Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 11 dňami

Najlepšie hodnotené firmy

Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

eliastech - 18.08.2020

Katastrofa

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky

Pozitíva firmy

Žiadne

Negatíva firmy

Nízky plat,

Bývalý zamestnanec Pred 4 roky Kalná nad Hronom Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Jednoducho dodržujú zákony ako pre zákon o SBS ako aj pracovný zákon a sú ústretový keď má zamestnanec problém snažia sa vždy pomôcť.

Negatíva firmy

Nemal som negatíva počas celej pôsobnosti akurát ku koncu , že sa poľavilo vo výberových konaniach na prácu . Malo to ostať tak ako to bolo na začiatku .

Odporúčanie pre management

Pri výbere si lepšie preklepnúť uchádzačov o zamestnanie.

BONUL - 16.08.2020

Seriózna SBS

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Nitra

Pozitíva firmy

Všetko vyplácané podľa Zákonníka prace, výplata a stravenky načas

Negatíva firmy

Prichádzajú o objekty koli mediálnym dezinformáciám

Bývalý zamestnanec Pred 4 roky

Pozitíva firmy

Na začiatku som prešiel pohovorom gde všetko vysvetlili. Z vyplatou nigdy nebol problem tak ako bolo dohodnuté. Tato praca zavisí od trojčlennej posátky, ktorá chodí na výpredaje mimo mesto, takže nahlasenie volna z večera do rána samozrejme nemôžu tolerovať. Práca je naozaj celodenná, ale počas dňa nieje fizicky náročná a je čas aj na svačinu aj na obed. Problém bol vždy len zo strany mojich spolupracovníkov, ktorý pýtali zálohy, boli leniví a nespoľahliví. Firma je spoľahlivá, vždy je to o vzájomnej komunikácii.

Negatíva firmy

Nič

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Žilina

Pozitíva firmy

Výborná komunikácia Dlhodoba práca Stále finančne ohodnotenie

Negatíva firmy

Naozaj žiadne

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

- Mlady kolektiv, vacsinou rozumny manazment - Dobra firemna kultura importovana zo Svajciarska, ziadne toxicke prostredie - rozumne benefity, flexibilny pracovny cas, home office, dostatocny budget na firemne akcie a teambuildingy - Vela moznosti na vzdelavanie, cestovanie

Negatíva firmy

- Pomaly narast platov a slabe naviazanie na vykon, HR strategia je o planovanej fluktuacii a nie o udrzani schopnych ludi - Byrokracia, rozhodovanie trva dlho a nikto nie je za nic zodpovedny - Velke rozdiely medzi oddeleniami co sa tyka pracovnej vytazenosti - Ziadna jedalen, v blizkosti len predrazene restauracie

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Vynikajúci kolektív

Lenovo - 08.08.2020

Sklamanie

Bývalý zamestnanec Pred 4 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Lenovo ma super produkty

Negatíva firmy

Veľmi nízky plat v porovnani s ostatnymi korporáciami, absolútny nezáujem o zamestnancov, zle vedenie (cezpolni absolventi). Žiaľ táto spoločnosť je strata času, chcú veľa muziky za malo peňazí a pritom o vsetky veci, na ktoré mate nárok, aby ste sa doprosovali. Neprofesionálnosť či už na HR, alebo na jednotlivých oddeleniach.

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky

Pozitíva firmy

dodržanie všetkého, čo bolo pri nástupe dohodnuté a ešte aj nad rámec

Negatíva firmy

žiadne

Bývalý zamestnanec Pred 4 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Môžte ukončiť kedy chcete ako brigádnik

Negatíva firmy

Negatíva: ani neviem kde začať musíte makať 12stky 8smičky nechcú dať z dôvodu že nemajú koho za vás nahradiť , berú ľudí len ako číslo pri stroji , pre nich platí len čím viac vyrobiť a zarobiť, robota je ťažká hlavne pre mladých ale stretla som ľudí čo sú tak dlho a sami majú názor že je to ťažká robota náročná a malo platená. Proste lacná pracovná sila.