Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 11 dňami

Najlepšie hodnotené firmy

Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

FAST PLUS - 19.10.2020

Predajca

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Bratislava

Pozitíva firmy

zam. zľavy, kolektív, adaptačný bonus, celkom motivujúci systém odmeňovania

Negatíva firmy

nastavenie systému je otras, ak chceš zamestnaneckú zľavu musíš písať OM a ten raz za týždeň zistí cenu ani nablokovať si to nemôžeš, musí VP. marketingové oddelenie sa zaseklo v roku 1996 Vianočné ani kvartálne bonusy 0% žiješ len z toho čo si vybeháš, inventúry sa nedajú odpísať a dávajú to preplácať zamestnancom nemáš práva na kasu musíš behať za adminom alebo zástupcom a pod aby si vystornoval doklad. strata času a zbytočná práca. žiadne poistenie voči škode spôsobenej zamestnávateľovi to si musíš platiť sám

Odporúčanie pre management

Keď prídete na predajnu opýtajte sa zamestnancov čo potrebujú. Za pol roka sa u nás vystriedalo 11 ľudí. Stmelený kolektív pracuje oveľa efektívnejšie ako keď máš stále nového zaučovať a aj tak o mesiac odíde lebo ... Nulová podpora zamestnancov len dookola plany plany poistky a pod. Zamyslite sa nad sebou

Pozitíva firmy

socialna istota

Negatíva firmy

higiena v jedalni

Daejung - 17.10.2020

Spokojnosť

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Dubnica nad Váhom Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

6 rokov a spokojnosť. Všetci sa dobre poznáme aj s vedením. Ľudský prístup. Vianočný večierok, 13.ty plat, plaváreň, MDŽ. Výročný večierok. Výplata vždy načas. Všetky nadčasy preplacaju, rôzne bonusy.

Negatíva firmy

Nič

Bývalý zamestnanec Pred 4 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Veĺmi dobrá dostupnosť z každého kúta mesta. Dá sa pracovať na HO už pár mesiacov. Pracovná doba - je jedno či začnem o 6.00 ráno, alebo o 09.30. Fond pracovného času, že sa dá isť do mínusu a neskôr si to dorobiť. Kladne hodnotím aj pána M. Dá sa meniť pracovná pozícia v rámci firmy V pohodke kolegovia

Negatíva firmy

Všetko :) až na dve oddelenia sú tam naozaj veĺmi nízke platy a šéfinko nechce zvyšovať ani zamestnancom čo sú tam roky. Alebo len veeeĺmi ťažko.

Odporúčanie pre management

Zvýšiť jednoznačne platy, za toĺko práce. Človek musí vedieť XY informácií za podpriemernú mzdu.

Takko Fashion - 15.10.2020

Hrôza

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Senec Perspektíva

Negatíva firmy

Vysoké nároky na zamestnanca, ktorý nie je dostatočne platovo za to ohodnotený, zľavy vám zdaňujú ešte aj z platu, neustále meniace sa vedenie, nedostatok personálu na predajni aj vo vedení, práca nad čas ktorá nie je preplácaná, ráno chodíte oveľa skôr a večer odchádzate neskôr ale nikto vám to neprepláca, zoderiete sa a nikto vám to nezaplatí a ešte si Vás ani nevážia, samozrejme žiadne odmeny a už vôbec nie vianočne zaplatia vám večeru v smiešnej sume. A neustále Vás volajú do práce lebo nemajú perosnál.

Bývalý zamestnanec Pred 4 roky

Pozitíva firmy

Zamestnanecká zľava, prostredie pri knihách

Negatíva firmy

12 hodinové smeny na nohách, sadnúť si človek nemôže, pri pokladni chýba stolička. Treba byť od rána do večera v pozore a oslovovať zákazníkov, čo je dosť unavujúce. Keď sa stojí, tak vzpriamene, nemôžete mať ani prekrížené ruky. S kolegami je zakázané sa rozprávať dlhšie ako 5 sekúnd, vedúca hneď priskočí a rozdelí od kolegov. Prestávky sú po jednom. Keď sa vykladá tovar, tak je vždy nátlak aby ste sa venovali zákazníkom. Akonáhle zákazník vkročí do predajne, v sekunde treba na neho skočiť a pýtať sa, či nepotrebuje pomoc. Vysoké nároky na zamestnanca pri nízkom plate. Atmosféra nie je príjemná, knižky si tam určite čítať nebudet lebo voľný čas neexistujete. Ak si na minútku poľavite, hneď vás upozorňujú.

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Ustretova voci zamestnancom, mamicky po materskej nemaju problem vrati sa na povodne pracovne miesto. Pri karantene nebol problem mat home office, nebolo treba cerpat PN alebo OCR. Dostavame ruska, dezinfekcne gely, v sucasnosti mozeme pracovat z domu az do januara.

Bývalý zamestnanec Pred 4 roky Kočovce

Pozitíva firmy

vstupná prezentácia, školiaci proces, zázemie spoločnosti , pracovné prostredie

Negatíva firmy

nedostatočna spätná väzba na managerov prevádzky

Odporúčanie pre management

Prosím Vás zaujímajte sa aj o to, prečo na niektorej predajni sa vystriedalo za tri roky na desiatky zamestnancov a brigádnikov asi to nebude len tak pre nič za nič.

Bývalý zamestnanec Pred 4 roky Šarišské Michaľany Perspektíva

Pozitíva firmy

Ťažko hľadať pozitíva tam, kde to od základov nefunguje.

Negatíva firmy

Vedenie, nekvalifikovaní ľudia na vedúcich pozíciách. Striedanie zamestnancov ako na bežiacom páse. Neochota spolupráce medzi niektorými oddeleniami. Človek robí všetko ale podľa vedenia nič. Žiadna motivácia zamestnanca, nesplniteľné požiadavky a úlohy. Zmena popisu pracovnej činnosti zo dňa na deň. Chaos, žiadna organizácia, controlling presahujúci osobný priestor zamestnanca. Demotivujúce pracovné podmienky. Neochota akceptovať racionálne vysvetlenia, prečo sa niečo nedá.

Odporúčanie pre management

Potreba reštrukturalizácie

Bývalý zamestnanec Pred 4 roky Hencovce Perspektíva

Negatíva firmy

Zero firemnej kultury, manazersky nezvladnute riadenie, priestor na rast nedostanete Kazdy clovek s trochu ambicii dosiahnut viac odtial odisiel

Odporúčanie pre management

Firma, kt. ma cca 1000 zamestnancov a 15 riaditelov (ostatnych manazerov ani nepocitajuc) potrebuje nutne viac plochu organizacnu strukturu.. A moderny zber, triedenie, analyzu a vyhodnocovania dat vnutropodnikovych procesov. V case mojho pisobenia vo firme nic take neexistovalo