Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 8 dňami

Najlepšie hodnotené firmy

Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

Kúpele Bojnice - 10.09.2023

V pohode

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bojnice Perspektíva

Pozitíva firmy

Krásne prostredie

Negatíva firmy

Málo zdravotníkov-zamestnancov, keď 1-2 vypadnú pre chorobu či iný dôvod, ostatní musia prebrať ich prácu už aj tak nad rámec pracovného výkonu či pracovného času. Nadčasy neplatené. Cez letnú sezónu zákaz dovolenky na viac ako 5 dní, tým pádom sa ku moru ako zamestnanec v letnom období nedostanete.

Odporúčanie pre management

Premýšľali ste, prijať radšej 1-2 viac zdravotníkov? Lepšie je zamestnať a platiť niekoho navyše(kto je i tak užitočný a potrebný), ako stresovať vyčerpaný personál v zložitých a ťažkých situáciách a počúvať nespokojných zamestnancov po chodbách či čítať ich petície. Poskytnúť benefity, napr. využitie fitka po pracovnej dobe(nik vám z neho nič nevezme, neodhryzne z neho) či bazén, alebo masáž 1x do mesiaca-takéto benefity poskytuje už v dnešnej dobe viacero úspešných firiem, tiež napr. počas dňa káva či kus ovocia(kopec jedla/ovocia/jogurtov sa vyhadzuje z jedálni). Dovolenky-umožniť dvojtýždňovú dovolenku v lete a vyhnete sa tým protestom zo strany zamestnancov(potrebujú oddych v lete s rodinami) Obedy-nie je možné počas 30 min. na obed prísť z iných liečebných domov do zamestnaneckej jedálne na Mier, počkať kým znechutená kuchárka pri okienku začne sama vydávať jedlo, vystáť si tam radu a potom nahádzať jedlo do žalúdka a bežať v tom čase nazad na svoju pozíciu. Keby nebolo keby...boli by všetci spokojní. Keď je spokojný zamestnanec, je spokojné aj šéfstvo.

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

- niektore benefity

Negatíva firmy

- velmi obmedzena kariera pre slovenskych zamestnancov - slabe platove ohodnotenie aj v porovnani s inymi korporatmi posobiacimi na slovensku, v porovnani zo zahranicim prirodzene niekolkonasobne nizsie platy, rovnake pozicie sa otvaraju na nizsich urovniach - svajcarsky manazment casto sa sprava ku zamestnancom na slovensku ako k menej cennym ale rad ich vytazuje na 200 percent

Odporúčanie pre management

zacat ferovo ohodnocovat slovenskych zamestnancov a nebrzdit ich v kreativite a raste

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

Výplata načas

Negatíva firmy

Žiadne zaučenie, žiadne pracovné prostriedky, ignorácia HR, nadriadeného. Ich moto je skôr nič ti nedáme a keď budeš úspešný a poriadny zamestnanec tak budeš potrestaný

Tesco - 06.09.2023

Katastrofa

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Negatíva firmy

Tesco ma už svoje pekné časy za sebou,pracujem v tejto firme už zo 20 rokov,ale takýto bordel ako je tam teraz ešte nebol,prázdne regále,nemá kto vykladať,nemá kto sedieť v pokladni,nemá kto upratovať,tzv.menezeri neschopný,otrasné správanie,no nedávam tomu už veľa a Tesco skončí.

INCON - 06.09.2023

Incon skúsenosť

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Prievidza

Pozitíva firmy

Je to moja prvá práca na plný úväzok po škole. Pracujem vo výrobe, hoci je to fyzicky náročnejšie baví ma to. Hodnotenie by som určite chcel časom lepšie. Inak fajn partia.

Negatíva firmy

nič

101 drogerie - 06.09.2023

Veľmi zle

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Senica

Pozitíva firmy

Iba kúpa tovaru v dopredaji

Negatíva firmy

Úplná neúcta nás obyčajných ľudí (predavačiek, zástupkyň, vedúcich) My vytvárame tržby a nemajú nás za nič Už na pozícii vedúceho dosadený hocikto ktory nema na tú funkciu Nezmyselné každodenné vymieňanie cenoviek Prerabanie regálov,kontrolovanie záruk,preberanie tovaru Vkuse riešiť maili Úplná katastrofa každé tri týždne nový leták Strihať triediť vymeniť ručne aj 3000 cenoviek, ďalších 3000 cenoviek stiahnuť to všetko po pracovnej dobe A to všetko za minimálnu mzdu Samé negatíva nič dobré Veľmi veľmi zlá firma Ešte v nej bohužiaľ som ale určite hľadám inú prácu

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

kolegovia

Negatíva firmy

arogantná vedúca predajne plat furt v práci

Pozitíva firmy

Nič,fuj

Negatíva firmy

Žiadne príplatky, veľa hodín sa odrába, zadarmo soboty,nedele , manažér nadával, vyhrážal sa, zákaz telefonovať na mzdové, žiadna prestávka na jedlo,na pitný režim zabudnite, oblečenie plechové,v lete horúco ,v zime chladí , manažér arogantný, plaši ľudí majiteľom, nadriadených zhadzuje, nosí len svojim bonzakom. Celé zle , Dokonca aj teraz sa snaží pomstiť , ako takéhoto človeka mohli spraviť manažérom,prečo si nepreverili jeho minulosť.

Kaufland - 05.09.2023

ChaosLand

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Nič pozitivne

Negatíva firmy

Nezažila som aby sa človek bál ísť do prace, strašný nátlak na rýchlosť a kvalitu prace, zaučenie minimálne, brigádnici dokonca nemajú zdravotne preukazy, niektorý ani menovky čo by malo byt základ… Po mojej skúsenosti nikdy viac Kaufland si neváži zamestnancov.

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Nitra

Pozitíva firmy

Práca ako taká je zaujímavá, dobrá.

Negatíva firmy

Zle je tam vedenie , praca ,ochota , spravanie sa vedenia....