Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 9 dňami
Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

Fajn kolektív

Negatíva firmy

Nieje možnosť flexibilne pracovať. Chýba motivácia, žiadny záujem nadriadených-chýba komunikácia s podriadenými. Nieje to zlá firma ale stačí na krátky čas. Možnosť kariér. rastu je minimálna, nakoľko je to menšia firma a vedúce TL pozície si roky držia tí istí ľudia. Platovo porovnateľné s inými väčšími korporáciami.

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Pozitíva jediné dobrý plat ak si na vás niečo nenájdu lebo veľmi radi hľadali aby mohli strhnúť a nevyplatiť čo máte zarobené

Negatíva firmy

Najhoršia firma v akej som kedy pracovala, ľudí majú za obyčajné handry striedajú ich ako na páse a dostávate sekundové výpovede.Ťaháte niekoľko dní 12 hodinových smien a prídu a povedia že dovidenia.Firma ktorá si neváži ľudí a nadriadení si vyberajú toho kto je hlbšie v ritnej dierke...Aj tie dobré recenzie sú od ľudí čo sú tam začiatočníci len ešte nevedia že pôjdu aj oni so sekundy na sekundu von s firmy... Toľko času človek venoval tej firme, také tržby ako mali tam ale proste nieste falošný tak ako ostatný ako vedenie tak tam nemáte čo hľadať.Nevážite si ľudí vôbec!!!!!

SIKO KÚPEĽNE - 21.02.2023

Zlý šéf

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava Odporúča

Pozitíva firmy

Práca ako taká sa mi páčila, problém je vedúci predajne a jeho rozdvojená osobnosť

Negatíva firmy

Vedúci predajne - 08001

Odporúčanie pre management

Viac počúvať zamestnancov a čítať ich hodnotenia...

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Pracujem pre spoločnosť už od študenstských čias. V marci 2023 to bude už 8 rokov. V spoločnosti Arisan som bola a aj som veľmi spokojná, s nadriadenými sa dá o všetkom porozprávať, snažia sa vždy vyhovieť, sú priateľskí a ústretoví. Všetky obsadené pozície zastupujú skúsení pracovníci, vzdelaní a ochotní pomáhať. Spoločnosť umožňuje dohodátom popri škole načerpať skúsenosti s komplexným vedením účtovníctva a spracovaním daní spoločností z rôznych odvetví. Tým získajú cennú prax do budúcnosti. Spoločnosť poskytuje množstvo úžasných benefitov pre TTP, živnostníkov, ale aj pre dohodárov. Spoločnosť odporúčam ako zamestnávateľa a preto neváhajte a kontaktujte HR oddelenie.

Mata Automotive - 21.02.2023

mata

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Perspektíva

Pozitíva firmy

kolektív

Negatíva firmy

Riaditeľ firmy si neváži zamestnancov a robí veľké rozdiely

101 drogerie - 20.02.2023

Nula bodov

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Senica

Pozitíva firmy

Žiadne

Negatíva firmy

Najhoršia práca akú som kedy vzala,nič tam nefunguje, manažérka si rieši komplexy v práci, radšej by mala navštíviť psychológa! Neustále meniaci sa kolektív, kus za kus.

DATES MOBILE - 19.02.2023

Katastrofa

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Perspektíva

Pozitíva firmy

Žiadne

Negatíva firmy

Hrozná firma. Stále len klamú a nasľubujú vám hory doly a skutek utek. Ani po dvoch rokoch vám plat nezvýšia aj keď vám to už niekoľkokrát sľúbili. Keby to bola seriózna firma tak zamestnanci nedajú výpoveď no veľa ľudí z firmy odišlo. Robia vám problémy. Keď máte veľa predajov tak vás raz za čas pochvália no keď predajov máte málo tak vám len nadávajú a pritom neovplyvníte to koľko zákazníkov príde. Súťaže nemajú zmysel a keď náhodou vyhráte tak nie vždy vám vyplatia odmenu. Strhávajú z výplaty a niekedy vám pošlú menej ako by mali. Len samé výhovorky. Nemerajú rovnakým metrom. A ten kto si naozaj zaslúži tak nič nedostane.

Odporúčanie pre management

Vedenie firmy by sa malo nad sebou zamyslieť ak si chcú udržať zamestnancov a dodržať to čo viackrát sľúbili. A prehodnotiť ceny.

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Ilava

Pozitíva firmy

+ Zabezpečená doprava a nadštandardné lacné stravovanie + Rôzne benefity ( 13.plat,sociálny program, relax... ) + Práca v pomerne čistom prostredí + Dobrý kolektív (platí len na 3ke hale) + Práca jednoduchá na pochopenie + 10minutová prestávka po 2 hodinách

Negatíva firmy

- Firma neponúka žiadny kariérny rast, stagnujete, ste nahraditeľný. Vedenie to veľmi dobre vie - Vysoká fluktuácia zamestnancov ( skôr vás prepustia ako dajú do kmeňu pričom tam sa dostanete minimálne po 2 rokoch aj to len so šťastím ) - Časté prepúšťanie ( nepredlžovanie zmlúv, prísne kontroly, najmä pred vyplácaním ročných odmien prepúšťajú veľký počet zamestnancov pričom dôvody si vždy nájdu iné ) - Veľmi vysoké normy, od pásu sa ani nepohnete. Normy sa stále zvyšujú a prekonávajú maximá - Práca v 3-zmennej prevádzke v stoji, nútené nadčasy najmä soboty - Priemerný plat, valorizácia platov je veľmi nízka, na to aké má firma obraty sú tie platy bieda - Veľmi záleží či skončíte na hale č.2 alebo č.3 podmienky na hale 2 sú omnoho horšie (smrad, vyššie normy, bežné konflikty, vedenie je prevažne na hale 2) - Vo firme pracuje veľa žien takže treba sa vybaviť silnou psychikou keďže konflikty a ohováranie sú z ich strany dennou rutinou

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Košice

Pozitíva firmy

Moznost karierne rast. Zdielana doprava Antik zadarmo plus pre 1 osobu.

Negatíva firmy

Velmi slabe platove ohodnotenie oproti konkurencii. Za dobre vykonanu pracu zamestnanec dostane este viac prace a men ludi do tymu.Zamestnanec pracujuci v terene musi vyuzivat svoj smartfon a data na pravovne ucely a nedostava vodu a listok len v minimalnej hodnote.Problem s pracovnym oblecenim. Vozovy park su sroty. Problem s montaznym materialom zo skladu. Auta na montaz su chabo technicky vybavene. Dost velka flukturacia ludi, clovek ma az problem zapametat si tie mena. Firma najima mladych ludi bez skusenosti a z inych odvetvy.

Odporúčanie pre management

Prehodnotit pracu veducich zamestnancov.

101 drogerie - 16.02.2023

Otras

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Senica Perspektíva

Pozitíva firmy

Žiadne

Negatíva firmy

Ziadne preplacanie nadcasov,ziadne zamestnanecke zlavy,benefity,vyhody Len prikazy, nariadenia, ziadna pochvala za dobre vykonanu pracu..pristup nadriadeneho otras..jednanie ako s handrami,menejcennymi ludmi-cest vynimkam.len driet a odmeny ziadne..vidia len zisk a nic ine...zabudaju, kto im ten zisk vytvara.. Najhorsia firma v akej som robila...pristup,penazne ohodnotenie..nikdy viac