami. Správanie nadriadených ”k obyčajným “ predavačkám. Nikdy neviete či v daný deň vlastne pracujete, alebo nie. Niekedy ani nedajú vedieť. Zmena plánov práce je to ako “hobby” prerábajú ako na bežiacom páse. Predavačky sú ako handry, ale predsa máš za to zaplatené. Nevieš čo skôr či piecť alebo blokovať. Najlepšie robiť to súčasne. Ak si plánuješ zničiť zdravie tak šup, o pár rokov je chrbtica v pr…. Ženy majú dvíhať max 15 kg, ale banány sa samé nepreskladajú. A bonus to čo platilo včera dnes už neplatí. A čo platí dnes zajtra je už minulosťou. Odporúčam si prehodnotiť pre a proti a preto som rozhodnutá tiež odísť.

Wolters Kluwer - 02.02.2023

Sklamanie

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Fajn ľudia - kolegovia

Negatíva firmy

Neprofesionalita vedenia vo vzťahu k podriadeným. Výber obľúbencov, ohováranie vytypovaných pracovníkov. Podceňovanie niektorých zamestnancov, zhadzovanie.

Odporúčanie pre management

Zlepšiť profesionálny prístup k zamestnancom, neselektovať podľa sympatií, neohovárať, v tíme podporovať vzájomný rešpekt.

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Milá a ústretová manazerka len škoda ze má kolo seba falošných vedúcich čo sa týka samotná samotnej manazerky je milá príjemné vystupovanie.

Negatíva firmy

Negatívum tejto prevádzky sú sú samotný vedúci smeny s nakupcom tovaru.ktorý sa hrá na manazera.Vedúci nevedia ocenit prácu ľudi s ktorými su na smene..Dobre sa majú iba tí ktory sa im vedia vnucovat..Je to práca ideálna v super prostredí kde má človek moznost stretnút mnohých ľudi..Velke plus je pravidelná výplata.a práca v dobrom kolektíve...Tesco knm by bolo iné inak by napredovalo keby bolo vystupovanie a jednanie týchto štyroch ľudi ine..ked ich to nebavi nech tam nepracujú...zákaznici sa stazovali na vystupovanie a jednanie zamestnancov..

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Nitra

Pozitíva firmy

Pozitívom sú milí ľudia, veselý kolektív a nenáročná práca na jednu zmenu

Negatíva firmy

Určite je tam veľký priestor na zlepšenie, čo sa týka platového ohodnotenia, nakoľko sa vo firme nepreplácajú nadčasy a tak keď človek potrebuje niečo navyše(pokazí sa auto, kotol, chce niečo navyše nové do bytu...), nevie si to zarobiť v tejto firme. Je to škoda, pretože by inak firma stratila veľmi veľké negatívum